Naj Profesor
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Naj Profesor
Kipar |
Apr 14 2008, 11:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
jbg ovo ako sam izostavio nekoga
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Anchi |
Apr 14 2008, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Posto se nasa bivsa analiticarka ne racuna (obzirom da vise ne predaje), glas je otisao psihologicarki Ona je extra.. Mada je i razredna (geograficarka) carica, a i nasa informaticarka koje nema na spisku...
|
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Se meni cini ili nema Chakice o.O
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Apr 15 2008, 12:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
psihologicarka ftw!
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Pera Detlic |
Apr 15 2008, 01:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
AAAAAAAAAALOOOOOOO BWE SOCIOLOG JE KEVA
Inace moj glas ide sociologu -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
SANDRA |
Apr 15 2008, 07:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Glasala sam za Glavnika, ali naravno sa njim mesto broj jedan deli psihologicarka to po pitanju ko je naj profesor, a naj naj osoba pored njih je geograficarka
|
Eagle1914 |
Apr 15 2008, 09:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Мислио сам се између социолога (непревазиђен) и Главника, мој глас је отишао Главнику. Човек је цар...
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Neonkitza |
Apr 15 2008, 09:36 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a aca domar?
|
The snorks |
Apr 15 2008, 09:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Dvoumila sam se izmedju Glavnika i psidzinice...I na kraju glasala sa psidzinicu
Ali i Glavnik je gotiva...steta sto ne mogu 2 glasa Btw. Mislim da ne videh Nadiju na onom spisku This post has been edited by The snorks: Apr 15 2008, 09:58 AM |
Slovenatz |
Apr 15 2008, 10:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Psihologicarka ftw. Za glavnika bi mozda glasao ranije, ali posle incidenta sa minusima je izgubio mesto naj profesora.
-------------------- |
The snorks |
Apr 15 2008, 10:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Slovenatz @ Apr 15 2008, 10:21 AM) Psihologicarka ftw. Za glavnika bi mozda glasao ranije, ali posle incidenta sa minusima je izgubio mesto naj profesora. Kakav incident sa minusima Moraces da nas malo prosvetlis,ako ne nameravas da te clanovi njegovog kluba obozavalaca likvidiraju danas(naravno ako saznamo kako izgledas ) This post has been edited by The snorks: Apr 15 2008, 10:25 AM |
Slovenatz |
Apr 15 2008, 10:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa morali biste da saznate gde zivim posto danas ne dolazim u skolu ( bolestan sam ).
A sto se tice incidenta sa minusima... hint: DFC -------------------- |
Gaara |
Apr 15 2008, 10:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Glasao za psihologicarku,stvarno je najjaca!
da gotivim i Sopica i Nadiju i Jockovicku i Razrednu i Veroucitelja Glavnika,geograficarku,Maju,Cabarkape,Kizu i Stulovicku... P.S.Moje ime je Nenad Jovanovic This post has been edited by Yu-gi: Apr 15 2008, 10:34 AM |
Slovenatz |
Apr 15 2008, 10:35 AM
|
Psihologicarka je stvarno carica, koji drugi profesor bi meni dozvolio da predajem
@nenad: Ajde reci i imena ostalih profesora, za slucaj da ti nekad predaju This post has been edited by Slovenatz: Apr 15 2008, 10:36 AM -------------------- |
username |
Apr 15 2008, 10:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
meni sa spiska predaje samo glavnik, i zavisi na koju si geograficarku mislio....(tako da sam glasao za njega)
a, domar i direktor valjda nisu profesori? This post has been edited by username: Apr 15 2008, 10:52 AM |
Maestro |
Apr 15 2008, 01:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Ja sam glasao za soca iz samo meni karakteristične ljubavi prema mlađoj generaciji...
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 02:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nema Flekice i Anike (sad ozbiljno - shvatila sam da je zena u stvari ok... ima neke dobre provale Samo sto nas povremeno isproziva I daje nezgodne kontrolne Al mozda smo se malo ogresili na nju )
I gde je srpkinja?! I Goca engleskinja?! I gde mi je razredna na ovom spisku?!!??! Ja njih volim... a vi ste ih izostavili -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Apr 15 2008, 04:01 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Tanjaaaa, pa imaces 5 iz srpskog i bez ovoga
-------------------- |
Nostradamus |
Apr 15 2008, 06:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 15 2008, 03:13 PM) Nema Flekice i Anike (sad ozbiljno - shvatila sam da je zena u stvari ok... ima neke dobre provale Samo sto nas povremeno isproziva I daje nezgodne kontrolne Al mozda smo se malo ogresili na nju ) I gde je srpkinja?! I Goca engleskinja?! I gde mi je razredna na ovom spisku?!!??! Ja njih volim... a vi ste ih izostavili Ta doktorka Olja? Ja mislim da je sasvim dovoljno debila od profesora uracunato u listu. I de Aniku nadje -------------------- |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 06:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Odmah se izvini! Goca je carica i nije doktorka Olja :@
-------------------- Opsti kriminal. |