Da Li Ste Za To Da Forum Bude Malo Opusteniji?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li Ste Za To Da Forum Bude Malo Opusteniji?
pyost |
Mar 21 2006, 09:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ma dobro, ok je u ogranicenim kolicinama, ali zamisli ovakvu situaciju. Da su svi textovi u OSu koji koristis ispisani crvenim slovima Sigurno ne bi bilo prijatno
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Mar 21 2006, 09:31 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE E narode, slazem se sa "iskusnim forumasom" da treba malo da olabavite... Mozda ste navikli na preciznost i urednost u skoli, ali ovo je mesto za opustanje, i normalan razgovor. -I OK je ako devojka hoce pisati crvenim slovima, da ne bi bilo mnogo melanholicno... MALO ZIVOSTI NECE SKODITI... Ok, ako iskusni forumasi tako kazu... |
Grashak |
Mar 22 2006, 12:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
sto bi rekao jedan lik koji je isao u nasu skolu, e mladi moji mejmuni neiskusni
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kurjak |
Jun 29 2006, 05:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
NISTA AKO NE MOZE DA SE PROZIWA I WREDJA
TO JE ZATO STO OWI STREBERI NE UMEJU DA PROZIWAJU KO LJUDI WEC KO STREBERI -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
pyost |
Jun 29 2006, 07:18 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jaooooo, a ti si mi mnogo bolji..
Kurjak |
Jun 29 2006, 08:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
JA SA K R A LJ PROZIWKI A PAJDOMAN JE CAR
JEDINO JE ON MOZDA BOLJI OD MENE -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jun 29 2006, 09:49 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kurjak @ Jun 29 2006, 08:55 PM) Trebalo bi da pazis vise kad kucas, ako vec zelis da zezas! Ni paydoman ne znas da napises, zato treba biti streber... P.S. Car je visa titula od kralja, ako nisi znao! This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jun 29 2006, 09:57 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Jul 22 2006, 03:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Iako nemam naviku da bojim slova, slažem se da treba imati slobodu govora (i pisanja!), pa ako se nekome boji, neka ga! Inače, opušteni ste (uglavnom )...
-------------------- |
Kurjak |
Jul 23 2006, 10:20 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 29 2006, 09:49 PM) Trebalo bi da pazis vise kad kucas, ako vec zelis da zezas! Ni paydoman ne znas da napises, zato treba biti streber... P.S. Car je visa titula od kralja, ako nisi znao! НАРАВНО ДА САМ ЗНАО_како си НЕИНТЕЛИГЕНТАН,паЈдоман прозива боље од мене зато је он ЦАР а је КРАЉ,ал си ти у тој хиарархији ШЕГРТ-зато ћути и учи This post has been edited by Kurjak: Jul 23 2006, 10:20 PM -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
ex-paydoman |
Jul 24 2006, 11:27 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
-------------------- ode..
|
pyost |
Jul 24 2006, 07:38 PM
|
Ne vidim lepo nasa slova Jos tu ima da se radi.. Mogu da vam odradim sajt od nule za 5000 dinara
Kurjak |
Jul 24 2006, 09:33 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jul 24 2006, 11:27 AM) ТО ПАЈДОМАНЕ-ти си маркетинг менаџер ЗЗЗШ-а -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 25 2006, 07:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Jao.... ... ma sta mi rece... ... aj cuti tu, vidis da te i paydoman sam proziva
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Jul 26 2006, 12:35 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
dobar je Kurjak... ali kad hotje...
-------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 12:39 AM
|
ma ja nekada na trenutke puknem
Kurjak |
Jul 26 2006, 03:55 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 25 2006, 07:04 PM) НЕЗРЕО СИ,ЈА ГА ПУШТАМ И ОДОБРАВАМ СТО МЕ ПРОЗТИВА;ЦАК И САМ СЕБЕ ПРОЗИВАМ,ЈЕР ЈА УМЕМ ДА ПРИХВАТИМ ПРОЗИВКУ-КАО И ПАЈДОМАН Ко не уме да се шали на СВОЈ рацун,неби требало да се шали на ТУЂИ !!! Штос је да се зезамо и смејемо-мене ниште то не вређа. ВРЕЂАЈУ СЕ ОНИ КОЈИ СУ НЕСИГУРНИ,НЕЗРЕЛИ,и пуни КОМПЛЕКСА !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 06:03 PM
|
Meni ne smeta da budem prozivan, cak sta vise odgovara mi
ex-paydoman |
Jul 29 2006, 12:30 PM
|
QUOTE(Kurjak @ Jul 26 2006, 03:55 PM) НЕЗРЕО СИ,ЈА ГА ПУШТАМ И ОДОБРАВАМ СТО МЕ ПРОЗТИВА;ЦАК И САМ СЕБЕ ПРОЗИВАМ,ЈЕР ЈА УМЕМ ДА ПРИХВАТИМ ПРОЗИВКУ-КАО И ПАЈДОМАН Ко не уме да се шали на СВОЈ рацун,неби требало да се шали на ТУЂИ !!! Штос је да се зезамо и смејемо-мене ниште то не вређа. ВРЕЂАЈУ СЕ ОНИ КОЈИ СУ НЕСИГУРНИ,НЕЗРЕЛИ,и пуни КОМПЛЕКСА !!! ih... ma shta reche... u prawu si, ali tu surowu istinu nisi morao da kazzesh da li ti 'otjesh da ja sad skochim sa 10-og sprata jer sam shwatio da sam nesiguran, nezreo i pun kompleksa... misli na ljude koji owo chitaju... ... kamikaze... -------------------- ode..
|
Kurjak |
Jul 29 2006, 02:53 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jul 29 2006, 12:30 PM) ih... ma shta reche... u prawu si, ali tu surowu istinu nisi morao da kazzesh da li ti 'otjesh da ja sad skochim sa 10-og sprata jer sam shwatio da sam nesiguran, nezreo i pun kompleksa... misli na ljude koji owo chitaju... ... kamikaze... Баш имају фаце самоубице -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 29 2006, 03:50 PM
|