Motivacija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Motivacija
Neonkitza |
Mar 11 2009, 11:39 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
slovenatz jesu ;p
|
Kipar |
Mar 11 2009, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
mislim da svaki mgovac ima stav da je bolji od ostatka generacije van mga
drugo , neki dovci retko drugi.. imaju stav da su bolji od ostatka generacije jer se takmice. To su najveci mentoli Matematicara ima raznih , najinteresantnije ljude sam upoznao tamo. Ali ima teskih i idiota. Takav kontrast je samo ovde prisutan. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Mar 11 2009, 08:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
@Neonkitza: Oces da kazes da npr Jovan misli da je bolji od drugih ljudi zato sto ide u mg?
-------------------- |
SBS |
Mar 11 2009, 11:02 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Realno za MGovce svi misle da su debili, bar za one koje ne znaju i tako MGovci misle za ostale, tako da je to neki metod kompezacije
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Neonkitza |
Mar 11 2009, 11:20 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
|
SBS |
Mar 11 2009, 11:22 PM
|
npr. ja znam da sam ja najbolji
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Kipar |
Mar 11 2009, 11:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(SBS @ Mar 12 2009, 12:22 AM) realno , ali realno.. Ali u cemu..? ne mislie svi da su mgovci deblil.. Ribe se loze na starije mgovce , valjda ces videti -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Mar 11 2009, 11:54 PM
|
QUOTE(Kipar @ Mar 12 2009, 12:49 AM) u svemu , u svemu matori, šta ti treba ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
VIP <3 |
Mar 11 2009, 11:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ja se udajem za mg-ovca...
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 12 2009, 09:49 AM
|
neko bi se lozio na badzu!?
|
Turgon |
Mar 12 2009, 09:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
-------------------- |
SBS |
Mar 12 2009, 12:36 PM
|
oh yeah
Turgon |
Mar 12 2009, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(SBS @ Mar 12 2009, 12:02 AM) Realno za MGovce svi misle da su debili, bar za one koje ne znaju i tako MGovci misle za ostale, tako da je to neki metod kompezacije Ovo sam tek sada video, totalno je netacno.... 1. Prosecan, dobronameran lik iz kraja koji nista ne radi, mozda ti kaze da si streber i zeza te ovako, al ako te poznaje iole bolje, prozivace te samo ako si stvarno retard. 2. Prosecan kreten koji ide u obicnu gimnaziju, kazace ti da si debil, streber, sta stigne, zato sto verovatno uci 10 puta vise od prosecnog MGovca, jedva ce upisati fax ili ga nece upisati - jednostavno, u pitanju je ljubomora. 3. Normalan lik koji je zadovoljan sobom nece nikoga pljuvati, to ce raditi samo onaj koji ima teske komplekse, a ako vas to pogadja, isti ste ko i on. -------------------- |
Grashak |
Mar 13 2009, 08:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Kipar @ Mar 11 2009, 11:06 AM) kontam, ja imam isti takav stav.. Sto je i realno u odnosu na vecinu drugih ljudi. Ali ne treba ti takmicenje za to.. Tu su predrasude za pocetak. Ljudi sami veruju da si pametan ako si iz mga. Ja na FON-u recimo pricam kako je to najlaksi drzavni faks i uvek krece rasprava. Inace proglasio sam se za najboljeg studenta tamo Sada pricaju da sam nadmen, uglavnom ako pravilno postupas cenice te ljudi samo je potrebno malo do znanja da im stavis. Inace to nije lecenje kompleksa to je jedna realnost.. hahahahhaha jooooooj sto mi ovo nedostaje.. sta je paki, jos uvek pedofilishesh, pa se muvas ovde po forumu sa klincima!!??? TZ. nego sto se tice topica, nije da me bole *****, al da ne bude da mi je post offtopic 90% ljudi je tu zbog kinte i nekih slicnih posledica (citaj koledz mwahahah <3). Onih 10% se ne bune protiv kinte, al idu na takmicenja jer misle da to nesto znaci (ala pametniji/sposobniji/talentovaniji/whatever su od drugih).... Mene njih zao -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
SBS |
Mar 13 2009, 08:52 PM
|
QUOTE(Turgon @ Mar 12 2009, 02:33 PM) Ovo sam tek sada video, totalno je netacno.... 1. Prosecan, dobronameran lik iz kraja koji nista ne radi, mozda ti kaze da si streber i zeza te ovako, al ako te poznaje iole bolje, prozivace te samo ako si stvarno retard. 2. Prosecan kreten koji ide u obicnu gimnaziju, kazace ti da si debil, streber, sta stigne, zato sto verovatno uci 10 puta vise od prosecnog MGovca, jedva ce upisati fax ili ga nece upisati - jednostavno, u pitanju je ljubomora. 3. Normalan lik koji je zadovoljan sobom nece nikoga pljuvati, to ce raditi samo onaj koji ima teske komplekse, a ako vas to pogadja, isti ste ko i on. rekao sam AKO te ne poznaju -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Radinac |
Mar 13 2009, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
Uprkos sumljive iskrenosti u odgovorima na anketu, rezultati deluju logično. Lečenje kompleksa FTW
Čini mi se da o kinti i drugim korisnim posledicama takmičenja pre trećeg razreda niko ne razmišlja, čast izuzecima. S obzirom da broj takmičara od I do IV razreda opada aritmetičkom progresijom, OŠ da i ne pominjem, može se zaključiti da se velika većina takmiči iz nematerijalnih pobuda. E sad, ako bude i neke kinte, niko se neće buniti. QUOTE(Grashak @ Mar 13 2009, 09:40 PM) hahahahhaha jooooooj sto mi ovo nedostaje.. Meni je nedostajao tvoj avatar, ne zato što je toliko dobar, nego zato što sam uvek zamišljao Mlekcetovu facu kada ga vidi. -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
Turgon |
Mar 13 2009, 09:03 PM
|
QUOTE(Radinac @ Mar 13 2009, 10:01 PM) Uprkos sumljive iskrenosti u odgovorima na anketu, rezultati deluju logično. Lečenje kompleksa FTW Čini mi se da o kinti i drugim korisnim posledicama takmičenja pre trećeg razreda niko ne razmišlja, čast izuzecima. S obzirom da broj takmičara od I do IV razreda opada aritmetičkom progresijom, OŠ da i ne pominjem, može se zaključiti da se velika većina takmiči iz nematerijalnih pobuda. E sad, ako bude i neke kinte, niko se neće buniti. Meni je nedostajao tvoj avatar, ne zato što je toliko dobar, nego zato što sam uvek zamišljao Mlekcetovu facu kada ga vidi. Ko si ti covece ? -------------------- |
Iva |
Jul 12 2009, 04:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
LADNO LEČENJE KOMPLEKSA IMA NAJVEĆI BROJ GLASOVA! :|
Elem, nakon svih ovih godina takmičenja, netakmičenja i sl.. Rekla bih da mi se čini da sam išla pre svega da bih naučila nešto. Makar to bilo i kako se rešavaju zadaci koji mi možda čak neće ni trebati. Ako ništa drugo, razvija se neka sposobnost za logično razmišljanje i sl. A uz to mi se dopada to što sam upoznala dosta ljudi, shvatila da je Subotica ipak super grad u poređenju sa nekima iz ove države, videla kako se neke stvari rade negde drugde, putovala, zajebavala se, itd. Jednom (da, da, mnogo skromnije od svih vas ovde ) sam osvojila drugo mesto na republičkom i to mi je kasnije značilo dosta u životu. A pored toga ljudi misle da si neki genije jer si dosta vremena proveo vežbajući šablonske zadatke. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Jul 12 2009, 05:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Iva @ Jul 12 2009, 05:15 PM) Kad niko nije shvatio ozbiljno anketicu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
calamity |
Jul 12 2009, 07:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
QUOTE Kad niko nije shvatio ozbiljno anketicu crybaby.gif Ko ti kaze? Sumnjas da smo svi ovde iskompleksirani? |