Pravimo Pesmu, ili jos jedan topic za spam
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Pravimo Pesmu, ili jos jedan topic za spam
paydoman |
Apr 24 2007, 08:57 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
OBAWESHTENJE:
ko spamuje bice izbrisan ko ne spamuje nece biti izbrisan ko nekad spamuje, a nekad ne spamuje nekad ce biti izbrisan, a nekad ne pravila: svako ima pravo da napise 2-3 stiha pesme na zadati zzanr! gledajte da pesma uspe! to je cilj... swe shto nema weze sa temom ce biti obrisano (^^^^obaweshenje^^^^). mozze? ko nije skapiro nek mi se jawi da mu lupim shamar nogom u ledja da mu deca budu blesawa -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Apr 24 2007, 09:19 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Rofl
Kakav zanr? I jel pesma na srpskom il engleskom? |
Gaara |
Apr 24 2007, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Jedan stih moze da bude
Bicuj,bicuj me bicuj ... Napomena od: paydoman otwori topic za swoje skriwene zzelje This post has been edited by paydoman: Apr 26 2007, 09:39 AM |
paydoman |
Apr 26 2007, 09:37 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
aj pravimo rep pesmu na srpskom..
btw neko kazze zzanr i jezik (samo srpski ili engleski, a mozze i srpski) aj krenem... neka socijalna pesma npr ko me izda p*zda, neposhtowanje mrzim ko ovde bude spamowo tucicu ga po guzi... etc. This post has been edited by paydoman: Apr 26 2007, 09:38 AM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
jeele |
Apr 26 2007, 01:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
jaaaa ceznem za njooom
ceznem za njoooom za torticoooom ajmo pesme o hrani najiskrenijoj ljubavi... -------------------- |
Pera Detlic |
Apr 26 2007, 08:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(paydoman @ Apr 24 2007, 08:57 PM) Sta ti znaci da pesma uspe? Da se izda platinumska ploca? Ewo kad je neko spomenuo hranu da krenemo sa hranom Ustanem ujutru i namazem pastetu pokvarena bese pa zaglavih u klozetu posle pola sata iskenjao sam creva pece me anus, guzica mi zeva... This post has been edited by Pera Detlic: Apr 26 2007, 08:37 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
NeverMore21 |
Apr 26 2007, 08:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
LOL , idi odmah snimaj album
-------------------- |
Neonkitza |
Apr 26 2007, 09:53 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
|
paydoman |
Apr 27 2007, 09:00 AM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Apr 26 2007, 08:37 PM) Ustanem ujutru i namazem pastetu pokvarena bese pa zaglavih u klozetu posle pola sata iskenjao sam creva pece me anus, guzica mi zeva... ...ja necu da jedem vise carnex pastete, one su zlo, nanose mi puno shtete, pojeo sam posle ajvara 5 tegla, i onda uz *urac opet pocheh ja da peglam... -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Pera Detlic |
May 8 2007, 08:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
...pegla je bila u 10ak boja
u dnu se negde nazire i proja sve to na ortaka koji se sad ljuti hoce da me bije palim za Dzibuti... A ovo je nas vodja Gospodar vremena This post has been edited by Pera Detlic: May 8 2007, 11:09 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
FootyStOrM |
Aug 6 2007, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
QUOTE(paydoman @ Apr 26 2007, 09:37 AM) ovo nije lose samo si slobodno mogao umesto ''tucicu ga po guzi'' da stavis ''ima da ga guzim''. znas kako tek onda ne bi spamovali... evo nastavka na preth. post: a obavezno, brale, ti kecapa stavi bez njega nikad nije to ukus pravi moze senfa isto, a i ne moora ako stavis kupusa -bice dobra fora p.s. ja sam nekad profi pravio pesme. prosto se uzelim kad vidim ove vase rime... This post has been edited by FootyStOrM: Aug 6 2007, 11:42 PM -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
LoshMeeBre |
Aug 10 2007, 11:16 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Dok na vrelom asfaltu povracka mi pliva,
kasno ja se pitam dal' je sarma kriva. Sad kvarnu pastetu mazem preko 'leba, jos mi samo raka za sahranu treba. Momci ja mirisem hit. Ima Dr. DRE da nas moli da ga pustimo da nam producira.. -------------------- |
plavusa(i dalje) |
Aug 13 2007, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
sanduk imam novi, hrastovina prava
malo mi je mali-taman da viri glava -------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
Ritualista |
Sep 6 2007, 08:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
E ko ovo nije ranije čuo, bolje da ne čita da se spase dok može.
Zašto su ti tako beli zubi, zar si kod stomatologa bila? Zašto su ti tako, ko mermer beli zubi, pa zar te je kamenorezac sinoć obrađivao? Napomena: važna je intonacija... i muzička pratnja da drugi ne čuju ništa. -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|