Michle Jackson Umro!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Michle Jackson Umro!
^_NiN0_^ |
Jun 30 2009, 12:37 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Turgon @ Jun 29 2009, 11:53 PM) Da bi se vecini muzika dopadala, dovoljno je da budu ubedjeni da je to nesto dobro. I vecina Srbije zivi za narodnjake, a ako mislis da je to kvalitetno, ispali sebi metak u glavu. Da, većina SRBIJE, ali ne i većina sveta . -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
tesic |
Jun 30 2009, 12:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE(Turgon @ Jun 29 2009, 11:53 PM) Da bi se vecini muzika dopadala, dovoljno je da budu ubedjeni da je to nesto dobro. I vecina Srbije zivi za narodnjake, a ako mislis da je to kvalitetno, ispali sebi metak u glavu. QUOTE(Hannibal Lecter @ Jun 30 2009, 12:30 PM) So what? Ako se tebi dopada onda OK sto ga zalis, ali gomila ljudi koji ne znaju 2 njegove pesme ga kao zali jer se to samo vrti po TV-u.. Isto kao kad je umro Tose, svi nesto *****li "bio kvalitetan pevac, ***** palac" a ne znaju 2 njegove pesme... To je tacno, ali ipak nije on bas kao ovi nasi cobani. Nije da ga nesto zalim, ali ne mogu da kazem da me "boli *****", ipak je i on covek. -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
~x~ Mimi ~x~ |
Jun 30 2009, 01:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-June 09 Member No.: 1.176 Status: Učenik MGa |
`nasi cobani`
Mrsh. |
LoshMeeBre |
Jun 30 2009, 01:17 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(tesic @ Jun 30 2009, 01:43 PM) Pa dobro, nije nikom drago sto je umro, al ono.. Another one bites the dust.. Da zalis za svakog coveka koji umre dani bi ti bili On i njegov zivot me nimalo ne dotice i potpuno sam ravnodusan prema njegovoj smrti, kao i vecina ljudi.. Veruj mi, mnogo mi je vise zao npr. dece koje se rode sa sidom, nego lika koji je narusio svoje zdravlje zbog izgleda -------------------- |
Turgon |
Jun 30 2009, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Jun 30 2009, 01:37 PM) Iskreno, pre bi verovao misljenju Srbije nego kompletnog sveta... Mozemo mi po sebi da pljujemo koliko hocemo, ali prosecan amer je 10x gluplji i zatucaniji od jednog Srbina.... QUOTE(tesic @ Jun 30 2009, 01:43 PM) To je tacno, ali ipak nije on bas kao ovi nasi cobani. Nije da ga nesto zalim, ali ne mogu da kazem da me "boli *****", ipak je i on covek. Ajd mi navedi jednog "naseg cobana" koji je imao popularnost kod nas kakvu je Jackson imao u Americi...Pre svega, kod nas bi dokazani pedofil dobio kucnu posetu od Obraza, ne bi rasprodavao koncerte, i hvala Bogu da je tako A da ti je zao sto je umro samo zato sto je covek, citao bi umrlice iz politike i pravio topice za svakog od nasih sugradjana koji je ovih dana preminuo..... -------------------- |
LoshMeeBre |
Jun 30 2009, 01:27 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Turgon @ Jun 30 2009, 02:23 PM) Iskreno, pre bi verovao misljenju Srbije nego kompletnog sveta... Mozemo mi po sebi da pljujemo koliko hocemo, ali prosecan amer je 10x gluplji i zatucaniji od jednog Srbina.... Ne bih se slozio.. Samo su zatucani na razlicite nacine. Niti smo mi pametniji, niti smo gluplji. Mene vise ne iznenadjuje kad cujemo koliko je neko glup... -------------------- |
tesic |
Jun 30 2009, 01:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
Ja stvarno ne vidim gde sam rekao da ga zalim...
-------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
calamity |
Jun 30 2009, 02:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
QUOTE .Pre svega, kod nas bi dokazani pedofil dobio kucnu posetu od Obraza, ne bi rasprodavao koncerte, i hvala Bogu da je tako Hm s ovim mogu da se slozim i ne slozim... Prvo, nije dokazano. Drugo, ma koliko bih ja volela da se pedofili sravne sa zemljom, vise bi bilo za 'hvala bogu' da sudstvo i policija rade kako valja i da oni rese taj problem, a ne tamo neki Obraz i 1389 i ostali... koje bih ja takodje s licem zemlje... |
Neonkitza |
Jun 30 2009, 02:20 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
eh,gde je smrtna kazna ;(
|
Turgon |
Jun 30 2009, 02:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 30 2009, 02:27 PM) Ne bih se slozio.. Samo su zatucani na razlicite nacine. Niti smo mi pametniji, niti smo gluplji. Mene vise ne iznenadjuje kad cujemo koliko je neko glup... Ma ok, slazem se, nego me nervira to sto pola Srbije misli da smo gluplji/zatucaniji od ostalih.... QUOTE(calamity @ Jun 30 2009, 03:03 PM) Hm s ovim mogu da se slozim i ne slozim... Prvo, nije dokazano. Drugo, ma koliko bih ja volela da se pedofili sravne sa zemljom, vise bi bilo za 'hvala bogu' da sudstvo i policija rade kako valja i da oni rese taj problem, a ne tamo neki Obraz i 1389 i ostali... koje bih ja takodje s licem zemlje... Policija prstom ne mrda ni za jedne ni za druge, tako da mi je ipak draze sto se medjusobno tamane -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jun 30 2009, 03:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
malo crnjaka :-/
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
calamity |
Jun 30 2009, 03:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
QUOTE tako da mi je ipak draze sto se medjusobno tamane Sto ima svojih prednosti... jos kako This post has been edited by calamity: Jun 30 2009, 03:05 PM |
voja |
Jun 30 2009, 05:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
-------------------- Eliot je peder :)
|
Hannibal Lecter |
Jun 30 2009, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
HAHAHAHAHAHA slika je KRALJEVSKA
Podseti me na: http://www.youtube.com/watch?v=-CXIFiQ5WHM "please for god sake, she's a girl" "I'll keep you safe, right kids? do you have a little brother?" "no, not my real face" scary movie ftw This post has been edited by Hannibal Lecter: Jun 30 2009, 11:57 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Valkyrie |
Jul 1 2009, 08:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 29 2009, 05:17 PM) ... Baci pogled na MTv ako oces, svuda su gitare, zenski vokali koji nemaju pojma, emo klinci, ne-emo rock klinci, samo klinci sa gitarama.. Sve u svemu, ne bih se slozio sa tvojom evaluacijom I ponovo bih jako voleo da vidim tu evaporirajucu masu koja slusa hip-hop ZAISTA Pa, pogledam nekad MTV i vidim da se vraća gitarski zvuk u priličnoj meri, ali bih ipak skrenula pažnju da je bilo potrebno 2 decenije da se ljudima isperu uši od kiča kasnih osamdesetih ali jeste popularnost indie, brit-rock i alternativnih bendova nikad veća, mnogo bolje nego devedesete komercijala... Što se tiče te mase, ipak to više važi za USA, priznam gde ljudi očigledno drže da je Ciara vrhunska prevačica / umetnica, da je Miley Cyrus neverovatno inteligentna zanimljiva i multitalentovana devojka sa sjajnom pop muzikom, a Collin Farrel i Puff Daddy pravi geniji u muzičkoj produkciji mi ipak gledamo MTV Adriu, koja je, sigurna sam, mnogo drugačija priča od američkog MTV... -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Slovenatz |
Jul 1 2009, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Miley Cyrus je ona sto zaradjuje ko Madonna sa 15 godina, jel tako?
-------------------- |
Neonkitza |
Jul 1 2009, 10:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hanna bla bla film je njen u svakom slucaju,likusa je kurva
|
Slovenatz |
Jul 1 2009, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Zaradjuje ko madona, zar ne?
-------------------- |
Valkyrie |
Jul 1 2009, 11:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ne znam koliko zarađuje, ali je moguće da sada trenutno zaje***a Madonu, što se te zarade tiče. Ma tipična *, počne na Disney Channelu pa snimi filmić pa album da dokaže da je "talentovana", samo je čekam da tresne kao Britney... ali što mi je tako tužno je da mala čak ni nema kvalitet tih zvezdica koje su počele tako kao klinci, Timberlake, Britney, Aguilera, Lohan, nego valjda manjkaju MTVu ti klinci pošto su navikli vazda da imaju ponekoga... još jedna loša posledica Jacksona
Oh, pa neee, kako možeš da kažeš da je kurva, pa sva je fiiiiina i popularna i slatkasta tek dolazi do toga, pa polako -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Neonkitza |
Jul 2 2009, 09:11 AM
|
kurva je slikala se gola za neki casopis...dobro polu gola...al ima 15 ******h godina!
|