Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 06:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
a, ti to meni jesam normalna, bwe Ima kool frizuricu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Feb 26 2008, 06:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Potrosila je 5 sati za frizuru
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 06:39 PM
|
Hahahhaha to ti mislis da je samo 5
Isao je na mini-kurs modelovanja baza podataka -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Feb 26 2008, 06:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
hrana-c#-msn addict
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Feb 26 2008, 06:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
curica ^^
@mara: Secam se toga, na tom kursu sam naucio da totalno iskljucim mozak , biba ftw ( jedva cekam 4. god ) This post has been edited by Slovenatz: Feb 26 2008, 06:42 PM -------------------- |
Hannibal Lecter |
Feb 26 2008, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
vrlo duhovit mladic ^^
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 06:43 PM
|
lol meni ona predaje sve cetiri godine
misli da zvucim kao narcis ovo je bilo za Slovenca @Noddy: pravi se da ima zivot This post has been edited by maxydelanoche: Feb 26 2008, 06:56 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Feb 26 2008, 06:53 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
delifantalicious foood!
-------------------- cold
|
The snorks |
Feb 26 2008, 07:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
voli mocne rendzere
|
plavusa(i dalje) |
Feb 26 2008, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
puuuuuuno je volim!
pravi se pametna,a druzi se sa mnom -------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 07:12 PM
|
asocira me na anchi valjda zato sto su obe plavushe.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
Feb 26 2008, 07:19 PM
|
nema zivot
svati bre, JA IMAM ZIVOT -------------------- And as we wind on down the road
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 07:23 PM
|
jeeeste, a ja sam veverica
jos uvek se pretvara da ima zivot -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
Feb 26 2008, 07:24 PM
|
maro bre ne ide mi se na MSN
@topic: veverica -------------------- And as we wind on down the road
RZA |
Feb 26 2008, 07:24 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
videla je moje divne ctreze ^^
a to za maru grr.. @noddy, curica. This post has been edited by kika™: Feb 26 2008, 07:24 PM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 07:25 PM
|
@noddy: ne teram te da dodjes, veruj mi
@kika: omg pokazala mi je da ima umetnicku dusu... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Gaara |
Feb 26 2008, 07:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
akrep koji plasi malu decu
p.s.vazi i za kiku i za maru This post has been edited by Yu-gi: Feb 26 2008, 07:26 PM |
Hannibal Lecter |
Feb 26 2008, 07:26 PM
|
ju maro sta ti reko' za babine patofne @topic: plavusa -------------------- And as we wind on down the road
pyost |
Feb 26 2008, 07:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Slusa Muse
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Gaara |
Feb 26 2008, 07:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
najdrazi adm...
This post has been edited by Yu-gi: Feb 26 2008, 07:29 PM |