Radovi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Radovi
pyost |
Feb 1 2007, 12:00 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zasto "valjda"? Je li to sve, ili imate jos neki oblik pomoci, npr. finansijsku
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Feb 1 2007, 12:05 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Predlazem ti da se obratis adminu sajta www.pcigre.com (kad zavrsite igru), on vam moze dosta pomoci oko promocije i distribucije.. Good luck
|
3dM@niak |
Feb 1 2007, 12:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 06 Member No.: 203 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Luka Tilinger Škola/Razred: FPU I |
iamo Eipix iz Novog Sada da nam "cuva ledja", i za distribuciju i sve...
evo link: www.eipix.com gle cuda |
pyost |
Feb 1 2007, 06:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
*Thumbs up* za Eipix
E, a zasto ti nemas nalog na deviantARTu? Ne bi skodilo.. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
$h@de |
Feb 3 2007, 02:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-February 07 From: 3rd rock from sun Member No.: 422 Status: Van MGa Ime i prezime: Andjelko Cajkovic Škola/Razred: Ia |
Koji P.S. gledajte sta lik radi u ms paintu!!!PixelGod
Lik je car najveci gledajte jos neke njegove radove -------------------- |
Legenda |
Feb 9 2007, 06:55 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
|
paydoman |
Feb 9 2007, 07:33 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
DO JAJA!!!
brawo! samo josh i petra pana -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Legenda |
Feb 10 2007, 03:32 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Evo neki vitez sa svojom zverkom..
bez pozadine..mrzelo me.. [attachmentid=157] |
Legenda |
Apr 14 2007, 07:53 PM
|
Da ozivim malo ovu temu..
[attachmentid=181] |
jeele |
Apr 15 2007, 07:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
bla...ja imam neke skice...nedovrsene (zato su i specijalne, da da... )
okacit cu... mada zanimaju me misljenja samo za jednu... -------------------- |
jeele |
Apr 15 2007, 07:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
nadam se da je ipak prepoznatljivo sta je...
btw - ne sklapajte mi ovaj post...ne mogu jedno uz drugo...stilski i gramaticki vremenski se ne bi slagalo...(yet again, why would you care about That... :roll: ) tek sad primetih novu fotku...Spartanac a? super je uradjen...samo sto je zut!! mislim previse zut! treba mu malo narandzaste u boji... This post has been edited by jeele: Apr 15 2007, 07:14 AM -------------------- |
Iva |
Apr 15 2007, 08:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Evo, ja bih da komentarisem (one thing I sure love doin' )
Prvo Dex, on je prvi okacio.. Ma nije ******, ja sam mu vec iznela svoje misljenje o tome.. ne da mi se da opet pisem. A sad, jeele.. cool je, a tome doprinosi i onaj text tamo sa gornje desne strane papira, neka matematika, fizika? Sta pise? A rad, super ideja.. leptiri koji nose brod, a opet moze da bude samo jedro tog oblika. Svaki leptir je "prica za sebe", razlicit oblik, verovatno i boja (kad bi crtez bio u boji, ali mislim da je ovako lepse). A ono nedovrseno ima neki svoj "shmek".. Super je, senke, sve -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Apr 15 2007, 08:33 AM
|
hm...ono za jedra ili da nose brod, necu odgovoriti...pustite masti na volju...
grafit je u pitanju, pa se razmazalo jednom prilikom dok je neko savijao papir... a tamo u gornjem desnom uglu pise ''while (sr.Peek() != -1) ... uvesti brojac za # ... '' da...uvek crtam na iskoristenim papirima...tj. usred nekog rada...geometrija mi je najsarenija -------------------- |
^_NiN0_^ |
Apr 15 2007, 02:09 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Dex, super ti je crtez!!!
Jelena bas ti je divan, predivan rad. Nisam znao da tako dobro crtas. Great!!! This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Apr 15 2007, 02:10 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
jeele |
Apr 22 2007, 09:53 PM
|
elem...
nesto me spopali brodovi... ovo je radjeno na prelakiranoj sperploci, uljanim... u uglu koliko se (ne)vidi pise Haxelon ... ime broda... iz jedne knjige je...zapravo ono je ratnicki brod, a ovo vise lici na ladju... ma lepo je ispalo, ne moram da vam otkrijem sve neuspele poteze vide se i ivice tepiha kako sam slikala...a nemam photoshop...jer mi je komp urnisan na popravci... :roll: enjoy... This post has been edited by jeele: Apr 22 2007, 09:54 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Apr 22 2007, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(jeele @ Apr 22 2007, 10:53 PM) Ti to ozbiljno??? Eeextra! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Apr 22 2007, 11:02 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
O_O divno je...
|
Iva |
Apr 23 2007, 06:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
!!!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Apr 23 2007, 08:33 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Supeeer jeele!! Svaka cast
This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Apr 23 2007, 08:33 AM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
jeele |
Apr 23 2007, 03:47 PM
|
QUOTE(maxydelanoche) Ti to ozbiljno??? Eeextra! pa da... sper-ploca kosta kod mene 22 dinara... a dok kupim platno...pa dok se razvuce...pa ramovi... ili gotova varijanta koja je skuplja... ovako je sper-ploca i lak koji sam nasla kod kuce... radila sam i na obicnim sperplocama...hrapavo...vise boje se potrosi, za detalje je doduse dobro... ovo je radjeno sa 3 boje...crvena, zuta i plava...sa belom i crnom sto jest' ... neki koji su videli kazu da ostavlja utisak k'o da tone... nekad omasim proporcije...ali ''ma vi ne znate da gledate!!'' ja sam vam najveci amater u zivotu...mogu sve...ali nista do kraja...tuga... -------------------- |