Kuda Za Novu Godinu?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kuda Za Novu Godinu?
maxydelanoche |
Dec 6 2008, 11:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ovde po mom naselju vec bacaju petarde, tako da me polako (jaaako polako) hvala praznicna groznica kuda cete vi za Novu, da li uopste mislite da to treba slaviti, sta je za vas Nova godina, blablabla...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pavle |
Dec 6 2008, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
sta se ovde podrazumeva, gde idemo ili gde bi smo (posto su kod mene to 2 razlicite stvari...)
-------------------- |
Djole |
Dec 7 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ja cu pokusati da napravim zurkicu kod kuce. Ako ne uspem da skupim dovoljno drustva, onda ce mozda praviti moji roditelji. A mozda i u krugu porodice opet, videcemo.
Naravno da treba slaviti. Svaka prilika za slavlje je dobrodosla, posebno ako se dobijaju pokloni Ja licno volim novu godinu kao praznik, jer je nekako vezana za sneg. -------------------- no future for you
|
LoshMeeBre |
Dec 7 2008, 12:19 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Kod andreja, pobogu
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 7 2008, 12:22 AM
|
QUOTE(Pavle @ Dec 7 2008, 12:54 AM) A zasto? Carpe diem ffs! (pravicemo se da nisam omanula citat ) ma glasaj za sta hoces, poll je cisto jer sam se smorila i mrzi me da radim ista pametno pa sam kuckala i to... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Dec 7 2008, 01:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ Dec 7 2008, 01:10 AM) Ja cu pokusati da napravim zurkicu kod kuce. Ako ne uspem da skupim dovoljno drustva, onda ce mozda praviti moji roditelji. A mozda i u krugu porodice opet, videcemo. Naravno da treba slaviti. Svaka prilika za slavlje je dobrodosla, posebno ako se dobijaju pokloni Ja licno volim novu godinu kao praznik, jer je nekako vezana za sneg. Bila bi greota da ne iskoristimo sav taj prazan prostor -------------------- |
Neonkitza |
Dec 7 2008, 09:58 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
dunno..kako se stvari odvijaju najverovatnije kod danka...
a volela bih da jovan pravi zurku ali nece to..ne posle prosle godine |
Pavle |
Dec 7 2008, 11:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
QUOTE(maxydelanoche @ Dec 7 2008, 12:22 AM) A zasto? Carpe diem ffs! (pravicemo se da nisam omanula citat ) ma glasaj za sta hoces, poll je cisto jer sam se smorila i mrzi me da radim ista pametno pa sam kuckala i to... ma roditelji idu u Makedoniju i naravno moraju nas da povuku, jedina dobra stvar je sto idemo 28/29 ja bih najradije da ostanem u Obrenovcu da idem na pijacu, tamo bude najvise petardi i vatrometa...cak su napravili i deda mraza od djubreta (milina ) -------------------- |
LoshMeeBre |
Dec 7 2008, 05:21 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Pavle @ Dec 7 2008, 12:04 PM) ma roditelji idu u Makedoniju i naravno moraju nas da povuku, jedina dobra stvar je sto idemo 28/29 ja bih najradije da ostanem u Obrenovcu da idem na pijacu, tamo bude najvise petardi i vatrometa...cak su napravili i deda mraza od djubreta (milina ) Bas bi bilo bleja provesti novu godinu sa jelenima i medvedima u sumi pored obrenovca.. Ako vec imas tu priliku, sto da ne iskoristis ;P Nego jel to na pijaca sto zovu stocnjak, ili tako nesto? -------------------- |
Pavle |
Dec 7 2008, 05:51 PM
|
aha...pitam se zbog cega...
-------------------- |
Kipar |
Dec 7 2008, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
privatna zurka i to samo sa MGovcima raznih generacija i odeljenja o djea
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Hannibal Lecter |
Dec 8 2008, 06:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
nemam blage..
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
VIP <3 |
Dec 8 2008, 09:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Njah, me & kompanija idemo na zurku u neki klub..... ja sam im dala da biraju stavljajuci samo ova ogranicenja:
1) da nije splav 2) da nije ada 3) da nisu sajam, expo, kpgt 4) da je sto blize centru 5) narodnjaci -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Dec 8 2008, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Cudi me sto nema 6) roze
-------------------- |
LoshMeeBre |
Dec 8 2008, 11:25 PM
|
Narodnjaci? Vodi i mene Prvo ti zavidim zbog ekipe sad i ovo, 'ebi se tanja :/
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 9 2008, 08:51 AM
|
QUOTE(Slovenatz @ Dec 9 2008, 12:04 AM) to sam i ja prvo pomislila kad sam procitala onu listu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kipar |
Dec 9 2008, 08:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(VIP <3 @ Dec 8 2008, 10:33 PM) Njah, me & kompanija idemo na zurku u neki klub..... ja sam im dala da biraju stavljajuci samo ova ogranicenja: 1) da nije splav 2) da nije ada 3) da nisu sajam, expo, kpgt 4) da je sto blize centru 5) narodnjaci ako te ne izbace sa njihovog plana , svaka ti cast -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Dec 10 2008, 12:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
haha, uklopili smo se, njanja
-------------------- Opsti kriminal. |
voja |
Dec 10 2008, 09:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
-------------------- Eliot je peder :)
|
Kipar |
Dec 10 2008, 10:30 AM
|
QUOTE(VIP <3 @ Dec 10 2008, 01:32 AM) objasnila si im onda haha svaka ti cast -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|