Liga Šampiona 2008
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Liga Šampiona 2008
Maestro |
Sep 30 2008, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Arsenal, naravno !
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
VIP <3 |
Sep 30 2008, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Glasala sam za NEKO DRUGI. Pobedicu ja. Period.
-------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Sep 30 2008, 09:52 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
LIverpool...
Ne osvaja naravno, al boze moj, nada umire poslednja -------------------- |
voja |
Oct 1 2008, 09:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
ja sam glasao za viljareal tj neko drugi,osecam neko iznenadjenje ove godine
btw jedino sam siguran da inter i real nemaju nikakve sanse edit:@misko:secas se ristinog plana sa parama za zbirku koji je izmedju ostalog sadrzao fiorentinu?evo kako je zavrsio http://www.flashscore.com/detail/soccer.ph...set=-7200&tab=1 This post has been edited by voja: Oct 1 2008, 09:40 AM -------------------- Eliot je peder :)
|
LoshMeeBre |
Oct 1 2008, 10:20 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Oooooodeeee zibrka -------------------- |
voja |
Oct 1 2008, 10:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(LoshMeeBre @ Oct 1 2008, 11:20 AM) kakav je on car,nemam reci... veceras veliki derbi CLUJ-chelsea,zna se ko je favorit,odrace ih rumuni -------------------- Eliot je peder :)
|
Patak Daca |
Oct 1 2008, 02:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 08 Member No.: 1.100 Status: Van MGa |
|
little-kathy |
Oct 2 2008, 09:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Liverpool!!!
you will never walk alone -------------------- ja sam dete srece :P
|
Patak Daca |
Oct 2 2008, 03:25 PM
|
Ma ustvari kakav Chelsea, CFR Cluj is the best!!!
|
voja |
Oct 2 2008, 07:30 PM
|
izvuko se sinoc chelsea u rumuniji al dobro,dobice oni svoje...
-------------------- Eliot je peder :)
|
SBS |
Oct 2 2008, 08:31 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
ja stvarno ne znam, jako je tesno tako da nisam glasao, a ovi kiprani, rumuni, a i belorusi , me oduševljavaju
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
rvukasin |
Oct 3 2008, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-September 06 From: Ub Member No.: 103 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Vukasin Rankovic Škola/Razred: Matematicka gimnazija 4c |
Dodajte atletiko pa da glasam
-------------------- |
Patak Daca |
Oct 3 2008, 08:07 PM
|
Atletiko je dobar, ali ne verujem da ce osvojiti Ligu...
Mozda promenim misljenje ako razbiju Liverpul... |
rvukasin |
Oct 4 2008, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-September 06 From: Ub Member No.: 103 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Vukasin Rankovic Škola/Razred: Matematicka gimnazija 4c |
QUOTE(Patak Daca @ Oct 3 2008, 09:07 PM) Atletiko je dobar, ali ne verujem da ce osvojiti Ligu... Mozda promenim misljenje ako razbiju Liverpul... Pa naravno da ce osvojiti.Ko da ima boljeg igraca od Aguera -------------------- |
Patak Daca |
Oct 4 2008, 06:35 PM
|
|
Kipar |
Mar 12 2009, 10:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
vidic i ronaldo objasnili interu neke stvari! Ako M.U.F.C. bude imao srece dobice Asenal i nastavice da gazi ka finalu!
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Mar 13 2009, 12:11 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Bajern jebe kevu, počinju da me nerviraju englezi, nadam se da neće neki od njihovih klubova osvojiti . . .
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Cekaaa |
Mar 14 2009, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
ma mancester konza i liverpul isto bez obzira na ovu tekmu danas bajern je imao lak posao sa sportingom, njih je usralo shto su uopste dovde stigli... ne mogu da se setim za koga sam glasao, ali moj favorit atm su definitivno manutd/liverpul
|
voja |
Mar 14 2009, 10:38 PM
|
QUOTE(voja @ Oct 1 2008, 10:25 AM) ja sam glasao za viljareal tj neko drugi,osecam neko iznenadjenje ove godine btw jedino sam siguran da inter i real nemaju nikakve sanse inter i real ispali naravno a videcete za viljareal... -------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Mar 15 2009, 12:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Liverpul <3
-------------------- Opsti kriminal. |