Upomooooooooc, Ljudi pomagajte :(
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Upomooooooooc, Ljudi pomagajte :(
Devojka sa mesecom u očima |
Sep 16 2007, 02:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E, ovako... imam da napishem sastav za sutra na temu: Gde ste vile i čarobnjaci, svi pegazi detinjstva mog... gde ste sad? Nema shanse da smislim o chemu bih trebala da pishem, a nema shanse da se provuchem samo mi dajte ideju... pleaseeeeee. Mrtva sam ako ne napishem. I rekla je josh da moze da se iskoristi kao lajt motiv.... ma samo mi treba ideja. Ne znam da li da povezujem sa zivotnim pitanjima, da li sa bajkama ili sa grchkom mitologijom Upoooooooomooooooooc
This post has been edited by sleeping beauty: Sep 16 2007, 02:21 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
cipiripi |
Sep 16 2007, 02:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
imas valjda mastu...pisi sta god ti padne na pamet...
mozda nesto na 4u alise u zemlji cuda... ajd,i sama si rekla da volis bajke -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
SANDRA |
Sep 16 2007, 05:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
evo ja cu da ti dam help na msn a ako jos nekome treba pomoc raspisacu se i ovde!
|
Grashak |
Sep 16 2007, 05:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(sleeping beauty @ Sep 16 2007, 02:20 PM) E, ovako... imam da napishem sastav za sutra na temu: Gde ste vile i čarobnjaci, svi pegazi detinjstva mog... gde ste sad? Nema shanse da smislim o chemu bih trebala da pishem, a nema shanse da se provuchem samo mi dajte ideju... pleaseeeeee. Mrtva sam ako ne napishem. I rekla je josh da moze da se iskoristi kao lajt motiv.... ma samo mi treba ideja. Ne znam da li da povezujem sa zivotnim pitanjima, da li sa bajkama ili sa grchkom mitologijom Upoooooooomooooooooc wow... kako dobra tema )) ...pa ja znam o cemu bih ja pisala hehe ja se uvek nekao filozofski nakenjam.. tako da bih ti ja to savetovala... medjutim ne leze svima isti stilovi pisanja ja bih recimo pisala o nekoj bas teskoj situaciji u kojoj sam bila i gde je bila "magija" i sile dobra da mi pomognu tada (npr, raseri se o bombardovanju... ili nekom drugom teskom periodu u tvom zivotu.. works every time ) -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Iva |
Sep 16 2007, 06:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE mozda nesto na 4u alise u zemlji cuda... Blah, na tu bazu možeš pisat filozofske rasprave.. Nego, sb, rekoh ti već ja nešto bezze, pokušaj tako. Što i Grashak kaže "filozofija".. najbolje piši o životu, batali grč. mitologiju i bajke. Mislin.. neko reče da si i sama rekla da voliš bajke; ja samo kažem kako bih ja. Vile i čarobnjake bih tumačila ki metaforu.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Ritualista |
Sep 16 2007, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Ideja br1. Vile i princeze smo zamenili go go igračicama, vitezove murijom u pancirima, a čarobnjaci se smorili, pa su otišli na internet i postali hakeri. A jednorog... ah da, ima top kalibra 70mm sa istim imenom, koristili ga sovijet u Avganistanu.
Ideja br2. Sve bojanke i slikovnice su završile u kontejernima i sada su deo ciganskih kuća. -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Sep 17 2007, 02:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E napisala sam Tnx for ideas. Ostala do 3 am pishuci, a u 4 legla Bash sam grogi sad... ima da idem da spavam soon
I ona moja nastavnica danas kaze da je to trebalo za sutra... jbg. E evo istichem kao attach, pa pogledajte . Zanimaju me mishljenja Attached File(s) sastav.doc ( 35k ) Number of downloads: 364 -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Sep 17 2007, 06:53 PM
|
A prijo, nije ni bio za danas.. a ti pisala do 3.. ccc
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Sep 17 2007, 07:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Iva @ Sep 17 2007, 06:53 PM) rofl to se meni uvek desava! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Ritualista |
Sep 17 2007, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Kao posledica manjka kreativne energije dolazi neispavanost. Doduše, napad (kreativne) intaligenicje posle ponoći znači da odlično funkcionišeš, ali po južnokorejskom vremenu.
Sastav je fin, ali meni izgleda kao da se malo više pozivaš na dela drugih ljudi. Malo više opšteg utiska i biće taman, bar po meni. -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Iva |
Sep 18 2007, 08:15 AM
|
Meni izgleda kao da se previse ponavljas, tj. vrtis iste ideje. Probaj da izbacis neke delove, tako ce biti krace+bez previse nebitnog ponavljanja.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Sep 18 2007, 12:38 PM
|
Joj... a ja bash mislila da je savrshen . I da... ona veshtica me ni danas nije pitala... ****. Samo red do prozora stigla da ispita... ***** li joj... . I ono... u poredjenju sa ostalima chini mi se da nije loshe. Mislim... ako je najbitnija stvar u tvom zivotu shto si dao kosh onda je to malo vishe stupid, a ova zena je rekla da je to lep sastav Tako da mozda ima nade za mene
This post has been edited by sleeping beauty: Sep 18 2007, 12:39 PM -------------------- Good
pyost |
Sep 18 2007, 12:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nije vazno sta je napisano, vec kako je napisano
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Sep 18 2007, 03:49 PM
|
Shta? Ti kazesh da ja nisam lepo napisala sastav? I think da si malo vishe skrenuo Ono... ama ja se trudila ali ne znam kakvo je...
O menjanju ni govora Napisano je tako kako je, ja vishe ni sec ne troshim na taj jebeni sastav -------------------- Good
Iva |
Sep 18 2007, 05:05 PM
|
QUOTE ako je najbitnija stvar u tvom zivotu shto si dao kosh onda je to malo vishe stupid, a ova zena je rekla da je to lep sastav You must have missed the point.. QUOTE Nije vazno sta je napisano, vec kako je napisano Now, he has a point there. QUOTE Shta? Ti kazesh da ja nisam lepo napisala sastav? I think da si malo vishe skrenuo Nije reka da ti je los sastav, vec je reka da je sastav onog lika (ako si ispravno protumacila) dobar zato sto je napisan tako kako je (a ne zbog onog sto tamo pise) . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
The snorks |
Sep 18 2007, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Dobar je sastav sto se kaze ima lepih misli
Mada se u ovome slazem sa Ivom: QUOTE Meni izgleda kao da se previse ponavljas, tj. vrtis iste ideje. |
Sep 18 2007, 09:14 PM
|
Pa dobro... vidim da je 25 puta downloadovano . Mozda ipak nije za bacanje
cipiripi |
Sep 18 2007, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
ja sam 2x,posto sam prvi greskom obrisala...(nvm kako)
ne znam...zamisao je ok,al realizacija...mogla si bolje ;) -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
The snorks |
Sep 18 2007, 09:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
cipiripi |
Sep 18 2007, 09:33 PM
|
nemoj tako...skidali iz radoznalosti (bolje zvuci)
-------------------- tisa od mraka,brza od smrti