Forumska Prica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Forumska Prica
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:38 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju.
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom" u kojoj se nisam bash wideo sweshtenika, wishe mi lichilo na nekog tjelawog wracha, ali wideo sam ga! -------------------- ode..
|
pyost |
Sep 13 2006, 09:58 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju.
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Sep 13 2006, 10:10 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 10:16 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam napisao 1000 rechi jer mi se mozze -------------------- ode..
|
Eli0t |
Sep 13 2006, 10:18 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam napisao 1000 rechi jer mi se mozze i rekao paydomanu da mu niko ne brani da i on napise 1000 reci |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 10:22 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam napisao 1000 rechi jer mi se mozze i rekao paydomanu da mu niko ne brani da i on napise 1000 reci, pa smo swi napisali po 1000 rechi i pricha opet nije imala smisla! Onda sam ja -------------------- ode..
|
Eli0t |
Sep 13 2006, 10:32 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam napisao 1000 rechi jer mi se mozze i rekao paydomanu da mu niko ne brani da i on napise 1000 reci, pa smo swi napisali po 1000 rechi i pricha opet nije imala smisla! Onda sam ja predlozio da zapocnemo novu pricu, iz pocetka, posto je ocigledno da ovo nikuda ne vodi |
pyost |
Sep 13 2006, 10:34 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom". Medjutim, onda ipak sam shvatio koliko je ova prica glupa i besmislena pa sam napisao 1000 rechi jer mi se mozze i rekao paydomanu da mu niko ne brani da i on napise 1000 reci, pa smo swi napisali po 1000 rechi i pricha opet nije imala smisla! Onda sam ja predlozio da zapocnemo novu pricu, iz pocetka, posto je ocigledno da ovo nikuda ne vodi. I tako smo zavrsili pricu broj jedan! -------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Sep 13 2006, 10:36 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Bravo
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Sep 14 2006, 09:14 AM
|
idemo nowu
Iza sedam gora -------------------- ode..
|
Eli0t |
Sep 14 2006, 11:02 AM
|
Iza sedam gora, sedam planina
|
ex-paydoman |
Sep 14 2006, 11:08 AM
|
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora,
-------------------- ode..
|
pyost |
Sep 14 2006, 11:08 AM
|
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina,
-------------------- Baby, it's a violent world.
ex-paydoman |
Sep 14 2006, 11:12 AM
|
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan
|
^_NiN0_^ |
Sep 14 2006, 02:00 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan lik koji je
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Laza_91 |
Sep 14 2006, 06:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Kako Vas ne mrzi???
|
Eli0t |
Sep 14 2006, 07:34 PM
|
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan lik koji je stalno pitao kako nas ne mrzi...
|
ex-paydoman |
Sep 14 2006, 09:05 PM
|
[quote=Eli0t,Sep 14 2006, 07:34 PM]
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan lik koji je stalno pitao kako nas ne mrzi da pishemo prichu, a mi smo mu rekli -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 14 2006, 10:38 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan lik koji je stalno pitao kako nas ne mrzi da pishemo prichu, a mi smo mu rekli "Iza sedam gora"
-------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 15 2006, 08:43 AM
|
Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina, zziweo je jedan lik koji je stalno pitao kako nas ne mrzi da pishemo prichu, a mi smo mu rekli "Iza sedam gora, sedam planina, sedam mora, sedam slanina i nije tako loshe"
|