Еуро 08, Шта? Нема те
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Еуро 08, Шта? Нема те
Eagle1914 |
Jun 12 2008, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Па пишите. Фаворити, ко како игра, ко ће да освоји....
Мени све нешто смрди на хрвате, мада Холандија и Португал су силе... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Maestro |
Jun 12 2008, 07:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Хрвати смрде и кад не играју фудбал...
Шалу на страну, Шпанија фаворит број 1, а Виља после она три комада први фаворит за нај-стрелца Од већих фаворита бих и ја издвојио Холандију, Португал, па и Хрватску... This post has been edited by Maestro: Jun 12 2008, 07:52 PM -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Iva |
Jun 12 2008, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Da, Hrvati rasturaju...
OK, za Austriju je bilo guuusto, ali sad je i aufwiedersehen Deutschland -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kipar |
Jun 12 2008, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
kada nema nashih navijam za engleze , nema ni njih onda italijani ali kada je trener debil nedostaje vezni red , romin vezni red toti , akvilani , derosi i perota.. razocarali me.. Francuzi su isto degeni zbog trenera. Holandjani su mi favoriti.. Mada Hrvati i Portugalci su josh opasni.
Navijam za ruse i spance (jer su konacno izbacili raula ***** mu materina bezobrazna) -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Cekaaa |
Jun 12 2008, 09:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Portugalci su najjaci, za Hrvate ne znam, neshto mi ovo vise smrdi na user shto su uradili u grupi, nemaju oni ekipu za velike stvari... Holandija isto ima dobru ekipu, ali mi se isto neshto cini da oni nisu neki pobednici... Spanija deluje dobro, igraju lepo, i nadam se da ce dogurati daleko .... naravno C.Ronaldo najbolji igrac prvenstva
|
Eagle1914 |
Jun 12 2008, 10:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Ма објективно (хрвати) имају солидну екипу, навијаче, атмосферу могу далеко, али ће се вероватно негде обрукати кад најмање очекују... А Португал има Пепеа, Роналда, Дека, све громови од играча...
П.С. Штета што не играју Погребњак и Аршавин (још једну текму)... (Зенит шампион ) -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Pera Detlic |
Jun 12 2008, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Titula ide na Pirinejsko poluostrvo ili u neku od zemalja Beneluksa A i hrvati nisu losi, Modric je lik stvarno genijalac uvek zna sta sa loptom, nisu (mnogo) ludi iz totenhema sto su dali tolke pare. A cini mi se da Hrvati ne umeju bas da cuvaju rezultat, uvek igraju za gol vise. Cak i na 2-0 igraju ofanzivno. Zbog toga mislim da ne mogu da osvoje prvenstvo.
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Iva |
Jun 13 2008, 01:37 AM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Jun 12 2008, 11:45 PM) Ма објективно (хрвати) имају солидну екипу, навијаче, атмосферу могу далеко, али ће се вероватно негде обрукати кад најмање очекују... Agreed... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
voja |
Jun 13 2008, 07:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
ja sam stavio 400 kinti na spance,dobra je kvota a spanci vec dugo nista nisu uradili pa bi bilo vreme jel imaju stvarno extra tim...portugalci nemaju sanse,kako da osvojis euro kad ti je najbolji napadac nuno gomesh???mislim da je zreb katastrofa jel su prve dve grupe mnogo slabije od druge dve a ukrshtaju se u cetvrtfinalu...kad su vec ovi ochajni domacini u prvom sesiru,mogli su barem da im razdvoje grupe u kosturu!samo mi je krivo sto je mutu sad promasio ovaj penal,mogao je da presudi zabarima...
-------------------- Eliot je peder :)
|
Kipar |
Jun 13 2008, 11:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
navijam za holandiju
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 19 2008, 09:52 PM
|
i ko je rekao portugal osvaja?
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
pyost |
Jun 20 2008, 08:32 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Dodao sam anketu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Jun 20 2008, 10:25 PM
|
Uuuuuuuuuu ******.. gusto
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
VIP <3 |
Jun 20 2008, 10:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ja glasala za Nemacku
Ko je taj jedan sto je glasao za Hrvatsku? Za*ebao se Da se razumem u fudbal rekla bih da su Hrvati ispali Jbg ko im kriv sto su u 20 i nekom (tako mi se bar cini) minutu promasili go... Teoretski oni u stvari nisu promasili go: pogodili su precku Prakticno praznog gola This post has been edited by VIP (ex Miss): Jun 20 2008, 10:37 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Jun 20 2008, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ja sam glasao za njih.. i da, za**** sam se Nisam mogao da verujem sta su masili. A turci su najgore *****re na svetu.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jun 20 2008, 11:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
turci su sjebali hrvate hihihihi
anyway i ja sam glasao za nemacku uvek navijam za nemacku -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Kipar |
Jun 20 2008, 11:04 PM
|
turci su kraljevi , najjaci su. Kakvo radovanje je palo.
ja glasao za italiju -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Cekaaa |
Jun 20 2008, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
posle ovakve tekme, ne mogu a da ne glasam za turke, stvarno je bila vrh tekma hrvati su sami krivi, mislim promasiti ceo gol dva puta pri sutiranju penala je stavrno neshto posebno.... A i primiti onakav gol u nadoknadi vremena... ko ih jebe. Mozda bih glasao za spance da turci nisu prosli danas, posto bi najzad mogli neshto da pokazu na nekom velikom takmicenju... znaci turci osvajaju EP 100%
|
Kipar |
Jun 20 2008, 11:22 PM
|
najjaci su turci , josh dali hrvatima malo fore na kraju. Kako su se radovali ali nema veze
|
Iva |
Jun 21 2008, 11:45 AM
|
Hrvati su, naravno, popušili
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|