Olimpijske Igre
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Olimpijske Igre
Hannibal Lecter |
Aug 14 2008, 01:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Cavic car
Oborio je olimpijski rekord koji je postavio Ian C®ocker i plasirao se u polufinale leptir stilom, koje ce sutra biti oko 5 (kome pada napamet da ustaje) Vaterpolisti dobili Amere (4:2), odbojkasi izgubili (3:1) od Poljske i samim tim ce najverovatnije biti cetvrti u grupi ako dobiju Nemacku i Egipat. Ona fuxa Lidija u streljastvu zavrsila 7. a bila je u kvalifikacijama 4, jedno vreme i 3. Tenis je kasnio zbog kisurine, sada igraju Serena i Dementijeva, kad se to zavrsi Djokovic-Monfils, posle toga Jankovic-Safina. Jos jedna lepa vest je da Federer gubi 1:0, 3:0 od Blake-a tako da ce se najverovatnije smanjiti konkurencija za Djokovica. edit: Federer ispo This post has been edited by Hannibal Lecter: Aug 14 2008, 02:22 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Eagle1914 |
Aug 15 2008, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Олимпијада велича појединачне спортове, а спутава колективне
Зато је мрзим -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Hannibal Lecter |
Aug 15 2008, 06:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Pa sad i nisi u potpunosti u pravu..
Olimpijada istice u prvi plan plivanje, atletiku, gimnastiku, skokove, al nista manje nisu zastupljeni ni ekipni.. Meni je malo bezveze sto se racuna kad Phelps osvoji 5 medalja kao 5, a kad npr vaterpolisti osvoje medalju to je jedna... To je tacno... Al opet nekako, prestavljanje zemlje, takmicenja za medalje itd. -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Eagle1914 |
Aug 15 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Баш о томе причам. Фелпс освоји шест медаља, кошаркаши освоје злато а рачуна се као једна... Да се рачуна као 12 златних, не бих се бунио...
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Cekaaa |
Aug 16 2008, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Milorade svaka ti cast! Bolji si od Felpsa! Danas Nole uzima bronzu
|
Hannibal Lecter |
Aug 16 2008, 11:43 AM
|
Svaka mu cast!
I Djokovic bi trebalo da pobedi Blake-a pa da ovaj dan bude jedan od retkih uspesnih (posto su i odbojkasi i vaterpolisti ubedljivo pobedili Nemacku, odnosno Kinu).. Jedino mi zao juce zbog JJ, gde bas da naleti na onu muskaracu Safinu -------------------- And as we wind on down the road
Gaara |
Aug 16 2008, 03:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
OMG Zamalo da razbijem tv kad je jelena izgubila bio sam
tako nervozan i iznerviran... Je sad smo ispred toga po broju medalja This post has been edited by NARUTO: Aug 16 2008, 03:26 PM |
Cekaaa |
Aug 16 2008, 05:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Nismo samo od Togoa, bolji smo sad i od nekih komsija, npr. od Hrvata, sa Slovencima izjednaceni... Nole majstore!
|
Hannibal Lecter |
Aug 16 2008, 05:52 PM
|
Nocas bi mogao Pleta da uzme u streljastvu.
I bilo bi vreme od onolikog streljastva i onolikih 6-7 mesta neko da se malo vise potrudi Ako uzmu i vaterpolisti, puna kapa A sto se tice Slovenije, jednu medalju (mislim da je srebro) je osvojila devojka koja je rodjena i zivi u Beogradu, al je Slovenacki drzavljanin :/ -------------------- And as we wind on down the road
Hannibal Lecter |
Aug 18 2008, 04:06 AM
|
Pletikosic 11.
Olivera nije zavrsila maraton Odbojkasice izgubile 3:0 od Rusije, i u cetvrtfinalu idu na Kubu, posle koje nece znati gde se nalaze. Vaterpolisti izgubili 13:12 od Italije. Verovatno najgori dan na OI za Srbiju -------------------- And as we wind on down the road
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 18 2008, 11:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Meni je bilo mnogo zhao shto je nole izgubio od Nadala . Bash je bio zhestok mech i zhao mi je shto je osvojio samo bronzu.
Sinoc sam gledala neku gimnastiku (parter). Pobedila je neka Rumunka Sandra Izbasa, a nashih naravno nije ni bilo. Za Chavica mi je takodje zhao shto nije osvojio zlato, ali shta da se radi... -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Aug 19 2008, 04:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Čestitke Čaviću
Upm zamalo! This post has been edited by Iva: Aug 19 2008, 04:30 PM -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 20 2008, 01:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Prema ovom dechku je juche uchinjena velika nepravda. Ostao je bez medalje, a chak mu ni prvi (kinez) nije bio ravan
Igor Cassina This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 20 2008, 01:08 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 22 2008, 02:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
juce sam cula da bi onaj komentator sa RTS-a mogao da dobije otkaz To je onaj koji je lupao nesto tipa " Sta ce oni na letnjim olimpijskim igrama, kad imaju toliko suncanih dana u godini da tada otvaraju sampanjac". Kazu da je komentarisao izgled ucesnika, velicinu njihovih zuba, debljinu, lepotu i pricao neke gluposti o Amerikancima....
This post has been edited by maca: Aug 22 2008, 02:15 PM |
SBS |
Aug 22 2008, 03:42 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(maca @ Aug 22 2008, 03:14 PM) juce sam cula da bi onaj komentator sa RTS-a mogao da dobije otkaz To je onaj koji je lupao nesto tipa " Sta ce oni na letnjim olimpijskim igrama, kad imaju toliko suncanih dana u godini da tada otvaraju sampanjac". Kazu da je komentarisao izgled ucesnika, velicinu njihovih zuba, debljinu, lepotu i pricao neke gluposti o Amerikancima.... Znači komentator je najveći CAR, lupa ko lud , loži se na Isimbajevu i sve ostale ruskinje , najači su komentari o genetici Jamajčana A B92 se žali na njega jer je njih napušavao prošle godine pa oće sad da ga sruše, jeste da je lud, al ipak je CAR , definitivni najzanimljiviji komentator a vaterpolisti PUKLI, UŽAS -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maca |
Aug 22 2008, 04:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
evo spisak po broju medalja:
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/...GL0000000.shtml ja sam od olimpijade gledala samo otvaranje... |
Wolfbrother |
Aug 22 2008, 04:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Badzin izalslanik @ Aug 22 2008, 04:42 PM) Znači komentator je najveći CAR, lupa ko lud , loži se na Isimbajevu i sve ostale ruskinje , najači su komentari o genetici Jamajčana A B92 se žali na njega jer je njih napušavao prošle godine pa oće sad da ga sruše, jeste da je lud, al ipak je CAR , definitivni najzanimljiviji komentator a vaterpolisti PUKLI, UŽAS E majke mi, ja sam odgledao celo otvaranje samo zbog komentatora inace bih gledao na prekide. Ma covek je carina. -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Iva |
Aug 23 2008, 01:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Meni uzbudljivo slušat te budale kad se gube tako..
Il kad na HRT-u čujem Lebron Đejms... ... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maca |
Aug 23 2008, 09:16 AM
|
|
Neonkitza |
Aug 23 2008, 09:19 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
valjda je vec jednom bio suspendovan
|