Psistorija, Ima li zainteresovanih?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Psistorija, Ima li zainteresovanih?
Slovenatz |
Oct 14 2009, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Četvrtkom u medjusmeni, učionica 2b (za sada), drže Mira Repac i Aleksandar Glavnik. Interesantne teme (teorije zavere, hladni rat, tajna drustva, rat u ex yu, 90e, turbo folk, air max efekat, seks...), fina atmosfera. Možda vam se svidi. Navratite da probate. Svi su dobrodošli!*
*Osim Badze. -------------------- |
Kuzman |
Oct 14 2009, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Sta ova zvezdica treba da znaci?
Ako je to tvoj komentar, pa poprilicno je glupo unositi svoj stav u ovakvo obavestenje. Ako je to neko od njih dvoje rekao onda stvarno nemam sta dalje da kazem. -------------------- |
Neonkitza |
Oct 14 2009, 11:28 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nadam se da se zezas kuzmane...
|
maxydelanoche |
Oct 14 2009, 11:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Slazem se sa Kuzmanom. Mirjanu vam ne znam, ali na Glavnika ne lici da tako nesto kaze, cak i ako to misli
Pravda za Badzu! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Djole |
Oct 14 2009, 11:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Sta dramite, svi znamo da slo mrzi badzu
Naravno da mu profesori ne bi zabranili... -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Oct 15 2009, 07:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ajde sad lepo ljudi koji nisu učenici mg i nemaju nešto konstruktivno da kažu da prestanu da spamuju sa glupostima...
-------------------- |
Turgon |
Oct 15 2009, 10:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Da isecem deo:
90e, turbo folk, air max, seks, fina atmosfera. Možda vam se svidi. Navratite da probate. -------------------- |
Slovenatz |
Oct 15 2009, 10:21 AM
|
Neocekivano... Dosta off topica.
-------------------- |
maxydelanoche |
Oct 15 2009, 11:58 AM
|
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kuzman |
Oct 15 2009, 12:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
-------------------- |
SBS |
Oct 15 2009, 01:22 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
To Kuzmane, hvala Maro, stvarno wtf ??? Zašto bi ja bio ne dobrodošao na toj sekciji, ja sam tamo i išao prošle godine, a meni lično nedostaju časovi psihologije, a POGOTOVO istorije ( al ozbiljno )
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Oct 15 2009, 07:59 PM
|
Čini mi se da je bilo više ljudi nego inače danas. Jej. I nije bilo Badze ^^
jk Badzo, znaš da te svi tamo želimo zato što si tako divan i savršen. This post has been edited by Slovenatz: Oct 15 2009, 08:00 PM -------------------- |
Turgon |
Oct 15 2009, 09:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
jbt, znaci, stvarno ne kapiram sto bashujes badzu.... kladim se da bi te unistio da uzmete da se prozivate
-------------------- |
Neonkitza |
Oct 15 2009, 10:19 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja mislim da se slovenatz zajebava,a vi kako hocete
a slovantz je ionako dokazao da je previse glup za bilo sta,tako da.. |
SBS |
Oct 15 2009, 10:49 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
E da i ovde ne kapiram zašto me prozivaš, al ja neću da se spustim na tvoj nivo i da te na bilo koji način diskreditujem retarde raspali!
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Oct 15 2009, 11:15 PM
|
hahahahahhahahhahahahhaha
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Oct 16 2009, 09:45 AM
|
genije! ^^
|
pyost |
Oct 16 2009, 10:31 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Dosta
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Dimkе |
Oct 16 2009, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 09 Member No.: 1.141 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Natasa Dimic Škola/Razred: MG/4d |
To pyoste!!! nego aj menjajte termin za sekciju, mi bas cetvrtkom imamo 7.cas, a zanimalo bi me da dodjem... dajte neki ponedeljak, utorak...
|
Slovenatz |
Oct 16 2009, 09:17 PM
|
Mislim da vecini odgovara cetvrtak zbog Italjianskog / redovnih predcasa. Izgleda ce biti stalni termin.
-------------------- |