Autobuske Karte, ajde iskreno
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Autobuske Karte, ajde iskreno
Pavle |
Sep 22 2008, 09:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
chek, ti tako ne izgledas aaa da, zaboravih, pyost, nesto si tih, sta se desilo u busu za obrenovac
-------------------- |
voja |
Sep 22 2008, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(Pavle @ Sep 22 2008, 10:59 PM) silovali smo dojku...jbg jedini je bio trezan da ne odem u off:platili smo kartu za obrenovac 118 din... -------------------- Eliot je peder :)
|
Pavle |
Sep 22 2008, 10:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
expres ili?
-------------------- |
voja |
Sep 22 2008, 10:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
-------------------- Eliot je peder :)
|
Pavle |
Sep 23 2008, 08:30 AM
|
da, znam mora da vam je bilo zabavno u lokalu, tamo ako zakasnis 5 min od kako dodje u stanicu, sva mesta su popunjena, pa expres i nije tako los
-------------------- |
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 02:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Bas su kul ove nove zelene povlastice. Boja im je kaaao oni otrovni napici u kazanima koje mesaju sede vestice sa mladezom na bradi u crtanim filmovima.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 26 2008, 03:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ili kao zabokrecina-.-
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 03:21 PM
|
ili kao Borcanski kanal
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 26 2008, 03:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Na to sam i mislila
maca |
Sep 26 2008, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
al jos su vise cool ove nove roze karte
|
Pavle |
Sep 26 2008, 08:48 PM
|
sta ti je sa roze...a meni vise niko ne gleda karte, makar bio gsp ili mgradski svi me poznaju
-------------------- |
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 09:21 PM
|
VIP <3 |
Sep 26 2008, 09:25 PM
|
nisam ih videla... imam markicu
LoshMeeBre |
Sep 26 2008, 10:09 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma batali markicu tanja to je ROZE
-------------------- |
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 10:25 PM
|
zasto je odjednom nestala sa foruma? Ahaaa, pa da, odjurila da pokupuje sve zalihe roze karti
VIP <3 |
Sep 26 2008, 10:36 PM
|
Ha-ha-ha
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 10:38 PM
|
Vec si se vratila? nisi obisla ove kioske kod mene, na zadnjoj?
VIP <3 |
Sep 26 2008, 10:45 PM
|
tvoj kraj nije dovoljno fensi da ima roze karte
maxydelanoche |
Sep 26 2008, 10:48 PM
|
thank god
jeele |
Oct 4 2008, 11:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
dok sam bila u osnovnoj (i bez povlastice...), onda sam skupljala karte i videla da u vremenskim intervalima prolaze busevi sa istim kodom na onim masinicama (ne isti busevi, samo isti kod ...), tako da sam isla tako da stosem karata i fiskalnim racunom (koji je istih dimenzija), i kucala fiskalni racun i listala kroz stos karata ... those were the days ...
onda su me jednom uhvatili, i ja ko veli ''iz predgradja sam, ceo dan putujem'', i pokazem par karata ... ali onda je neko morao da se nadje da me gurne i da mi se otvori budjava torba sa celim stosom karata!!! i onda su mi kao pretili da me vode u mup ... i kao izveli me, i presli par ulica zajedno, i ispred mupa su me pustili ... u stilu ''posto si vaspitana, i dosledno se nosis, nisi k'o neki huligani i tako to ... nabavi povlasticu ... '' i tako se zavrsilo ... eh to su te plave oci ... imala sam sve intervale (osim nocnih...zapravo u nocnoj voznji su me i uhvatili ... ) 7, 9 i 11 tramvaja ... neke sate 95-ice ... i 73-ke ... a u busevima i tramvajima, od baba sa skrivenim mocima, do pacenika koji vacare sve po busu ... toga ima mnogo ... najdraze mi je jedanput kad sam isla i nisam imala kartu, i dodje kontrola, a ja pocela blago da lupam glavom o prozor i da se klatim (takodje blago) ... i gledam kroz prozor, i govorim ''nije moralo tako, nije moralo tako'' naravno da je produzila dalje ... sreca je bila sto se drugarica iza mene nije odala da je sa mnom ... a jednom smo glumile da smo u srbiji zbog ''radosti evrope'', pa kao domacin i gost, uz neki dukat sto se dobija, ne moraju da placaju prevoz ... dukat nismo spomenuli ... a drugarica je pricala tecno na ruskom ... a u tramvaju me najvise nervira sto mi se zakaci kosa gde god da se naslonim ... od gimnazije imam povlasticu, tako da ovih avantura vise i nema ... (osim ako zaboravim povlasticu ... ) -------------------- |