Pomoc :), treba mi ideja, sve ostalo cu sama
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Pomoc :), treba mi ideja, sve ostalo cu sama
SANDRA |
Apr 21 2009, 07:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Cao!
Treba mi ideja tj. neka dobra tema za referat iz racunarstva, da zavrsim sa tim predmetom za ovu godinu... Tako da bi mi znacio neki savet, predlog, bilo sta, a da ima veze sa racunarsvom... I da je vezan za gradivo posle asemblera... Hvala vam puno! |
LoshMeeBre |
Apr 21 2009, 08:15 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Arhitektura AMD64 procesora... Mozes posle da mi das to sto uradis, da mogu da napisem maturski
-------------------- |
Slovenatz |
Apr 21 2009, 08:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Istorijat operativnih sistema.
-------------------- |
Valkyrie |
Apr 21 2009, 03:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ili istorija razvoja veštačke inteligencije. Možeš da nađeš i nešto gotovo na tu temu sigurno.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Kipar |
Apr 21 2009, 05:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ili jednostavno uzmes nesto jednostavno i dobijes 5 kao ja a ostali sto su komplikovali.. he he he
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Apr 21 2009, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Deder napisi koje su to oblasti koje vam dolaze "posle asemblera", sigurna sam da cu imati neku ok ideju
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Apr 21 2009, 08:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
Ne slusaj nih, oni razmisljaju 'zasto jednostavno kad moze komplikovano'
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SANDRA |
Apr 21 2009, 08:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
@ Slovenatz: na tome sam dobila 5 u prvom polugodistu
@Mara: procesori, onda upravljanje procesima, memorije, algoritimi za rad sa procesima @Milos: xaxaxa... preko mojih ledja do maturskog @Milica : thanks, ali ce me ubiti sa istorijama... posluzice u svakom slucaju |
maxydelanoche |
Apr 21 2009, 09:01 PM
|
Mozda tehnologija izrade mikroprocesora? Tu ima dosta fizike - elektronike, pretpostavljam da bi ti bilo i zanimljivo. Mozes sigurno da nadjes nesto uze specijalizovano tipa - neka nova tehnologija koju niste spominjali na casu (ako ste uopste ucili to), odredjeni nacin izrade, pa da o tome kuckas.
Jos mi pada na pamet - kako izgledaju masinske instrukcije? Odnosno, ono (jel' te) jos retardiranije (nizeg nivoa) od asemblera -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Apr 21 2009, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(SANDRA @ Apr 21 2009, 09:45 PM) @ Slovenatz: na tome sam dobila 5 u prvom polugodistu Nije ko da je neko slusao, mozes opet -------------------- |
SANDRA |
Apr 22 2009, 07:27 AM
|
Maro muchas gracias! Krecem search
Slovenatz: ako te zanima, mogu ja da odrzim prezentaciju samo za tebe |
VIP <3 |
Apr 22 2009, 11:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ja sam procitala "krešem srč" :///
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 22 2009, 01:29 PM
|
Profesionalna deformacija
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Apr 22 2009, 03:23 PM
|
-------------------- |