Passwordi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Passwordi
calamity |
Sep 3 2007, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Samo jedno pitanjce jel i dalje vazi za passworde da su sva slova mala i da su iz engleskog alfabeta? Za jednu rec necu da pitam, to sam videla da nije isto
|
pyost |
Sep 3 2007, 01:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne. Sada lozinke mogu biti i mala i velika slova svih jezika Naravno, uz sve ostale znakove i brojeve.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
_Witch_ |
Sep 3 2007, 06:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Grimmauld Place Member No.: 559 Status: Van MGa Ime i prezime: Milica Radovanovic Škola/Razred: Gimnazija/ III3 |
Jel ima slova čćžđš? Nekako mi ne ide 3.yadatak...
|
pyost |
Sep 3 2007, 06:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Svega ima. Sve sto se moze otkucati.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Grashak |
Sep 5 2007, 12:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
jao pa ja sam tek sad izvalila! jejejejejeje novi mg riddle! nadam se da ovog puta nije tako debilan!
edit: hmmm ja izgleda ne znam koja mi je sifra za forum.... edit2: grrr zaboravila sam koja je bila poenta u trecem zadatku ;( edit3: jeeee setila sam se koj je bila poent au trecem zadatku! This post has been edited by Grashak: Sep 5 2007, 01:11 AM -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|