Zimski Raspust 2009
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zimski Raspust 2009
maxydelanoche |
Dec 7 2008, 12:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Sooou, posle Nove godine krece citav zimski raspust... Kako cete da potrosite svo to slobodno vreme?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Dec 7 2008, 01:40 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Додао сам још једну опцију ... Да не дискриминишемо и ту популацију ...
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Dec 7 2008, 09:54 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ako bog da zdravlja, kad se (i ako se vratim ziv) sa zimovanja, tad bi trebao da me ceka kuci novi komp i svi RPGovi koje sam propustio u zadnje 4 godine.. Svi znamo da ce moj socijalni zivot morati da pretrpi ovaj gadni udarac pod plexus
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 7 2008, 10:01 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ocu sneeeeeeeg zajebali me za skijanje..meh...
verovatno cu igrati wow do 4,a od 4 do danka..osim subotom i nedeljom kada cu od ranog jutra biti kod danka ;p |
LoshMeeBre |
Dec 7 2008, 10:03 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Postoji Fallout3 a ti igras WoW, 'ebo te WoW
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 7 2008, 11:20 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
wow>fallout wow>svega ;P
|
Pavle |
Dec 7 2008, 11:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
QUOTE(LoshMeeBre @ Dec 7 2008, 10:03 AM) jao sta ti je sa falloutom....koliko god ga ti voleo, bagovi su previse jaki... pogotovu kad ti odjednom iskoci iz igrice a nisi snimio i jedva si presao Enclave... ccc ja cu verovatno biti u snegu svo vreme (ako ga bude bilo) ako ne, onda odoh za komp... -------------------- |
Slovenatz |
Dec 7 2008, 11:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 7 2008, 12:56 PM
|
pa on pljuje wow ;p
nisam ja igrala fallout...samo idalje wow je wow.. |
pyost |
Dec 7 2008, 01:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja ga provodim na Zlatiboru (Novu godinu), a ostatak kod kuce... Ispred kompa
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
c1k4_ml3kc3 |
Dec 7 2008, 01:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 7 2008, 02:01 PM
|
ah..da...dobro je da danko ne cita ovo
(jk) This post has been edited by Neonkitza: Dec 7 2008, 02:02 PM |
pyost |
Dec 7 2008, 02:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Dosta sa offtopicom.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
c1k4_ml3kc3 |
Dec 7 2008, 02:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Agreed.
Sry :] Дакле, ја свој зимски распуст славим још од прошлог Божића тако да га проводим сасвим супер. А период сада ко Новака ћу најбоље провести у својој околини, тј. окружењу. Немам кинту да било куда путујем тако да остајем на томе. -------------------- |
OGIxD |
Dec 7 2008, 08:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Msm da sta god rekao moj zimski raspust bice za kompom... Sa novim kompom nadam se i svim novim igricama i igrama
|
Kipar |
Dec 7 2008, 09:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(OGIxD @ Dec 7 2008, 09:16 PM) Msm da sta god rekao moj zimski raspust bice za kompom... Sa novim kompom nadam se i svim novim igricama i igrama o boze... ja vise nemam zimske raspuste -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Dec 7 2008, 10:26 PM
|
Bozo teraj se.. Za zimski raspust cu da shibam bozu
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Dec 7 2008, 11:20 PM
|
QUOTE(Kipar @ Dec 7 2008, 11:39 PM) Не сећм се када сам последњи пут сео и опустио се играјући игрицу...тј, последњи пут уз обливион, али тада нисам ни играо него једноставно посматрао природу у игрици, односно атмосферу...:/ Елем...сећам сееее...последњи зимски распуст који проведох једном приликом у Македонији! Ништа није радило тамо око Божића...све позатварано, а сви се уштекали у куће и боли их за све :] -------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 8 2008, 06:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
najveci deo raspusta sam u beogradu, osim 15-20 na zlatiboru :/
ali gledajmo to sa vedrije strane, idem prva 3 dana u II polugodistu u Firencu i Sienu tako da necu ici u skolu jos 3 dana sto se tice nove godine nemam blage gde cu -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
LoshMeeBre |
Dec 8 2008, 06:56 PM
|
Ne zaboravi da se slikas u firenci, opste je poznata cinjenica da grupne fotografije najlepse ispadaju u firenci™, a ni solo nisu za bacanje
-------------------- |