Exit 2010
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Exit 2010
dadkristy94 |
Dec 25 2009, 03:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Lol, Badzo plasis me Jesam. Neces me pojesti ?
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Dec 25 2009, 04:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sto, pa bilo je uzbudljivo Ali ovaj put bi bilo organizovanije
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Turgon |
Dec 26 2009, 03:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(SBS @ Dec 25 2009, 04:32 PM) Prezivela da isprica. I oce jos. FHL. -------------------- |
Slovenatz |
Dec 26 2009, 09:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pyoste you're losing your touch. Nije pobegla u suzama.
-------------------- |
dadkristy94 |
Dec 26 2009, 10:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
QUOTE(pyost @ Dec 25 2009, 05:26 PM) Da,da najuzbudljivije je bilo kad smo propustili bus za BG koji smo prethodno cekali skoro 2h Ali dobro, nema veze moze ove godine, samo nemojte da me ispalite jer posle necu imati kome da uvalim kartu -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Dec 26 2009, 10:06 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa, ovaj, znaci, ja nista ne garantujem, cekam da objave ko nastupa...
dadkristy94 |
Dec 26 2009, 10:08 AM
|
Pa, nisam ni mislila da idem ako nastupa neko xyz...To da, ali znas uvek mozes da se predomislis po pitanju drustva
pyost |
Dec 26 2009, 10:10 AM
|
Ja sam uvek za to da ide sto vise ljudi
dadkristy94 |
Dec 26 2009, 10:14 AM
|
Pa hajde da ti verujem... Nego kad smo vec kod Exit-a imas li ti slike sa proslog u normalnoj rezoluciji ? Ljuba je to trebao da mi da, ali je izgubio DVD.
pyost |
Dec 26 2009, 10:21 AM
|
Jok
dadkristy94 |
Dec 26 2009, 10:31 AM
|
E jbg Ljuba mi te je pomenu u nekoj varijanti, pa sam zato mislila da ih imas. Ok, nema veze videcu vec nesto sa njim
Btw. Mozes da brises celu poslednju stranicu teme (spam c c c.. ) This post has been edited by dadkristy94: Dec 26 2009, 10:34 AM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Dec 26 2009, 10:46 AM
|
Nije spam, pravimo ekipicu za exit
Slovenatz |
Dec 26 2009, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
It's not spam when an admin is doing it.
-------------------- |
Turgon |
Dec 26 2009, 12:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Ili kada Slo, vrhovni arbitar, iznosi svoj sud
-------------------- |
pyost |
Dec 26 2009, 02:10 PM
|
Does It Offend You, Yeah? I Crystal Castles (nikad cuo za njih, doduse )
SBS |
Dec 26 2009, 03:33 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Znači Kristina ti si napustila Nenada kada je bio na Kornu, sam, na kiši, bez Ljube, bez kišobrana, sam!
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
dadkristy94 |
Dec 27 2009, 01:26 AM
|
Sta, nisi ti bio sa njim ? Heh, i jos nesto meni pricas jk,jk...
pyost |
Feb 22 2010, 01:33 AM
|
The Chemical Brothers, Röyksopp, Mika.
^^^^^^^^^^^^ -------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Feb 22 2010, 05:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Mika!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SBS |
Feb 22 2010, 10:42 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(pyost @ Feb 22 2010, 02:33 AM) Dovoljno za mene - idem na EXIT i ove godine -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |