Oglasi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oglasi
paydoman |
Jun 12 2007, 01:25 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
Ovde mozete da
-kupujete -prodajete -menjate se -trazite nju -trazite njega, iliti mene itd.. pa oglasite se nasho sam u sobi poster Madonne dimenzija (14,5 sa 14,8 ) oko 50 cm sa oko 30 cm. Ko ima neki poster Slipknot-a, s.o.a.d.-a, mansona, korn-a a ne treba mu mozze da mi se jawi da se menjamo.. ili ja palim Madonnu buahahahhaaa This post has been edited by paydoman: Jun 12 2007, 01:26 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
Jun 12 2007, 01:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Nemoj da palis Madonnu, doci ce jednog dana Puzzler na forum ...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
tijana |
Jun 12 2007, 09:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Luka a sta ce tebi Madonna?
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
smorko_gusic |
Jun 12 2007, 10:00 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
pa da je spali
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
tijana |
Jun 13 2007, 11:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
SMorko nisam na to mislila....
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
paydoman |
Jun 13 2007, 03:46 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
nasho sam je.. kad sam sredio sobu posle 2 godine
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
jeele |
Jun 13 2007, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ko bi mi prodao knjige za drugu godinu?
ili dao da kopiram ako nece da ih daje...posto, znam sebe...nikad ne bih dala knjige...uvek mogu da zatrebaju... (pyost trep trep pyost trep trep) -------------------- |
pyost |
Jun 13 2007, 07:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Vazi, dacu ti jednom prilikom da kopiras sta ti treba Ali ne dam knjige
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
jeele |
Jun 13 2007, 07:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
thank you
same with me ... moje knjishke... -------------------- |
tijana |
Jun 13 2007, 09:28 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jun 13 2007, 04:46 PM) Auuuu..Pa zato je padala kisa...tj grad... This post has been edited by tijana: Jun 15 2007, 09:25 PM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Puzzler |
Jun 15 2007, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Imam tonu postera za trade...
I to baš tih šatro rockera... Wanna Trade? -------------------- |
paydoman |
Jun 17 2007, 02:22 PM
|
ofc.. samo da vidim da mi madonna nije u peci..
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Teodoros |
Aug 15 2007, 12:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
Kupujem stare knjige - SVE - za 2. raz. MG.
|
Anchi |
Aug 15 2007, 12:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Za drugi? Au...
Haha samo ne verujem da ce se mnogi lako odvojiti od svojih knjiga Mislim, ja prva ne bih dala analizu, geometriju, fiziku, informatiku... A ostale nisu ni vazhne |
^_NiN0_^ |
Aug 15 2007, 12:30 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Cekaj, je li to znaci da ces sada biti 2. razred ???
Nego, imam ja istoriju ako hoces Netaknuta Ostale sam ja uzeo pa vratio -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Aug 15 2007, 12:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Aug 15 2007, 01:30 PM) Cekaj, je li to znaci da ces sada biti 2. razred ??? Nego, imam ja istoriju ako hoces Netaknuta Ostale sam ja uzeo pa vratio Hahaha netaknuta? Evo ja rado dajem svoju za prvi i besplatno ako hocesh poklonicu je vrlo rado Mada je na nekoliko mesta izbodena shestarom - to kad se iznerviram |
^_NiN0_^ |
Aug 15 2007, 12:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Teodorus rece stare, a moja je skoro nova
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Aug 15 2007, 12:38 PM
|
Pa trebao si kao ja... Kad se naljutish (na istoriju, ocenu koju si dobio, bilo shta drugo shto te iznervira) ti uzmesh i bodesh je shestarom malo... I posle godinu dana nece izgledati tako nova
|
jeele |
Aug 17 2007, 05:32 PM
|
za one koji imaju FOBIJU od novih knjiga????
sta bi ovo trebalo da znaci!!?? ja obozavam knjige, nove ili stare ili kopije, cuvacu ih... naravno volim da imam nove ali samo onda kada se prodavalo nisam imala 80evra za 3-4 glavna predmeta... i nadam se da ne vredja nikog ako uzmem da kopiram od njih...nije mi namera stvarno... This post has been edited by jeele: Aug 17 2007, 05:34 PM -------------------- |
Teodoros |
Aug 17 2007, 10:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
QUOTE(jeele @ Aug 17 2007, 05:32 PM) za one koji imaju FOBIJU od novih knjiga???? sta bi ovo trebalo da znaci!!?? ja obozavam knjige, nove ili stare ili kopije, cuvacu ih... naravno volim da imam nove ali samo onda kada se prodavalo nisam imala 80evra za 3-4 glavna predmeta... i nadam se da ne vredja nikog ako uzmem da kopiram od njih...nije mi namera stvarno... To je mnogo lepo - samo nastavi. Nego, HOCE LI NEKO (Jele se izuzima, jer mnogo voli knjige) DA PRODAJE ILI DAJE KNJIGE? Predlazem da se koncentrisemo na TEMU: Prodaja starih udzbenika. A ko hoce neka otvori temu: Ko i zasto voli knjige. Opis je inace dat s namerom da ne uvredi one bez para! |