Tenis, najbolji!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tenis, najbolji!
Slovenatz |
Sep 5 2008, 11:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(NARUTO @ Sep 2 2008, 06:09 PM) Jesi citao novine danas? Ili bar 24 sata -------------------- |
Gaara |
Sep 5 2008, 11:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
FFS nisam retardiran... kalendar za sledecu godinu je izasao
pre nekoliko meseci...Ali postoji mogucnost da linz odustane od turnira i prepusti beogradu....Ako na to mislis.... |
c1k4_ml3kc3 |
Sep 6 2008, 12:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ја мислим да је Новак направио гримасу која је страшнија од било код орка када је пецнуо оног амера...
-------------------- |
SBS |
Sep 7 2008, 12:36 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(Badzin izalslanik @ Sep 1 2008, 12:45 PM) OWND , nisam gledao tekmu, al sam čuo da je loše igrao Djoković -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Gaara |
Sep 8 2008, 02:22 AM
|
POCINJE
1.set Rena 1*-0 JJ 1*-1 JJ 2*-1 break Rena 2*-2 jj imala 40-0 ali izgubila svoj servis debeloguza gaborka 3*-2 debeloguza gaborka 4*-2 OMG debeloguza gaborka 5*-2 JJ 3*-5 AJDE JJ 4*-5 AJDE JECO!!! ****** VRH MREZE 0-15 WTF WTF 0-30 UE 0-40 6*-4 JBT izgubiila je prvi set zbog ******g vrha mreze 2.set ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 1*-0 FFS JJ 1*-1 spasila 2 break lopte... ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 2*-1 JJ dobro igra ali ovaj crnac previse dobro servira JJ 2*-2 Jelena kobilo....15-30 ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 3*-2 JJ 3*-3 jeca spasila 2 break lopte... ALISON LANG MOZE MALO DA MI POPUSI...OTKAD SUDIJA MOZE DA TRAZI CELENDZ!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JJ 4*-3 break AJDE SAMO FALI DA MOGU I NAVIJACI DA TRAZE CELENDZ JJ 5*-3 ZAKUCAJ JE U NJENU GLUPU GLAVUDZU!!!0-30 AJDE 3 set lopte a SERENA SE RASPADA... 40-40 ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 4*-5 0-15... 0-30 dupla greska.... 0-40... 15-40... 30-40... 40-40..BOZE POMOZI!!! OMG...Break lopta... djus... OMG...Opet Break lopta... djus 2... AS!!!SET LOPTA...DUPLA GRESKA DJUS 3!!! Break lopta... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RENA 5*-5 RENA 6*-5 mislim da cu da se rasplacem... i gotovo 6-4 7-5 J.E.B.I. GA sledeci put ce biti bolje Ne najtuznije je to sto je Serena verovatno imala grceve kad je servirala na 5-3 za jelenu...Nije mogla da servira i jedva je udarala lopticu..Mada u.sralo je 5 prvih servisa uzastopno...I onda Jelenina DUPLA na set loptu na 5-4 i DUPLA na njenu prednost na 5-6...Serena me nervira zato sto je prepotentna ali svaka joj cast... This post has been edited by NARUTO: Sep 8 2008, 04:40 AM |
Slovenatz |
Sep 8 2008, 07:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Mrzi me da citam sta si kucao, ali sudeci po capsima nije dobila... Koje iznenadjenje. Kako moze da bude 2. na svetu a da joj je ovo prvo GS finale?
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Sep 8 2008, 10:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
@Naruto: IDIJOTE JEDAN
gledao sam mec, krivo mi, mogla je da dobije. 3 set lopte ffs @Slovenatz: Pa jbg ona nekako uvek stigne do 1/4-1/2 finala, a cesto i do finala... Osvojila je samo jedan turnir ove godine (Rim)... Najslabiji plasman ove godine joj je na Wimbledon-u (4. kolo valjda) -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Radinac |
Oct 5 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Sep 8 2008, 11:58 AM) ... Osvojila je samo jedan turnir ove godine (Rim)... Još dva turnira za poslednje dve nedelje i WTA No. 1 Nije loše, šteta što se bliži kraj sezone možda bi pao i neki GS, ovako će uvek neko komentarisati Br. 1 bez GS -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
Hannibal Lecter |
Oct 5 2008, 08:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Posle US Open-a joj nekako procvetale ruze
Cestitam Jelena, cestitam Nenade A sto se tice toga: "prvo mesto bez gs-a" - ko gubi ima pravo da se ljuti -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Maestro |
Oct 6 2008, 08:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
sad mogu da ženim Jecu, Porsche nije dugme...
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Hannibal Lecter |
Oct 6 2008, 10:15 PM
|
Ju, kad ovo vidi Nenad, vise neces biti medju zivima
-------------------- And as we wind on down the road
maxydelanoche |
Oct 6 2008, 10:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Gaara @ Sep 8 2008, 03:22 AM) POCINJE 1.set Rena 1*-0 JJ 1*-1 JJ 2*-1 break Rena 2*-2 jj imala 40-0 ali izgubila svoj servis debeloguza gaborka 3*-2 debeloguza gaborka 4*-2 OMG debeloguza gaborka 5*-2 JJ 3*-5 AJDE JJ 4*-5 AJDE JECO!!! ****** VRH MREZE 0-15 WTF WTF 0-30 UE 0-40 6*-4 JBT izgubiila je prvi set zbog ******g vrha mreze 2.set ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 1*-0 FFS JJ 1*-1 spasila 2 break lopte... ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 2*-1 JJ dobro igra ali ovaj crnac previse dobro servira JJ 2*-2 Jelena kobilo....15-30 ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 3*-2 JJ 3*-3 jeca spasila 2 break lopte... ALISON LANG MOZE MALO DA MI POPUSI...OTKAD SUDIJA MOZE DA TRAZI CELENDZ!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JJ 4*-3 break AJDE SAMO FALI DA MOGU I NAVIJACI DA TRAZE CELENDZ JJ 5*-3 ZAKUCAJ JE U NJENU GLUPU GLAVUDZU!!!0-30 AJDE 3 set lopte a SERENA SE RASPADA... 40-40 ODVRATNI DEBELI TRANVESTIT 4*-5 0-15... 0-30 dupla greska.... 0-40... 15-40... 30-40... 40-40..BOZE POMOZI!!! OMG...Break lopta... djus... OMG...Opet Break lopta... djus 2... AS!!!SET LOPTA...DUPLA GRESKA DJUS 3!!! Break lopta... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RENA 5*-5 RENA 6*-5 mislim da cu da se rasplacem... i gotovo 6-4 7-5 J.E.B.I. GA sledeci put ce biti bolje Ne najtuznije je to sto je Serena verovatno imala grceve kad je servirala na 5-3 za jelenu...Nije mogla da servira i jedva je udarala lopticu..Mada u.sralo je 5 prvih servisa uzastopno...I onda Jelenina DUPLA na set loptu na 5-4 i DUPLA na njenu prednost na 5-6...Serena me nervira zato sto je prepotentna ali svaka joj cast... Prosto genijalno. Pogotovo s obzirom na to da, ako stavis jos samo jedan smajli na gore citirani post, ne da ti forum da ga posaljes uz upozorenje: You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message loooooooool... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Oct 7 2008, 03:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Gaaara je ko?
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Oct 7 2008, 03:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Yu gi. Ide sa Spuzvom i Hanibalom u odeljenje.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Gaara |
Oct 16 2008, 03:49 PM
|
Jeca izgubila al nije mi krivo mora i ona da odmori
i necu da secem vene meni je interesantnija slika od Serene BTW ovo je gadno This post has been edited by Gaara: Oct 16 2008, 03:50 PM |
Gaara |
Oct 16 2008, 08:55 PM
|
Izvinite ovu sam zaboravio da postavim
This post has been edited by Gaara: Oct 16 2008, 08:55 PM |
Hannibal Lecter |
Oct 16 2008, 08:56 PM
|
hahaha genijalno
-------------------- And as we wind on down the road
Gaara |
Nov 4 2008, 09:49 AM
|
White group
1 J.Jankovic 4 A.Ivanovic 6 S.Kusnetsova 8 V.Zvonareva Maroon group 2 D.Safina 3 S.Williams 5 E.Dementieva 7 V.Williams ORDER OF PLAY Tuesday, November 4, 2008 From 15.00hrs(po nasem) 1. Kuznetsova vs. Zvonareva 2. Jankovic vs. Ivanovic 3. Safina vs. V.Williams Jelena i Ana prolaze is prve grupe,a sestre W iz druge..To bi bilo extra... U finalu Ana i Jelena(to bi barem ja voleo )a titulu uzima JJ |
pyost |
Nov 5 2008, 04:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Omiljeni bend Ane Ivanovic je Coldplay
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Nov 5 2008, 04:40 PM
|
AAAAAAAA nenade... ffs
@pyost: a to je bitno.. zasto? -------------------- |