Glasanje Za Ban?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Glasanje Za Ban?
jeele |
Sep 9 2006, 09:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
zasto se ne bi uveo warn...pa kad ih neko sakupi banuj ga...???
i neki warn sistem... malo mi je glupo ono na offtopic-u glasanje za ban tog i tog... ovako je mozda bolje? -------------------- |
Neonkitza |
Sep 9 2006, 09:57 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma onako je lakse ja sam imala 70 za da
|
jeele |
Sep 9 2006, 09:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ali ovako ti samo lupi warn za spamovanje, vredjanje, itd.
ako se smiris on ga skine...ako ne onda ti stavi ban...ili ce da bude vise warnova... -------------------- |
pyost |
Sep 9 2006, 12:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Postoji ugradjen warn sistem u IPB, ali bi ionako mogli da ga koriste samo admini. Za sada imamo malo clanova, tako da nije tesko da pamtimo ko je koliko blizu banu. Tako nesto je bolje za forume sa +1000 ljudi.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Sep 9 2006, 02:12 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
zziwite u slozi... bez banowa... sada Kurjak pati zato shto je banowan, a taman se nawuko na forum
-------------------- ode..
|
Iva |
Apr 22 2008, 02:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(ex-paydoman @ Sep 9 2006, 03:12 PM) Zakaj ste ga banovali? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Apr 22 2008, 02:23 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pogledaj datum pa zato sto je kurjak tada bio bezobrazan decak mada su njegovi postovi bili najjaci
|
estranged |
Apr 22 2008, 10:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
aaa koliko sam ja blizu bana? Nije feeeer moracu cesce da dolazim na forum, i prozivam pljosta.... Heheheh....
-------------------- Born to be wild
|
Iva |
Apr 23 2008, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Apr 22 2008, 03:23 PM) Mea maxima culpa -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Karlito |
Oct 18 2009, 10:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 10-October 09 Member No.: 1.189 Status: Van MGa Škola/Razred: Saobracajni fakultet, apsolvent |
Evo vam ga Wouhuanua, kako se vec zove, pa ga brisite. To je tek "spam upozorenja", a kada postoji tim moderatora, prvo se takvi permanentno brisu, a zatim se ekipa dogovara o drugacijem vidu zastite foruma
|
Hannibal Lecter |
Oct 18 2009, 11:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
wohuhuhua
Podseća me na Badžin alter ego u obliku Pobesnelog Maxa, kad je ispamovao sve topice -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Oct 18 2009, 11:33 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Hm, ja mislim da moderatori ne mogu da brisu ljude .. nisam sigurna..
A admini u svakom slucaju brisu.. valjda -------------------- cold
|
Kipar |
Oct 18 2009, 10:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Karlito @ Oct 18 2009, 11:12 AM) Evo vam ga Wouhuanua, kako se vec zove, pa ga brisite. To je tek "spam upozorenja", a kada postoji tim moderatora, prvo se takvi permanentno brisu, a zatim se ekipa dogovara o drugacijem vidu zastite foruma ja glasam ovog da banujete -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Turgon |
Oct 18 2009, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
I ja.
-------------------- |
SBS |
Oct 18 2009, 11:09 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Koji su vaši razlozi za takve odluke , moderatori ne mogu da brišu, niti da banuju ljude
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Karlito |
Oct 19 2009, 01:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-October 09 Member No.: 1.189 Status: Van MGa Škola/Razred: Saobracajni fakultet, apsolvent |
|
Neonkitza |
Oct 19 2009, 01:52 PM
|
u ne secam se :S rza je bila jednom...sbs vise puta
|
SBS |
Oct 19 2009, 02:06 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(Karlito @ Oct 19 2009, 02:30 PM) Glasaš da tebe banuju ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Hannibal Lecter |
Oct 19 2009, 04:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Meni su jednom bili zabranjeni postovi bez odobravanja admina, a potom sam bio i banovan na čini mi se mesec dana .unsure:.
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Turgon |
Oct 19 2009, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
-------------------- |