Istina Izazov
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Istina Izazov
Kipar |
Apr 28 2008, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
moja omiljena znate kako se igra?
ae bogdane ako si tu ako ne onda neonkica istina ili izazov? i naravno izazovi idu preko pma.. ukljucuju krshenja pravila foruma -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Apr 28 2008, 10:57 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ae istina ;p jbg,ne smem jos neko vreme da krshim pravila ^^
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
shto? koliki ti je warn? ovo drugo je pravo pitanje
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Apr 28 2008, 11:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Izazov
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Neonkitza |
Apr 28 2008, 11:05 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
40%,a posto me pyost voli i za najmanju sitnicu mi da warn a onda moram da mu pretim da cu da ga bijem da bi mi skinuo ^^ i posle dan vrati
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:12 PM
|
ae sada pitaj ti , i da ko ne odradi izazov ne moze da e igra vishe , pitaj po dve osobe poshto je malo ljudi ovde
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Apr 28 2008, 11:14 PM
|
kipre..istina izazov?
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:16 PM
|
zazovi na pm.. mora na forumu neshto.. da vidim koliko si mashtovita
|
Pera Detlic |
Apr 28 2008, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Kipar @ Apr 29 2008, 12:12 AM) ae sada pitaj ti , i da ko ne odradi izazov ne moze da e igra vishe , pitaj po dve osobe poshto je malo ljudi ovde E a meni izazov?? Iskulirao si me Mada bolje da ostane tako nego da mi spicis neki sjeban izazov -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:18 PM
|
pa jedan po jedan... polako
i ono shto odradimo ne mozemo da brishemo to ostaje tako dok nas neko ne izazove da obrishemo ili admin ne obrishe odnosno mod. zamolio bih modove da ne brishu svoje ispale i nema ponavljanja izazova... This post has been edited by Kipar: Apr 28 2008, 11:20 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 28 2008, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Kipre, koja korist od PM-a kad admini to jako lepo i lako citaju? (Jednom su na msnu prepricavali konverzaciju preko PM-a,,,)
-------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 28 2008, 11:25 PM
|
nije to zbog admina nego zbog ostalih , zbog tenzije.. malo da se iznenadjujemo.. glupo ce biti ako znate shta trebam da uradim..
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:27 PM
|
detlic istina ili izazov ja sam svoj prihvatio
|
maxydelanoche |
Apr 28 2008, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 29 2008, 12:22 AM) Kipre, koja korist od PM-a kad admini to jako lepo i lako citaju? (Jednom su na msnu prepricavali konverzaciju preko PM-a,,,) lazes ups o.O inace, ubij me ako sam skontala kako se ova igra odvija. bzvz je ovakav koncept. bolje neka bude izazov nesto tipa da uspes da nadjes nesto na netu (lupam, ne mora full noliferski), sve da se pise na jednoj temi -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
Apr 28 2008, 11:35 PM
|
Izazov
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Apr 28 2008, 11:35 PM
|
This post has been edited by Kipar: Apr 28 2008, 11:35 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
paydoman |
Apr 28 2008, 11:40 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
debela istina il izazov?
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Neonkitza |
Apr 28 2008, 11:41 PM
|
**** se ne znam sta da kazem ako kazem izazov ,bice gadno,ako kazem istina bice jos gadnije...
erm....izazov? |
Kipar |
Apr 28 2008, 11:41 PM
|
ne moze nisi ti na redu , morash da cekash , sada je pera detlic , neki red postoji...
|
Neonkitza |
Apr 28 2008, 11:43 PM
|
ne i za luku on je previse sexy da bi postojao red za njega
|