Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Puzzler |
Aug 28 2006, 09:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Istina... Kakve bre subote, mi bismo život!
-------------------- |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 09:37 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
onako...strajk ucenika elitne mg skole "i mi ocemo zivot!" "ocemo da se posvetimo strebanju kod kuce!" i naravno "ocemo vreme za mg forum!"
|
Puzzler |
Aug 28 2006, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Super slogani!
-------------------- |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 11:19 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jao tnx
|
Legenda |
Aug 29 2006, 04:47 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
"Svet bez eksera je siguran svet "(svet Lobacevskog)
|
^_NiN0_^ |
Aug 29 2006, 04:55 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Mislis Bozin svet ... jao
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 29 2006, 06:39 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Blizi se pocetak..novi talas MG-ovaca.Pa ljudi,srecno!
|
^_NiN0_^ |
Aug 29 2006, 07:15 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Od mene sve najbolje... nadam se da cete se bolje provesti nego ja, i naravno da vam Boza ne predaje . Sve petice i cetvorke moze i trojke(mozda jedno 4, u dnevniku) vam zelim! I tako blablabal....najvaznije je da naucite i lepo se zabavite (kao mi sa Markom i Bozom).
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Aug 29 2006, 08:45 PM
|
ja ocu valjda hvala na cestitkama
|
Puzzler |
Aug 30 2006, 06:10 PM
|
Hvala, hvala... *klanja se*
-------------------- |
Laza_91 |
Aug 31 2006, 01:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ib sam.Razredna mi je Ljubinka Petkovic.Prvi sam u dnevniku .Kakva je Ljubinka Petkovic?
|
pyost |
Aug 31 2006, 03:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nemam pojma ko je to
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 31 2006, 05:49 PM
|
I Puzzleru je razredna!!! Znaci ide sa tobom u odeljenje
Puzzler |
Aug 31 2006, 06:07 PM
|
Uh, blago meni...
-------------------- |
Neonkitza |
Aug 31 2006, 11:19 PM
|
heheheh
|
Legenda |
Sep 8 2006, 08:08 PM
|
Neonkitza,ko je tebi razredni/na?
This post has been edited by Dex: Sep 8 2006, 08:08 PM |
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 10:03 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
-------------------- ode..
|
RZA |
Dec 3 2006, 11:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
E.. meni samo nije jasno kako to da nema osmaka na forumu.. mislim.. osmaka iz MG.. u vasoj su smeni.. ako ste kacili postere ili nekako promovisali forum.. hmm..
Let's be friends.. Me = :prs: .. -------------------- cold
|
pyost |
Dec 4 2006, 10:01 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Spužva @ Dec 3 2006, 11:44 PM) Mmmda.. To je u planu i dalje -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Bella |
Apr 24 2007, 10:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-February 07 Member No.: 436 |
Errr.... one question... 180 bodova?? wtf!? zar nije max 120? nisam znala da se rachunaju i ocene do 8....
-------------------- |