Vicevi, stawite swoj wic!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vicevi, stawite swoj wic!
^_NiN0_^ |
Jun 16 2006, 09:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Koja je sličnost između medicinskih sestara i leševa?
I na jedne i na druge se pale bolesnici. Kako se Crnogorci bore protiv pticijeg gripa? - Unistavaju FLAMINGOSE ! Zašto su brushalteri skuplji od gaćica? Zato sto je mleko oduvek bilo skuplje od lizalice!!!!! za zaljubljene matematicare(SMS): Ti si moja kvadratna jednacina sa 2 nepoznate, ja stalno vrsim rotaciju oko tebe pokusavajuci da izvucem tvoje srce ispred zagrade. Ako tvoj odgovor bude +, nasa ljubav ce se sabrati i mi cemo se mnoziti a ako bude - sve ce se svesti na 0, dozvoli da te rastavim na proste cinioce This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jun 16 2006, 09:25 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kurjak |
Jul 10 2006, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
IDE CRNAC PUSTINJOM NAIDJE NA PUSKU I TREBA MU
Koja je razlike izmedju kamena i mrtve bebe Pa kamen nemoy da ***** Koja je razlika izmedju bebe i hlebe Bebe kad je seces ne drobi se Sta je gore od dve bebe u kontejneru Jedna beba u 2 kontejnere A sta je gore od 1 bebe u 2 kontejnera 2 kontejnera u 1 bebi -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Kurjak |
Jul 10 2006, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
DAJ BRE NIJE FORA
Pa bar u Vicovima bi moglo da se psuje !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
pyost |
Jul 10 2006, 07:02 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To je sve automatizovano
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kurjak |
Jul 12 2006, 04:03 PM
|
***** ti danasnju modernu tehnologiju-ukrotila se protiv nas nekulturnih i nepismenih pa nam ne da da disemo
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Kurjak |
Jul 17 2006, 03:37 PM
|
Како се дрогира ђак МГ?
Шмрче прашину са руских збирки -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Puzzler |
Jul 19 2006, 03:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo, da ja malo nastavim sa crnim humorom...
Video Etiopljanin svog prijatelja kako glođe kost, pa mu radosno potrča u susret: - Daj mi malo! - Ne dam! - Ma daj mi samo jedan griz. - Ne dam! - Daj mi samo malo da liznem... - Ma ne dam! - Daj, molim te, barem malo da omirišem... - Ne dam i tačka! - Dobro, dobro, umreće i meni majka. Na 10.000 metara među putnike uđe pilot s' padobranom i kaže: - Dragi putnici, avion se zapalio, ali vi ništa ne brinite. Ja sad idem po vatrogasce! Čovek bez jedne ruke ulazi u prodavnicu i kaže: - Dobar dan. Je li ovo second hand shop? Šeta Hitler menzom u logoru i pita decu koja jedu tamo: - Deco, jeste li vi voleli vaše roditelje? - Jesmo - kažu deca. - E pa prijatno, deco! Idu 2 debila i dele novčiće: - Jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan meni, jedan meni... A drugi ga prekine: - Čekaj, a gde je tebi? Šeta se čovek ulicom i neko dete mu odgrize prst. Čovek se naljuti i krene da juri dete. Dete uđe u neku zgradu i čovek za njim. Dete uđe u stan i čovek zvoni na vrata tog stana. Vrata otvori majka tog deteta, a čovek joj kaže: - Gospođo, vaše dete mi je odgrizlo prst! - A tako znači!? Žena uzme pušku i ubije dete, a čovek će na to: - Jeste li vi normalni!! Pa dete nije vredno mog prsta! Zašto ste to učinili!? - Tako vam je to, prst ovamo - prst onamo, pa neće da ruča! Ludilo!!! -------------------- |
LoshMeeBre |
Jul 19 2006, 11:24 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Dele 2 cigana 3 hiljade dinara (kako su toliko nazickali nije poznato, ali ni relevantno)
Cigan1: 'iljadu meni, 'iljadu tebi. 'Esi dobio 'iljadu? Cigan2: Jesam Cigan1: onda 'iljadu meni -------------------- |
Puzzler |
Jul 20 2006, 10:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
-------------------- |
Puzzler |
Jul 22 2006, 04:35 PM
|
I još malo...
Šta bi sad Sloba radio da je živ? Grebao bi po sanduku. Kako se pozdravljaju naci-hakeri? Zip-Fajl! Plavuša: Muž mi je u petak doneo kokos i rekao: "Lepo je spremi za nedelju". Nisam baš znala šta kokoške nose nedeljom, ali našla sam lepu haljinicu... Šta je sreća u nesreći? Kad Ratko Mladić kupi Koka-Kolinu GPS bocu! Kako se kaže "kamin" na srpskom? Uđi! -------------------- |
ex-paydoman |
Jul 24 2006, 02:51 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ide hitler po logoru i ispituje decu koliko imaju godina
-koliko ti imash godina? -12 -ti? -10 -ti? -6 -ti? -8 -ti? -sutra punim dewet! -e, netjesh, netjesh! This post has been edited by paydoman: Jul 24 2006, 02:51 PM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 31 2006, 02:55 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Razgovaraju Englez, Francuz i Srbin i sad :
Englez - Ja sam men , dzentlmen Francuz - Ja sam men , biznismen Srbin ce na to - Ja sam men , nepismen !! Valjao sam se kada sam cuo Evo pitanja : Koja je razlika izmedju lonca i klavira !!! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 11 2006, 05:19 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Pita sudija Muju:
- Pa dobro, Mujo, kako si uspeo da zgaziš njih 52? - Otkazale mi kočnice! - Pa dobro ali baš toliko njih? - Pa u trenutku kad su mi otkazale kočnice na jednoj strani su bili njih dvojica, a na drugoj njih 50 na autobuskoj stanici. - I? - Onda ja razmišljam "Bolje da zgazim ovu dvojicu nego njih 50!" - Pa dobro, kako si onda zgazio sve? - Pa kad sam zgazio onog prvog, ovaj drugi poče da beži među onih 50... |
Legenda |
Aug 11 2006, 05:26 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
- Ko si ti? - upita Mujo. - Ja sam Sveti Petar! - Jel' to znači da sam ja mrtav? - Da! - Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah. - Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. - Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće. Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju: - Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde? - Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati. - Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče: - Probudi se, p**** ti materina pijana, sereš po krevetu... |
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 09:50 AM
|
Voze se muskarac i zena u dizalu vrlo visoke zgrade.Pri vrhu zgrade pukne sajla dizala i pocnu padati.
zena brzo skine naocale, raspusti kosu i kaze muskarcu: - ucinite da se jos jednom prije smrti osjetim zenom! On je pogleda, strgne kosulju sa sebe, zguzva je, baci na pod i povice: - Ispeglaj ovo! Dosle tri zene pred ulaz u raj i docekuje ih sveti Petar. Pozove on prvu i pita je sta je bila u prethodnom zivotu. Ona:Glumica Petar:a sta je to? Ona:pa znas,malo se utegnes legnes s nekim reziserom i imas svoj film... Petar:pisi kurva salji u pakao! Pozove on drugu i postavi joj isto pitanje Ona:ja sam bila pevacica Petar:sta je to? Ona:pa znas,malo se utegnes legnes s nekim producentom i imas svoj album... Petar:pisi kurva salji u pakao! Pozove on i trecu... Ona:ja sam bila prostitutka Petar:a sta je pa to? Ona:malo se utegnes i setas od bandere do bandere... Petar:Pisi elektricar salji u raj!!! -------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 14 2006, 11:06 AM
|
Dosao unuk-narkoman kod babe i pita:
- Baba, jesi li videla one moje tabletice sa stola? Tek ce baba: - Ma kakve tabletice, jesi ti video one zmajeve u kuhinji? |
Puzzler |
Aug 15 2006, 08:26 PM
|
Evo ga jedan stari...
Kad je devojčica uzela paketić iz prodavačicinih ruku, izvadila njegov sadržaj i stavila ga u usta, a zatim krenula ka izlazu, čula je prodavačicin glas: - Stani, devojčice, to nisu žvake, već žileti! Devojčica se nasmeja od uva do uva. -------------------- |
^_NiN0_^ |
Aug 17 2006, 10:38 PM
|
Na proslavi godisnjice izborne pobede SPS-a:
- Drugovi, pre godinu dana nasa zemlja se nalazila na ivici provalije, ali od tog vremena do danas nacinili smo krupan korak unapred! Srele se dve muve posle pet godina i jedna kaze: "Gde si bre nisam te videla pet godina" Druga joj odgovara: "Uletela sam u novcanik jednog Pirocanca". (bez uvrede Pirocanci ) Vido ciga da mu se dete isprljalo u blatu pa ga nosi ciganki. -Jeli bre da ga peremo il da pravimo drugo? -------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 23 2006, 01:19 PM
|
Dosao Ciga kod frizera:
- Dobar dan, jel' moze jedno sisanje? - Moze - kaze frizer - kako zelite? - Pa ovako kume, sa jedne strane mi ostavi rupu velicine pesnice, a sa druge tri-cetiri manje rupice. Pozadi repovi da mi budu neravni, a siske da mi idu ukoso i da budu retke... - Pa ne znam da li cu znati tako da vas osisam. - A prosli put si znao, p*zda ti materina! |
Eli0t |
Aug 23 2006, 01:28 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Dosao unuk-narkoman kod babe i pita: - Baba, jesi li videla one moje tabletice sa stola? Tek ce baba: - Ma kakve tabletice, jesi ti video one zmajeve u kuhinji? Ahahha, znaci umirem |