Drzavno Takmicenje Iz Fizike, mrzim elasticne sile
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Drzavno Takmicenje Iz Fizike, mrzim elasticne sile
pyost |
May 7 2008, 03:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To sam i ja prvo pomislio Hotel "Duga", koja tuga!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Vladimir |
May 7 2008, 03:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-March 08 Member No.: 932 Status: Van MGa |
E zbog ovoga volim sto sam upisao obicnu gimnaziju matematicki smer. Nas hotel ima 3 zvezdice.
-------------------- Carpe diem quam minimum credula postero!
|
pyost |
May 7 2008, 03:33 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja mislim da cemo mi biti jedini u celom hotelu, posto doticni ima 61 sobu
^_NiN0_^ |
May 7 2008, 03:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Hahaha a nas 100
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
May 7 2008, 03:35 PM
|
(Jedna soba ima vise od jednog kreveta...)
Vladimir |
May 7 2008, 03:38 PM
|
Eeeee! Ja sam dva puta bio u hotelu Duga na ekskurziji u Novom Sadu. Ako je to uopste taj hotel. Nije lose toliko. E, jedino ako zaglavite u sobe na potkrovlju nije bas lepo, jer su prilicno male sobe. I cini mi se da su svuda po 4 kreveta. I imaju neku "diskoteku" i bilijar. Ako je to taj hotel, to i nije tako lose.
|
^_NiN0_^ |
May 7 2008, 03:38 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
aaaaa... ... nov av:\ omg...
nego kod nas ce mozda biti interferencija ili kako se vec zove -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maverick |
May 7 2008, 03:54 PM
|
Њиндоњс ЏП Group: Članovi Joined: 25-April 06 Member No.: 58 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vladimir Dimić Škola/Razred: ETF III |
Kakva crna interferencija!? Zar na DFS-u ne pise da ce biti sve zakljucno sa akustikom!!! Koliko ja znam, interferencija je posle...
-------------------- |
pyost |
May 7 2008, 03:57 PM
|
Nije, to spada u mehanicke talase. Jesmo je mi radili posle, ali...
LoshMeeBre |
May 7 2008, 03:58 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 7 2008, 04:38 PM) HMmmm, otkud ti to? To po principu mogu da nam daju i nuklearnu fiziku jer boze moj to je fizika, ili neka zvanicna promena plana? -------------------- |
^_NiN0_^ |
May 7 2008, 04:12 PM
|
rekoh mozda, jer ipak je to deo talasa
ma bas me briga ne planiram da je spremam ~eidt Na sajtu gimnazije "JJ Zmaj" pise da je takmicenje 10.maja i kao neki plan :\ i kaze radi se 3 sata, a zar nije 4? http://jjzmaj.znanje.info/ This post has been edited by ^_NiN0_^: May 7 2008, 04:40 PM -------------------- Yo!hambin,
Vladimir |
May 7 2008, 05:07 PM
|
|
maxydelanoche |
May 7 2008, 05:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Turgon @ May 7 2008, 04:00 PM) Jel zna neko sta od elektrostatike doalzi u obzir ? Pise (zakljcuno sa poljem) , dakle dielektrici i kondenzatori ne ? Zakljucno sa poljem. NE DOLAZE KONDENZATORI NEEEEEEEE NE MOGU DA DODJU. TISINA. Samo jacina polja. /me se polako smiruje. QUOTE(^_NiN0_^ @ May 7 2008, 04:08 PM) ne mogu da prestanem da se smejem QUOTE(^_NiN0_^ @ May 7 2008, 04:38 PM) Koji kralj -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
May 7 2008, 06:49 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(pyost @ May 7 2008, 04:33 PM) Socijala nema šta , al je gotivno što ćemo biti sam u hotelu meni je najbitnije da osvojim neku nagradu da bi mi Delić kupio pljeskavicu Ali ******, kolko sam se spremao , teško da ću jesti neku pljeskavicu u Novom Sadu -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
The snorks |
May 7 2008, 07:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maxydelanoche |
May 7 2008, 08:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Badzin izalslanik @ May 7 2008, 07:49 PM) Ne toliko sami -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
May 8 2008, 12:13 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Evo ga link za hotel http://www.duga-radisic.co.yu/duga.html valjda
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Vladimir |
May 8 2008, 12:20 AM
|
QUOTE(Badzin izalslanik @ May 8 2008, 01:13 AM) Pa da, tu sam ja bio. Solidan hotel. Inace, SRECNO SVIMA!!! Ja putujem ujutru, tj. u 13:20, ali moram da ustanem oko 10h. -------------------- Carpe diem quam minimum credula postero!
|
The snorks |
May 8 2008, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Jedno pitanje za vas takmicare...Jel ide i Kadelburg sa vama sutra?
Posto nam nista nije rekla, a ja se nadala da gubim fiziku |
VIP <3 |
May 8 2008, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Kad smo mi bili prvi razred ako se ja dobro secam isle su sigurno Calukovicka i Rapaicka i MISLIM da je isla Kadelburg, mada nisam sigurna Tako da - NEMAM POJMA
-------------------- Opsti kriminal. |