Koncerti U Srbiji
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koncerti U Srbiji
pyost |
Feb 29 2008, 10:51 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ovog leta, ljubitelje rokenrola u Srbiji očekuje niz koncerata svetskih zvezda! Volfgang Klinger iz austrijske koncertne agencije "Rock&More" najavljuje nastupe R.E.M, Erika Kleptona, Rage Against The Machine i mnogih drugih.
"Naša agencija trenutno radi koncerte ovih izvođača, i realne su šanse da će se oni pojaviti u Srbiji. Voleli bismo sve da ih vidimo u Beogradu krajem leta, u julu ili avgustu" rekao je Klinger za "Politiku". On izdvaja i Genesis, Cult, Suzan Vegu, Bilija Ajdola i mnoge druge, koji bi leto u Beogradu mogli učiniti još vrelijim! Nastup "boga gitare" Kleptona krajem avgusta gotovo je izvestan, a možemo se nadati i kanadskom rokeru Brajanu Adamsu ubrzo nakon njega. Već mesecima kolaju glasine o nastupu američkog benda Bon Jovi, ali Klinger kaže da "Rock&More" sa tim koncertom nema veze. Pošto je bend trenutno na turneji sa novim albumom "Lost highway", nije isključeno da će skoknuti i do Srbije. Izvori lista tvrde da je glavni problem termin koncerta, jer sve do sada ponuđene varijante koincidiraju sa festivalom EXIT u Novom Sadu. Klinger se osvrnuo i na glasine o dolasku kraljice popa Madone na budvansku plažu Jaz. "Njenu turneju organizuje "Live nation", a mi ćemo svakako sarađivati sa njima na evropskom delu turneje. Pregovori o njenom gostovanju na Jazu se odvijaju pozitivno, ali ugovor još uvek nije potpisan, i ne bi trebalo gađati se ciframa, kao što mediji rade. Iskreno, ne verujem da će ona stići i u Srbiju, jer ne znam ko bi to mogao da plati" zaključuje Klinger. (MONDO) -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Feb 29 2008, 10:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(pyost @ Feb 29 2008, 10:51 AM) Klinger se osvrnuo i na glasine o dolasku kraljice popa Madone na budvansku plažu Jaz. "Njenu turneju organizuje "Live nation", a mi ćemo svakako sarađivati sa njima na evropskom delu turneje. Pregovori o njenom gostovanju na Jazu se odvijaju pozitivno, ali ugovor još uvek nije potpisan, i ne bi trebalo gađati se ciframa, kao što mediji rade. Iskreno, ne verujem da će ona stići i u Srbiju, jer ne znam ko bi to mogao da plati" zaključuje Klinger. (MONDO) Šmrc... -------------------- |
pyost |
Feb 29 2008, 10:59 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa idi u Crnu Goru
-------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
Feb 29 2008, 11:04 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ladno dolazi Rage... Na njih mozda i odem ako karte ne bude bile preterane... Gotivim R.E.M. ali ne toliko..
-------------------- |
pyost |
Feb 29 2008, 11:05 AM
|
Naravno, nista od ovoga nije potvrdjeno, ali lepo je gajiti nadu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Hannibal Lecter |
Feb 29 2008, 03:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(pyost @ Feb 29 2008, 10:51 AM) Nastup "boga gitare" Kleptona krajem avgusta gotovo je izvestan, a možemo se nadati i kanadskom rokeru Brajanu Adamsu ubrzo nakon njega. Već mesecima kolaju glasine o nastupu američkog benda Bon Jovi, ali Klinger kaže da "Rock&More" sa tim koncertom nema veze. Pošto je bend trenutno na turneji sa novim albumom "Lost highway", nije isključeno da će skoknuti i do Srbije. Izvori lista tvrde da je glavni problem termin koncerta, jer sve do sada ponuđene varijante koincidiraju sa festivalom EXIT u Novom Sadu. Klinger se osvrnuo i na glasine o dolasku kraljice popa Madone na budvansku plažu Jaz. (MONDO)[/i] Na ovo bi voleo da odem Evenutalno na QUOTE(pyost @ Feb 29 2008, 10:51 AM) Nastup "boga gitare" Kleptona krajem avgusta gotovo je izvestan, a možemo se nadati i kanadskom rokeru Brajanu Adamsu ubrzo nakon njega. ali samo ako bude karta jeftina -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Feb 29 2008, 03:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Feb 29 2008, 10:51 AM) [i]Ovog leta, ljubitelje rokenrola u Srbiji očekuje niz koncerata svetskih zvezda! Volfgang Klinger iz austrijske koncertne agencije "Rock&More" najavljuje nastupe ...Rage Against The Machine ... Ekstra, na njihovom sajtu nista ne pise, ali jos je rano, zna se do 13. jula gde sve dolaze -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 29 2008, 03:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Blah... Jedini izvodjac na ciji nastup bih se ja odvukla je Gentleman
ok, Eminem isto i RHCP ako dodje, ali ako naprave pravi koncert ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Feb 29 2008, 06:02 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
isla bi na rhcp?!/spit ;p si bila u indjiji?
|
maxydelanoche |
Feb 29 2008, 06:36 PM
|
Pa nisam... ali napisah gore "ako bude pravi koncert"
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Feb 29 2008, 08:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Isla bi na eminema c.c.c.c.
Maxy ti nisi bila reggae festivalu??? -------------------- |
Djole |
Feb 29 2008, 09:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
QUOTE(Neonkitza @ Feb 29 2008, 06:02 PM) Ma bio je ok koncert malo kratak mozda, ono pre i posle koncerta je bila katastrofa (osim za nekoliko srecnika poput mene ). -------------------- no future for you
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 29 2008, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
R.E.M su bili pre par godina, koliko se secam. Bilo je mnogo ljudi koji su nosili djozle united
The Cult dolaze? AAAAAAAAAAAAAAAA Strava! *Happy dance* Genesis? Creepy strava. Zar Erik Klepton nije mrtav ? Ali Bon Jovi, Bryan Addams i Billy Idol. Ponovicu : Bon Jovi, Bryan Addams i Billy Idol. Predobro da bi bilo istinito... ali nadajmo se! -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 1 2008, 12:33 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 29 2008, 09:23 PM) Da, bih. Od sestog razreda do prosle godine sam uglavnom njega slusala... i dalje, samo sada mnogo vise slusam rege nisam bila na rege festivalu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Mar 1 2008, 12:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ali koja je fora sa eminemom? Ono sto sam cuo od njega nije bilo lose, ali nije bilo nista posebno originalno.
-------------------- |
LoshMeeBre |
Mar 1 2008, 12:39 AM
|
Pa ne znam ja ga ne slusam.. Nije on losh, ali... Meh
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 1 2008, 12:57 AM
|
Lol. Nema neke fore... Jednostavno ga slusam. I obozavam
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 1 2008, 10:22 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
koncert jeste bio uzasan ako si cekao ceo dan u prvom redu -.-
|
Djole |
Mar 1 2008, 03:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Jbg bar nisi bila u zadnjem redu gde su bili pijani / ljudi koji su izgledali smoreno i kao da bi slusali cecu radije.
-------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Mar 1 2008, 10:35 PM
|
ne znam dal su tebe zahvatila 3 pljuska -.- prelepo! i ae kao to...to sam i trazila...ali da mi onda sviraju sat vremena totalno smoreni...grrrrrrrr
|