Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
RZA |
Feb 9 2008, 12:08 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa mislim da se nasoj generaciji ne pise lepo.. al svejedno.. SRECNO svima!
-------------------- cold
|
Gaara |
Feb 9 2008, 12:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Srecno svima!
|
little-kathy |
Feb 9 2008, 12:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Pa...kako ste uradili??? Ja dobro.... Samo sam se u jednom zadatku zeznula... Nije bilo toliko teshko... Bar za nashu generaciju.
-------------------- ja sam dete srece :P
|
Hannibal Lecter |
Feb 9 2008, 01:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
3 sam uradio, ostala 2 sam nesto lupetao...
Ma bice dobro -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
pyost |
Feb 9 2008, 01:33 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nije lose, ali je moglo bolje... Uradio sam 4 zadatka, i tacni su mi, ali me izjeda to sto peti nisam, a lak je... Tacno imam osecaj da ce prolaziti samo ono sa svim uradjenima...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Feb 9 2008, 01:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Au ja sam pukla 3 tacna, za jedan ne znam, jedan sigurno netacan Bolje da sam ostala kuci da spavam
|
Hannibal Lecter |
Feb 9 2008, 01:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Anchi to nije uopste toliko los rezultat
Moglo je biti i gore... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Anchi |
Feb 9 2008, 01:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Cekaj prvo da vidim broj poena, i koje sam mesto, pa ces videti da nije ni dobro
|
Nameless_one |
Feb 9 2008, 02:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ja sam 3. taaaaakoooo izlupetao da postoji rizik da mi daju ukupno 0 poena kad procitaju sta sam tu pisao....
Inace OK. Jel' uradio neko prvi...ja nisam mogao da se setim kako se radi... -------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 02:34 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
HA, ja sam iznenadio samog sebe i uradio sve.. Pretvaram se u Minu..(onaj fazon ne znam nista, nista nisam dobro uradio - imam 100 bodova )
Bozo dupe cu ti pomeriti od zahebavanja budem li imao vise od tebe -------------------- |
pyost |
Feb 9 2008, 02:35 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A imaces... Na opstinskom..
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 02:44 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |
pyost |
Feb 9 2008, 02:48 PM
|
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 02:54 PM
|
Javila mi je razredna, zavrsili su pregledanje (bar za 3ecake, ne znam za ostale...). U nasem razredu svi imaju preko 60
-------------------- |
Stefan_chemist |
Feb 9 2008, 03:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Ja sam prvi
-------------------- |
pyost |
Feb 9 2008, 03:15 PM
|
U nasem odeljenju ili....?
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 03:16 PM
|
QUOTE(pyost @ Feb 9 2008, 03:15 PM) Pa u odeljenju.. Kaze razredna 'svi imate preko 60'.. Ne verujem da se bavila ostalim -------------------- |
pyost |
Feb 9 2008, 03:17 PM
|
To je lose
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 03:18 PM
|
We will see.. Ja cu ici oko pola 5 sa vojom da vidim rezultate..
-------------------- |
pyost |
Feb 9 2008, 03:19 PM
|
Ja idem sada sa Sibijem