Tenis, najbolji!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tenis, najbolji!
Puzzler |
Feb 8 2007, 05:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ne volim baš sport, ali tenis naprosto obožavam!!!
Posebno naše domaće tenisere, Đokovića, Zimonjića, Ivanovićku itd. Pošto je ovaj forum odavno mrtav (čak sam na novogodišnjem MG Forumu izbrisao sve topice), ipak mi je krivo da ne pišemo o sportu. Dajte malo svoj komentar... -------------------- |
RZA |
Feb 8 2007, 05:29 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Meni je Dokicka bila mnogo extra, samo steta sto je propala, ona je mogla da bude vrh..
-------------------- cold
|
pyost |
Feb 8 2007, 05:42 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Imamo mi sada druge teniserke koje ce da je zamene... Po nekim mojim procenama, Ana ce da udje u Top 5 - mlada je i cela karijera je pred njom Ali svaka cast i ostalima, posebno Jeleni i Novaku.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Cekaaa |
Feb 8 2007, 09:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Ako ce neko da udje u top5 onda je to jelena jankovic... ima sve sto joj treba: musku ruku, musku facu... extra igra , a jos je mlada. Skoro ju je pobedila Ana na turniru u Japanu, ali nema veze, ipak je ona prosle godine proslau finale US opena prognoziram da ulazi ove godine u top5... Dokicka je najvise sto je ikad uspela bilo cetvrto mesto... respect za nju ali jednostavno u sportu nema mesta za takve licnosti.
|
paydoman |
Feb 8 2007, 10:27 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja volim rodika... zbog serwisa...
djokovitj nije uspeo da prismrdi federeru... BRUKA!!! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Gaara |
Feb 9 2007, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Jelena Jankovic je najbolja! Ana Ivanovic je super,dok me Djokovic malo nervira. Inace u muskom tenisu ima mnogo manje konkurencije nego u zenskom.Napred Jeco!!!!!!!!! P.S. Ana mozda jeste pobedila Jelenu u Tokiju ali je to Anina omiljena podloga(tepih),dok Jelena slabo igra na tepihu i Jelena nije bila u finalu vec u polufinalu US opena.
|
pyost |
Apr 1 2007, 06:46 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(paydoman @ Feb 8 2007, 11:27 PM) Ali to ga ne sprecava da razbija Canasa - bas sada gledam mec. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
paydoman |
Apr 4 2007, 10:02 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
007!
odushewio mu je.... -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Gaara |
Apr 15 2007, 07:54 PM
|
JELENA osvojila CARLSTON!!!!!!!!!!!!!!!!
Pobedila je Dinaru Safinu sa 6:2 6:2 |
Pera Detlic |
May 10 2007, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Svi nasi pobedise danas
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Gaara |
May 13 2007, 03:58 PM
|
Ana osvojila Berlin!!!!!!!!
Pobedila je Kuznetsovu sa 3:6 6:4 7:6(7:4) Zimonjic/Santoro-Bryan/Bryan 6:4 6:7 10:7(turnir u Rimu) Jedino mi je krivo zbog Jelene vodila je sa 4:0... |
Pera Detlic |
May 13 2007, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Kad je kobila, gledao sam i zakljucio da je zaista glupa
A svaka cast Ani This post has been edited by Pera Detlic: May 13 2007, 04:13 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Gaara |
May 13 2007, 04:48 PM
|
A sto je najgore vodila je sa 4:2 40:0...
Ali bice bolje u Rimu... |
ilickg |
May 20 2007, 05:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 07 Member No.: 514 |
QUOTE(Puzzler @ Feb 8 2007, 05:28 PM) Ne volim baš sport, ali tenis naprosto obožavam!!! Posebno naše domaće tenisere, Đokovića, Zimonjića, Ivanovićku itd. Pošto je ovaj forum odavno mrtav (čak sam na novogodišnjem MG Forumu izbrisao sve topice), ipak mi je krivo da ne pišemo o sportu. Dajte malo svoj komentar... Evo mene sa kašnjenjem, pa naravno da treba pisati o SPORTU. Kada je reč o tenisu,m ovo je link gde se svi možemo ispovezivati i naći partnere za TENIS u BGu, www.teniser.com Pozdrav |
Gaara |
May 20 2007, 07:10 PM
|
Rekao sam u ranijem postu
da ce Jelena biti bolja u Rimu... I bila je,osvojila ga je... Pobedila je Svetlanu Kuznetsovu sa 7:5 6:1... Sledeci je Strazbur pa ROLAND GARROS... Bravo Jelena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Gaara |
Jun 3 2007, 08:03 PM
|
Cetvrto kolo:
Jelena dobila Bartoli 6:1 6:1(Sledeca je Vaidisova)... Ana dobila Medinu 6:3 3:6 6:3(Sledi Kuznetsova)... Bravo... Valjda ce doci do finala... Zamislite to finale... This post has been edited by Yu-gi: Jun 3 2007, 08:04 PM |
Gaara |
Jun 7 2007, 07:44 PM
|
I nista od finala Ana-Jelena
Sve to zbog one grobarke Enan... Nek se nosi u ***** materinu krmaca odvratna... Dabogda se povredila!!! Ali barem je Ana u finalu Valjda ce Novak pobediti Nadala,ali nesto nisam bas siguran u to Zimonjic se isto za*****, prso je i u dublu i u miksu... Jelena je 3. a Ana 6. a ako pobedi 4. bravo... |
RZA |
Jun 8 2007, 06:17 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ako je henin pobedila jankovicevu.. pobedice i ivanovicevu..
i ja cisto sumnjam da ce novak pobediti nadala.. -------------------- cold
|
Gaara |
Jun 9 2007, 05:47 PM
|
I Ana izgubila
Ali nema veze bila je u finalu ... Utesice se sa 500 000 evra...i 700 poena... |
^_NiN0_^ |
Jun 9 2007, 08:53 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pa svejedno svaka joj cast!!!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |