Mgf, Zivi Ili Mrtav, Iznesite svoje misljenje ovde
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mgf, Zivi Ili Mrtav, Iznesite svoje misljenje ovde
pyost |
Oct 24 2007, 09:18 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jesi li siguran Ti nisi svestan kakva bi anarhija vladala da mi nismo tu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Gaara |
Oct 24 2007, 10:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
A zasto se ne trudite da razvijete forum...
Da otvarate nove topice da nesto pametno smislite... Mislite da je duznost adm i mod samo da lockuju topice i brisu postove?E pa ja mislim da nije... |
pyost |
Oct 24 2007, 10:12 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Gresis sine, silno gresis!
Gaara |
Oct 24 2007, 10:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Ja nisam uvek u pravu ali nikad ne gresim
|
Slovenatz |
Oct 24 2007, 02:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ajde malo razmisli sta si sad rekao... Znam da te boli glava kad razmisljas, ali potrudi se.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 24 2007, 02:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
@Eli0t: Prozivanja mogu prosto da se premenste u topic prozivanje, ako se dese spontano u nekom drugom topicu...
nisam znao za prvi topic o smrti foruma, ALI taj je iz hebenog 23.02.2006 (ako se ne varam) a sad je 24.10.2007! 2007! sto definitvno nije mesec dana :sleep: Da, zasto je zatvoren topic Poginuo Tose Proeski, taman sam mislio nesto da napisem @Yu-gi: Naravno da to nije duznost admina (vise je za moderatore) ALI i admini nesto rade (mgforum BEZ CRTICE!!!) @Slovenatz: Mislim da je Yu-gi namerno rekao kontradiktornost! Edit: Ma neeeee! Suvise je glup da bi mu to palo na pamet -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Oct 24 2007, 03:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Govorimo o istom yugiju? Onom koji drka nudge i igra se pudingom?
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 24 2007, 03:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Da o istom!
Zar ne vidis edit? -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Oct 24 2007, 03:08 PM
|
sad sam video
-------------------- |
plavusa(i dalje) |
Oct 24 2007, 06:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
QUOTE(pyost @ Oct 24 2007, 09:18 AM) sta podrazumevas pod anarhijom ovde? zakljucali ste milion topica,zasto??? i posle kenjate da nam forum umire!!! pustite ljude da se dopisuju,budze postove, spamuju neko vreme,onda to sredite malo,malo vise ustvari, podstaknite ljude da pisu. neke ljude nagradite npr poslom moderatora! -------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
Hannibal Lecter |
Oct 24 2007, 06:45 PM
|
Samo, ne kenjaju oni vec mi!
Oni su sta vise ubedjeni da je forum nikad bolji... -------------------- And as we wind on down the road
plavusa(i dalje) |
Oct 24 2007, 06:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
pazi stvarno....sorry
administratori, nemojte da mi lupite warn zbog ovoga,plz mrzelo me da citam prvu stranu... ali mislim da admini treba da urade ovo sto sam gore napisala! glupo mi je ono zakljucavanje topica.... This post has been edited by plavusa(i dalje): Oct 24 2007, 06:50 PM -------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
Hannibal Lecter |
Oct 24 2007, 06:54 PM
|
Naravno da je glupo!
Chim se neko malo raspricha, a oni hebeni !!! Fale nam neki ljudi na forumu... Oterali su sve spamere -------------------- And as we wind on down the road
smorko_gusic |
Oct 24 2007, 07:43 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
pa nije da bas gotivim to zakljucavanje/brisanjecim cim krene rasprava ali,
nema Srbija problem sa natalitetom jer puno ljudi umire, nego jer se malo radja, tako i forum nema problem zbog zakljucavanja topica nego, jer se ne otvara dovoljno novih. Dajte ljudi nedjite neku temu o kojoj svako ima da da svoja dva dinara i eto zivog foruma -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
DotaDotaRadost |
Oct 24 2007, 08:04 PM
|
Unregistered |
Ma pusti me da spamujeeeeem.tt
Btw, ovakav 4um sumnjam da moze da zazivi. moje misljenje. P.S.-- dont flame me!!! |
pyost |
Oct 24 2007, 08:07 PM
|
Normalno da necu da te pustim da spamujes
DotaDotaRadost |
Oct 24 2007, 08:09 PM
|
Unregistered |
izvinjavam se pro mega sabijachu adminu mrtvog foruma.
|
pyost |
Oct 24 2007, 08:12 PM
|
Ko je taj?
DotaDotaRadost |
Oct 24 2007, 08:14 PM
|
Unregistered |
ti?
|
pyost |
Oct 24 2007, 08:22 PM
|
Tja, ja se bas i ne prepoznajem...