Najveće Provale Profesora
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najveće Provale Profesora
^_NiN0_^ |
Aug 22 2006, 04:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Dex @ Aug 22 2006, 03:58 PM) Aaaaaaaaaaa .... (vristim od smeha) Nesto se bas ne secam ovoga ali ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kurjak |
Aug 22 2006, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Бабић запрети професорки:"Скочи ћу са Бранковог моста ,ако ми не дате 3" (за полугодиште)
Проф. анализе:"Бабићу будеш ли скочио закључићу ти 1 за крај " Бабић се тако потресо ... Извесни предавач информатике у МГ,затражи помоћ од ученика при нарезивању диска. Притом користи RW на коме већ постоји нешто. Ђаци јој кажу-"Морате да га обришете"-а он/она узме диск и обрише га о џенпер. Потпуно схвативши на шта ђаци мисле. -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Legenda |
Aug 22 2006, 04:19 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Hahahaha!
|
Puzzler |
Aug 22 2006, 04:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Koja fora!!!
-------------------- |
Legenda |
Aug 22 2006, 04:29 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ajde stavi jos koji smajlic...da svi budu tamo.
|
^_NiN0_^ |
Aug 22 2006, 05:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
To je promena raspolozenja
This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 22 2006, 05:21 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 22 2006, 07:41 PM
|
Znam,znam.
|
Legenda |
Aug 23 2006, 01:13 PM
|
Ajde Eli0te,seti se ti neke provale..
|
Eli0t |
Aug 23 2006, 01:31 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa sta znam, ne slusam ja sta pricaju profesori... Secam se npr. kad je informaticarka rekla "Imacete nenajavljeni kontrolni u sredu" Ili Boza: "Zamislite da ovde zivi neka flekica..." Ali flekica...
|
Legenda |
Aug 23 2006, 04:51 PM
|
Cuvajte se deco,jer u svetu Lobacevskog vrebaju flekice iz svake prave...
|
^_NiN0_^ |
Aug 23 2006, 11:41 PM
|
Hahah ... mozemo napisati deciju pesmicu!
Znate li da sam ja(kada sam bio zaludan na casovima geometrije, a verujem da je vecina bila ) pisao dubokoumne pesme, koje sam nazalost izgubio Napomena od: samog sebe Geometrija postade najpopularnija na forumu! Ali nema veze, vazna je zabava This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 23 2006, 11:43 PM -------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 24 2006, 06:33 PM
|
Ja sam crtao stripove.
|
pyost |
Aug 29 2006, 09:59 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Haha, to me podseti Ne gradjanskom profesor prica kako polozaj ljudi pokazuju njihova misljenja/osecanja. Dok on to prica, Dex je naslonio glavu na desnu ruku i crta strip. Profesor mu pridje i kaze nesto tipe "Ovo pokazuje da njega ne zanima sta ja pricam"
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 29 2006, 11:57 PM
|
Tooo Dex, bices ti nama vernik
-------------------- Yo!hambin,
Iva |
Aug 30 2006, 08:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hahaha lol...
Kod nas su uglavnom u pitanju provale koje se ticu neznanja. Npr. nastavnica enleskog: "I likes apples" Nastavnica muzickog prica o Mozartu nesto: "Znate li deco da je sada 150. godisnjica od rodjenja Mozarta?" (a u stvari je 250.-ta, za neupucene) Nastavnik tehnickog, prica o formuli za racunanje gustine tecnosti: "Ro=m*V, gde je Ro gustina, m masa a V zapremina..." Ili nastavnik likovnog, kaze nam da ne pobegnemo sa casa, a on ode... kaze ovima u zbornici da nema vise casova i ode sa jedno 2-3 casa koja su mu poslednja, a i ne dojde na 2-3 prva casa (mi smo uvek te 'srece' da imamo likovno prvi ili poslednji cas). A informaticar i zamenica direktorice se stalno svadjaju oko kompjuterskih igrica, naime, on se igra sa decacima igrice stalno, a svakog casa mora da ih brise jer ga ona opominje, i onda opet instalira i tako stalno redom... Ili nastavnica geografije... haha.. ona se oblacila veoma, hm, interesantno. Ima jedno 55-60 godina, dodje u carapama do kolena na zute i zelene linije, u teksas suknji i beloj majici na crvene tufnice... i onda, odgovarajuci sesir - naravno, slamnati sa crvenom masnicom! Zvuci bajkovito, ali zato je istinito (mogli bismo da zovemo PZ). -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Legenda |
Aug 30 2006, 09:06 AM
|
Hahaha
|
^_NiN0_^ |
Aug 30 2006, 11:09 AM
|
Eh da sam samo jedan dan u tvojoj skoli ...
Iva |
Aug 30 2006, 06:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Sta bi tada radio?
Pa evo, vec moja razredna bivsa, ne samo da je zakazala na nastavi (engleskinja) nego i ovako kao razredna... Kad je bilo vredjana na nacionalnoj osnovi ona je rekla "Bas me briga!". -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Aug 30 2006, 06:54 PM
|
Pa kako kazes tamo je bas loodo Iva jesi ti sada 3. razred?
Legenda |
Aug 30 2006, 09:11 PM
|
Luda skola,skoro k'o nasa..
|