Mgriddle
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mgriddle
Stefan_chemist |
Sep 6 2007, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Dokle ste stigli? Ja sam resio prva tri "iz cuga" (mislim, test za idiota je STVARNO za IDIOTA), a sad cu da krenem cetvrti Javicu kad zavrsim
This post has been edited by Stefan_chemist: Sep 6 2007, 07:22 PM -------------------- |
milanche |
Sep 6 2007, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Pa imas top listu, pa mozes videti ko je dokle stigao.
Ovde je: http://www.bozidarevic.com/mgriddle/top-lista/ Mene hauba muci |
NeverMore21 |
Sep 6 2007, 08:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(milanche @ Sep 6 2007, 07:24 PM) Pa imas top listu, pa mozes videti ko je dokle stigao. Ovde je: http://www.bozidarevic.com/mgriddle/top-lista/ Mene hauba muci Iznerviraces se ko zmaj kad saznas kako je prosto resenje ! -------------------- |
FootyStOrM |
Sep 6 2007, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
ja sam za 2 minuta stigao do treceg pa razmisljao 15 minuta pa sutra jos malo i odustao. zar je i tu prosto resenje?
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
NeverMore21 |
Sep 6 2007, 08:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(FootyStOrM @ Sep 6 2007, 08:29 PM) ja sam za 2 minuta stigao do treceg pa razmisljao 15 minuta pa sutra jos malo i odustao. zar je i tu prosto resenje? Hehehe, treci je smeshan ! Samo treba pazljivo gledati sliku i u uraditi to "nesto" ! Ja se muchim sa 5. zadatkom vec tri dana, nerviram se ko lud, al opet ne odustajem ! Bori se do kraja ! This post has been edited by NeverMore21: Sep 6 2007, 08:38 PM -------------------- |
FootyStOrM |
Sep 6 2007, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
o boze! pa resenje je ono sto sam prvo ukucao!
samo je greska sto sam kucao ''sitno'' -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
NeverMore21 |
Sep 6 2007, 08:52 PM
|
QUOTE(FootyStOrM @ Sep 6 2007, 08:41 PM) Hehehe, rekoh ti ja ! I mene je muchio taj zadatak citaw minut ! -------------------- |
Vitez_Koja |
Sep 7 2007, 08:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ajde kad već ima "offtopic" tema, da se i ja ispovedim :)
test za idiota sam rešio tek kad sam pogledao ispod haube, pošto nikako nije hteo da mi prihvati naziv teksta kao rešenje -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
NeverMore21 |
Sep 7 2007, 09:25 PM
|
QUOTE(Vitez_Koja @ Sep 7 2007, 08:58 PM) ajde kad već ima "offtopic" tema, da se i ja ispovedim test za idiota sam rešio tek kad sam pogledao ispod haube, pošto nikako nije hteo da mi prihvati naziv teksta kao rešenje Ma znao sam da nas sabotiraju ! -------------------- |
^_NiN0_^ |
Sep 8 2007, 09:01 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Stigao sam do 13. . Nego meni MGR baguje, bas bas
Nece da se otvori nekada :S -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Sep 8 2007, 11:00 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To je zato sto si
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
calamity |
Sep 9 2007, 01:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
jedno pitanje: koliko nivoa ima riddle (za sad)?
Btw, ako ce se hvalimo... dodjoh i ja na 13 |
pyost |
Sep 9 2007, 01:55 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To je tajna
NeverMore21 |
Sep 9 2007, 10:45 AM
|
QUOTE(calamity @ Sep 9 2007, 01:37 AM) Sledeci je poslednji ! -------------------- |
pyost |
Sep 9 2007, 11:00 AM
|
In your dreams
Grashak |
Sep 10 2007, 12:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
e da mene neko pita onaj bukvalni zadatak je pravi test za idiota... al mislim stvarno moras biti retardiran da ne predjes bukvalni zadatak...
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|