Srećni Praznici!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Srećni Praznici!
pyost |
Dec 23 2008, 10:15 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nova godina kuca na vratima...
Stižu praznici, ali, još bitinije, stiže i raspust - imamo 3 nedelje da se svi lepo odmorimo, malo proputujemo i dobro provedemo. Iskoristite pametno te tri nedelje... Sledeći raspust je tek krajem aprila (da, da, 3 meseca rada!). Prvo bih hteo da poželim srećan Božić svima onima koji ga slave pre Nove godine, a ostale čestitke će blagovremeno uslediti Nadam se da će vam svima 2009. godina biti barem Pi puta bolja i uspešnija od prethodne I naravno, moram skrenuti pažnju na naš Novogodišnji logo sa sneškom za koji možemo zahvaliti mavericku -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
OGIxD |
Dec 23 2008, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Bas je smesan snesko al je nekako fin...
|
LoshMeeBre |
Dec 23 2008, 11:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma poooogledaj koliki osmeh ima.. Ili juri neku maloletnu decicu ili se navario govedo
-------------------- |
pyost |
Dec 31 2008, 09:15 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E pa dragi moji, srecna vam svima Nova godina nekoliko sati unapred, posto necu biti u mogucnosti (srecom) da vam cestitam u ponoc Lepo sve provedite tokom praznika
-------------------- Baby, it's a violent world.
Vitez_Koja |
Dec 31 2008, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
evo da čestitam i ja svima :D
jel se meni čini ili sneško ima dreamstime watermark na stomaku? -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
maxydelanoche |
Dec 31 2008, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Srecna Nova godina svima
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maverick |
Dec 31 2008, 02:58 PM
|
Њиндоњс ЏП Group: Članovi Joined: 25-April 06 Member No.: 58 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vladimir Dimić Škola/Razred: ETF III |
QUOTE(Vitez_Koja @ Dec 31 2008, 10:06 AM) Ne cini ti se -------------------- |
dadkristy94 |
Jan 1 2009, 08:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Sve najbolje u Novoj 2009. godini.
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
Hannibal Lecter |
Jan 1 2009, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Srecna svima nova godina
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Hannibal Lecter |
Jan 7 2009, 12:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Hristos se rodi
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 7 2009, 05:50 AM) NIJEDNO jedino dete nije veceras kurindzalo u mojoj zgradi. Jednu najobicniju veselu decju tradiciju bozicnu nismo odrzali (potpuno je nebitno odakle nam ta tradicija), toliko o tome koliko nam je zemlja puna patriota i vernika. wtf? -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Jan 7 2009, 11:31 PM
|
:S sto je zatvorena tema... mislim, tema je i trebala da bude o tome kako se poznate praznicne tradicije gase i kako se obicaji totalno menjaju, a ne sigurno da svi pointlessly napisu "srecan bozic"
@Ilija: kurindzalo = korindzalo = korindjalo, mnogi razlicito zovu... ali to je ono kada ides od vrata do vrata i pevas "Ja sam mali Pera..." i onda ti ljudi daju slatkise i neko suvo voce, a onda jedva cekas ponoc da se zavrsi post i da mozes da jedes te slatkise don't tell me da to nikad nisi radio o.O -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Jan 8 2009, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 7 2009, 11:31 PM) kurindzalo = korindzalo = korindjalo, mnogi razlicito zovu... ali to je ono kada ides od vrata do vrata i pevas "Ja sam mali Pera..." i onda ti ljudi daju slatkise i neko suvo voce, a onda jedva cekas ponoc da se zavrsi post i da mozes da jedes te slatkise ovaj.... ... ja sad prvi put u zivotu cujem za ovo .... bas sam htela da pitam sta je to, ali vidim zatvorena ona tema ... |
pyost |
Jan 8 2009, 12:03 AM
|
Ja takodje
maxydelanoche |
Jan 8 2009, 12:19 AM
|
Kad ste gradska deca... pitajte bilo koga ko zivi negde na selu ovo je ujedno i dokaz da je Borca konacno postala deo grada :/
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jan 8 2009, 12:24 AM
|
Ne... To je dokaz da ni sela vise nisu ono sto su nekada bila
maxydelanoche |
Jan 8 2009, 12:27 AM
|
blaa, upravu si :'(
VIP <3 |
Jan 8 2009, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
korindjanje je najgluplji moguci obicaj, to je kopiranje (katolickih?) mashkara, ali ok... ukratko: klinci idu okolo i prose <.<
I ne poznajem nikog normalnog ko to podrzava, a tek ne ko je to ikad radio <.< -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Jan 8 2009, 12:58 AM
|
wtf? ja dok sam to jos radila pune su ulice bile dece, osim one neke godine kada je bas bilo sve zaledjeno. :S
Hannibal Lecter |
Jan 8 2009, 02:03 AM
|
err zar se to ne radi na Halloween u malo KATOLICKIM zemljama ?
prvi put cujem da se to radi za badnje vece -------------------- And as we wind on down the road
maxydelanoche |
Jan 8 2009, 02:19 AM
|
pa da a skontala sam i zasto niste ranije culi za ovo... to je obicaj siroko rasprostranjen u Vojvodini a Borca kao prvo banatsko selo je bila obuhvacena time ^^