Koncerti U Srbiji
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koncerti U Srbiji
pyost |
Mar 10 2008, 09:59 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Kako stvari stoje, možda se Bjork ipak pojavi na predstojećem Exitu, pošto joj je Bojan Bošković, glavni menadžer popularnog festivala, uputio javni poziv.
- Želimo da je vidimo na Exitu. Pokušavamo da vidimo s njenim menadžmentom da li je pravo vreme za to - izjavio je Bošković za magazin „New Musical Express”, odgovarajući na navode da je podrška nezavisnosti Kosova razlog što su organizatori Exita otkazali učešće islandske pevačice na tom festivalu. Sva medijska larma oko kontroverzne Bjork donekle je zasenila najave potvrđenih izvođača za Exit 08 (10-13. jul). Poslednja objavljena imena su „Ministry”, koji stiže u sklopu svoje oproštajne turneje, i Gogol Bordelo. Veliki događaj biće gostovanje povampirenih „Sex Pistolsa”, kao i aktuelne indi-pank atrakcije „The Hives”. Pol Veler dolazi taman posle objavljivanja duplog albuma „22 Dreams“, a „Nightwish” će nam, pored novog albuma, predstaviti i novu pevačicu. Arena je po pravilu rezervisana za najveće favorite. To su za sada „Tokio Hotel” 29. marta, Nik Kejv 4. juna, Mark Nofler (eks-„Dire Straits”) 10. juna, Čik Korija, Al di Meola, Stenli Klark i Leni Vajt ponovo okupljeni u bendu „Return to Forever” 6. jula i Leni Kravic 24. jula. Kako se čini, Beograd će i ove godine prvenstveno pohoditi muzički veterani. Pored već spomenutih, Pol Enka će svirati 18. aprila u Hali sportova, Džon Fogerti najavljuje povratak u šezdesete 14. juna na Tašu, gde će 6. jula nastupiti i „Status Quo”. Ljubitelji metal muzike mogu da budu posebno zadovoljni predstojećom koncertnom sezonom zbog dva nova velika metal festivala - „Legacy festival” (30-31. maja u Expo centru) i „Castle festival” . U međuvremenu, koncert „Kamelota” je zakazan za 19. april u SKC-u, hard rok ekscentrici okupljeni u bendu „Kiss” zatrešće Tašmajdan 15. maja, a „Slayer” bi trebalo da nastupi 24. juna. Iščekivana gostovanja Uveliko se šuška i o mogućim gostovanjima sastava „R. E. M”, „Rage Against The Machine”, „Genesis”, „The Cult”, Bon Jovi, Bilija Ajdola, Erika Kleptona, Brajana Adamsa... Predlog za organizatore su i „Radiohead”, „Arctic Monkeys”, „Babyshambles” i „The National”, koji su ove godine na evropskim turnejama. Izvor: 24sata Fucking yeah. Normalno da hocemo doticna 4 benda. Duh! -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
pyost |
Mar 15 2008, 07:34 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Auuuuf... Evo nekoliko nepotvrdjenih informacije koje mnogo dobro zvuce:
23. maj - Cypress Hill 21. avgust - Rage Against The Machine 20. oktobar - Queen + Paul Rodgers Queen Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! -------------------- Baby, it's a violent world.
pyost |
Mar 18 2008, 03:44 PM
|
Aaaaaaa Franz Ferdinand u Srbiji!!!!!!
Drugi po redu Tuborg Green Fest biće održan 2. jula u Beogradskoj Areni kada će nastupiti Franz Ferdinand, Cypress Hill i Raveonettes, saopšteno je danas na konferenciji za novinare koja je održana u Medija centru u Beogradu. Ulaznice po ceni od 15 evra naćiće se u pretprodaji na sajtu Exit festivala dok će regularna cena ulaznica kasnije iznositi između 25 i 30 evra. http://www.kontra.org.yu/m-cms/index.php?o...=4454&Itemid=76 Pogodite gde cu ja biti drugog jula -------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
Mar 18 2008, 03:47 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Na Cypressima, da se deres Insane In Tha Membrane
-------------------- |
pyost |
Mar 18 2008, 03:57 PM
|
Insane in The Brain!
(To je ta pesma, zar ne? ) -------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
Mar 18 2008, 04:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |
Kipar |
Mar 18 2008, 11:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
6 april skc
hip hop party krem underground scene 100 din upad -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Mar 18 2008, 11:50 PM
|
KO ce biti sve tacno...
Ako dolazi usikana druzina, idem -------------------- |
cipiripi |
Mar 19 2008, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
juce nisam mogla da verujem da dolaze ponovo u srbiju...a i karte nisu puno...
moram ponovo da ih slusam/gledam...a planiram i na Exit da idem....samo ne znam gde cu savatati (oko) 10 000 rsd do leta QUOTE Promotivna prodaja ulaznica za Tuborg Green Fest festival po ceni od 1290 dinara počinje u ponedeljak 24. marta, na www.exitfest.org. Broj ulaznica u promotivnoj prodaji biće ograničen, a cene u redovnoj prodaji biće za oko 40 % više. This post has been edited by cipiripi: Mar 19 2008, 10:06 AM -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
pyost |
Mar 19 2008, 02:40 PM
|
Na koga mislis? Cypresse ili FF?
-------------------- Baby, it's a violent world.
pyost |
Mar 19 2008, 06:40 PM
|
Queen je zvanicno potvrdjen
EUROPE LEG 2 Wednesday 22 October Barcelona Palau Sant Jordi SPAIN Friday 24 October Murcia Estadio Municipal SPAIN Saturday 25 October Madrid Palacio de Deportes SPAIN Tuesday 28 October Budapest Sportarena, HUNGARY Wednesday 29 October Belgrade Arena SERBIA Friday 31 October Prague 02 Arena CZECH REPUBLIC Saturday 1 November Vienna Stadthalle AUSTRIA -------------------- Baby, it's a violent world.
cipiripi |
Mar 19 2008, 08:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
e ja se izvinjavam,od uzbuDZenja nisam napisala na koga mislim(to se kao podrazumeva ) na Cypress Hill...
A za Queen sam cula...jbg,sto nisu dolazili kad je Freddie bio ziv,nego se svi sete da dodju pod stare dane...mnogo volim Queen,al plasim se da se ne razocaram,tako da cu taj koncert propustiti -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
pyost |
Mar 19 2008, 08:21 PM
|
Pih, sto svi ne polaze nade u Queen... Koncerti sa Paul Rodgersom su im odlicni...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Devojka sa mesecom u očima |
Mar 20 2008, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E ljudi, saznala sam da balashevic drzhi turneju po Srbiji . He's coming to my town too
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Mar 20 2008, 11:04 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Mar 22 2008, 07:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Uhhh.. U nas je bio kao njegov Novogodišnji koncert u velikoj većnici gradske kuće - ali samo za "odabrane"!!!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Mar 22 2008, 11:39 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jel neko ide na tokio hotel?
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 23 2008, 12:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Idem ja, moj brat od strica, perica i Radojica, njegov brat od strica i josh trojica.
Svi smo equip-ovali "Sword of a thousand truths" -------------------- |
Kuzman |
Mar 23 2008, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
idemo moji drugari i ja.
i nosimo svaki po kofu paradajza i machetu. ja najozbiljnije razmisljam da odem ispred i da prozivam fanove dok ulaze u arenu -------------------- |
Kajl is a Jew |
Mar 23 2008, 12:53 AM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(Kuzman @ Mar 23 2008, 12:49 AM) idemo moji drugari i ja. i nosimo svaki po kofu paradajza i machetu. ja najozbiljnije razmisljam da odem ispred i da prozivam fanove dok ulaze u arenu koliko imaju zivih clanova?! -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Neonkitza |
Mar 23 2008, 02:18 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
kajl wtf?
kuzman,ja sam to htela i za cecu da radim...bilo bi zabavno onako male klinke 93 jedva cekaju,vriste,a mi bacamo paradajz na njih...eh... ili nateramo pyosta da se skine i pokazujemo im sta je pravo musko a ne neke devojcice... This post has been edited by Neonkitza: Mar 23 2008, 02:19 AM |