Maskenbal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Maskenbal
Nameless_one |
Apr 14 2008, 11:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 14 2008, 11:51 AM) Pa da zovu shintere da te vrate u ludaru -------------------- |
jeele |
Apr 14 2008, 11:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
da li da se organizuje u mg ili ... ?
gde bi se organizovalo u mg? svetla ... muzika ... ? ponoc ---- skidanje -------------------- |
Nameless_one |
Apr 14 2008, 11:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(jeele @ Apr 14 2008, 12:33 PM) da li da se organizuje u mg ili ... ? gde bi se organizovalo u mg? svetla ... muzika ... ? ponoc ---- skidanje Daaaaaaaaaa U sali za fizicko Ili josh bolje,na terenu-prevucemo profidnu plastiku preko reflektora,sredimo ozvucenje,nabavimo zivu svirku(ako ne onda DJ-a)...looodilo EDIT;e,da,posebno mi se svidja zadnji deo This post has been edited by Nameless_one: Apr 14 2008, 11:42 AM -------------------- |
Wolfbrother |
Apr 14 2008, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Ja sam kao klinac u predskolskom bio najbolji u gradu kao vestica omg
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Iva |
Apr 14 2008, 01:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Jeate..
ja sam se ovoga plašila ..nekada.. Mislim, ne volim maske.. Iovako ih je već previše.. ALI, kad bih birala, verovatno bih bila neka veštica ili vrag ili vampir(ica).. što i nije tol'ka maska.. hmmmmz.. mogla bih biti fenser! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Apr 14 2008, 01:55 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(pyost @ Apr 14 2008, 10:31 AM) KOJA recenica Bozo odusevio si me... Ono, kao, maskenbal je po definiciji isfoliran.. Elem, ja bi vrlo rado bio Reaper.. Kosti imam (samo kosti ), kosu uzmem iz sela, samo mi jos mantil fali.. A za to cu se snaci... -------------------- |
Iva |
Apr 14 2008, 03:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
E, I liiike the idea (Reaper)
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Yu-gi @ Apr 14 2008, 09:55 AM) Ne bi morao da se maskiras QUOTE(SANDRA @ Apr 14 2008, 11:09 AM) Bolje ti u vesticu, a Anchi u... vesticu QUOTE(kika™ @ Apr 14 2008, 11:16 AM) Ni ti ne bi morala da se maskiras E, a sad mogu da prestanem da se pravim pametna. dakle... maskenbali su jako kool, ali me je mnooogo nerviralo kad neko kupi celu masku princeze u prodavnici i onda pobedi ja sam uvek improvizovala svoje maske (uz maminu pomoc pred rodjendane ofc ) i ono na zimovanjima... bila sam jednom sumska vila or sth slicno, jednom gatara, jednom crvenkapa... ili nisam. Ko se jos toga seca u prvom osnovne sam na zimovanju bila uciteljica Ali sad mislim da ne bih otisla na neki maskenbal. Mozda ako se to lepo organizuje, ali bi najgori moguci ishod bio da pola ljudi dodje totalno nemaskirano i onda propadne atmosfera... Zanimljivo bi bilo nesto tematski -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 14 2008, 04:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(SANDRA @ Apr 14 2008, 11:09 AM) Dont touch TinkerBell @Maxy: ne bi otisla na maskenbal? Reci cu samo Rudnik 2008 Sorry morala sam Pipiiiiiiiiiiiiiiii This post has been edited by VIP (ex Miss): Apr 14 2008, 04:24 PM -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Apr 14 2008, 04:22 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
A dobro tvoja interpretacija zvoncice bi se razlikovala od njene.. Mislim, ona ne bi ponela sipku
-------------------- |
VIP <3 |
Apr 14 2008, 04:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Mishko.... cuti tu
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 04:59 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Apr 14 2008, 05:22 PM) @Miss: cuuutiii... to nije za forum. To uopste nije za javnost bwe. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kajl is a Jew |
Apr 14 2008, 07:06 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Maskembali su drugi naziv za zurke tranvestita
-------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 07:11 PM
|
QUOTE(Kajl is a Jew @ Apr 14 2008, 08:06 PM) Pismeno pismeno Hoces da kazes da je Evrovizija maskenbal -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kajl is a Jew |
Apr 14 2008, 07:13 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 14 2008, 07:11 PM) Evrovizija ja jedna od 3 najgluplje stvari od u svetu muzike -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Wolfbrother |
Apr 14 2008, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Bar se u necem slazemo badzo
Btw ja mislim da je pravilno maskembal zbog neke tamo glasovne promene koja se u svakom slucaju desava kod reci zelembac jer zelenbac=>zelembac. This post has been edited by Wolfbrother: Apr 14 2008, 07:21 PM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
smorko_gusic |
Apr 14 2008, 07:20 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
E maskenbal je jako kul ideja.
Ajde razmislite (vi sto organizujete zurke) da sledeca MG zurka bude maskenbal. A imam i sjajan predlog za mesto: vinski podrum ispod brankovog mosta. Definitivno se uklapa u "noc vestica" atmosferu, koju ja uvek nekako vezujem za maskenbal. Koliko je ulaznica bilo prodato za prethodne 2 mg zurke? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
RZA |
Apr 14 2008, 07:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
koliko znam, sada je oko 200-250..
a prosli put oko 300.. aaaali nisam sigurna.. al uopste.. inace jeele ce da organizuje maskenbal.. mozda i jos neko pomogne.. dunno al ona je rekla da ce -------------------- cold
|
jeele |
Apr 14 2008, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
evo sad sam zvanicno prozvana da cu ja izgleda
daklem ... kad da bude? npr. petak? onaj Veliki petak? ili to mozda nije zgodno je l' je Veliki ... ? ili ta subota?? -------------------- |
SANDRA |
Apr 14 2008, 07:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
moje misljenje ja da bude ili cetvrtak sledece nedelje ili neki petak posle raspusta, po meni je 16.5 totalno ok!
|