Veciti Derbi, 132. vecita prica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Veciti Derbi, 132. vecita prica
Kipar |
Apr 14 2008, 10:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
zvezda osvaja kup , partizan ligu , slede sezone zvezda duplu krunu , pa partizan ligu zvezda kup , i tako dok do 8 koja treba da padne
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Eagle1914 |
Apr 15 2008, 08:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Ако му Рашковић почне од почетка онда је мега ретард. Јбт, тај не може да убоде вола у купусу, а камоли гол. И који је к*рац са Бурзановићем? Он је гром играч, и у задње време да он понеки гол, али јбт колико тај човек уме да промаши 100% шансе..... Нек играју само Милијаш и Деки и биће бања...
П.С. Мислим да овај Тричковски није лош -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 15 2008, 10:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Pera Detlic @ Apr 14 2008, 10:26 PM) Tosic igra !!! Rnic nece igrati -------------------- Vidimo se u citulji
|
Nostradamus |
Apr 16 2008, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Apr 14 2008, 11:42 PM) zvezda osvaja kup , partizan ligu , slede sezone zvezda duplu krunu , pa partizan ligu zvezda kup , i tako dok do 8 koja treba da padne Svaka cast na prognozi -------------------- |
ilickapiten |
Apr 16 2008, 09:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
Jao pa sta reci Lepo smo odigrali moglo da padne malo vise golova al ajde sad da ne preterujem
Samo mi nije jasno onih ciganskih transparenata pod nazivom "dokle vise da se ubijamo"... Jel to znacilo da su i oni ubijali ili....???????? Nego da se vratimo utakmici Diarri svaka cast kao i celom ostatku ekipe sto nisu totalno pali nakon zvezdina 3gola(jedan ne opravdano ponisten) nisu oni krivi sto je Jokanovic debil sto je moglo da nam se osveti... -------------------- Vidimo se u citulji
|
VIP <3 |
Apr 16 2008, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Zasto mi niko nije rekao da danas ne moze da bude nereseno? A ja prognozirala 2-2
Jbg izgubi mi Zvezda Bas tuzno -------------------- Opsti kriminal. |
smorko_gusic |
Apr 16 2008, 11:15 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(ilickapiten @ Apr 16 2008, 09:26 PM) zvezdina 3gola(jedan ne opravdano ponisten) A sto neopravdano? Zar se pasivni ofsajd vise ne sudi? //mislim nije da se bas mnogo razumem u detalje, ali kad mi je neko obljasnjavao sta je pasivan ofsajd, onakve situacije su sluzile za primer. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Nostradamus |
Apr 16 2008, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(smorko_gusic @ Apr 17 2008, 12:15 AM) A sto neopravdano? Zar se pasivni ofsajd vise ne sudi? //mislim nije da se bas mnogo razumem u detalje, ali kad mi je neko obljasnjavao sta je pasivan ofsajd, onakve situacije su sluzile za primer. To je i jedna od mojih vecnih dilema -------------------- |
Eagle1914 |
Apr 17 2008, 07:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Продао се Јоветић има се сада пара и за џепове и за савез и за судије јбг...
То је рецепт, продаш играча, купиш титулу.... А ово, како психолошки да се вратиш у меч када губиш 0-2, стигнеш на 2-2, поведеш и пониште ти чист гол....??? Тешко... Свака част играчима.... QUOTE(ilickapiten @ Apr 16 2008, 09:26 PM) Samo mi nije jasno onih ciganskih transparenata pod nazivom "dokle vise da se ubijamo"... Jel to znacilo da su i oni ubijali ili....???????? Ти си глуп, онако идиотски глуп, не глуп као само глуп него ГЛУП, тако рећи затуцан и ограничен јбт баш је било шмекерски то што је урађено. Реци, жртвујеш цело полувреме (уствари 22мин, али ипак онмо на почетку је најбитније) да не навијаш, одрадиш транспаренте, испоштујеш дечка.... А да, иначе друго полувреме сам слушао на радију и после примљеног трећег гола са Севера је ишла и даље песма, до тад се иначе југ није ни чуо, сем у првом полувремену .... Едит: Сада сам одгедао скраћену репортажу на СОС-у. Дакле страшно.... Један пенал ајде и јесте и није, цела утакмица нагиње суђење за стоку, (лик што је радио репортажу на СОСу је то запазио) Јбт и онај гол, па и ћорав би видео да није офсајд.... А и дерби је требао да суди неки други судија али је 2 дана пред дерби изненада промењен , и дерби су доделили Спсићу из Сурдулице. Не скривеним навијачу партизана... (То је онај лик што је Јоветићу тражио дрес после утакмице са Напретком )..... Пара врти где бургија неће Јел успостављају фискални рачун за куповину дупле круне??? This post has been edited by Eagle1914: Apr 17 2008, 09:10 AM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 17 2008, 10:46 AM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 17 2008, 07:15 AM) Продао се Јоветић има се сада пара и за џепове и за савез и за судије јбг... То је рецепт, продаш играча, купиш титулу.... А ово, како психолошки да се вратиш у меч када губиш 0-2, стигнеш на 2-2, поведеш и пониште ти чист гол....??? Тешко... Свака част играчима.... Ти си глуп, онако идиотски глуп, не глуп као само глуп него ГЛУП, тако рећи затуцан и ограничен јбт баш је било шмекерски то што је урађено. Реци, жртвујеш цело полувреме (уствари 22мин, али ипак онмо на почетку је најбитније) да не навијаш, одрадиш транспаренте, испоштујеш дечка.... А да, иначе друго полувреме сам слушао на радију и после примљеног трећег гола са Севера је ишла и даље песма, до тад се иначе југ није ни чуо, сем у првом полувремену .... Едит: Сада сам одгедао скраћену репортажу на СОС-у. Дакле страшно.... Један пенал ајде и јесте и није, цела утакмица нагиње суђење за стоку, (лик што је радио репортажу на СОСу је то запазио) Јбт и онај гол, па и ћорав би видео да није офсајд.... А и дерби је требао да суди неки други судија али је 2 дана пред дерби изненада промењен , и дерби су доделили Спсићу из Сурдулице. Не скривеним навијачу партизана... (То је онај лик што је Јоветићу тражио дрес после утакмице са Напретком )..... Пара врти где бургија неће Јел успостављају фискални рачун за куповину дупле круне??? Au au au branko ovo od tebe nikako nisam ocekivao Sad si ti ispao jos gluplji i ograniceniji Pa ovaj recept koji si rekao prodas igraca kupis titulu(jel to znaci tajni recept Fk Crvena zvezda u prosle dve sezone:lol: ), a koliko vidim Dzaja je izgleda zbog tog fiskalnog racuna o kome pricas zaglavio zatvor Pa evo pogledaj gde su sudije koje su sudile na proslim derbijima i dosudjivale penale za cigan malu????(pomoc: Jeknic je u zatvoru ) Zalis se na ofsajd kod treceg gola uredu nije bio slazem se, a jel si primetio da je isti taj liniski sudija drzao spustenu ruku kod zvezdinog prvog gola !!! Burzanovic nije bio u ofsajdu ali jestrovic je bio i on je zaklanjao bozovica kada je ovaj sutirao, to jeste pasivni ofsajd ali sa uticajem na igru sto znaci da je trebao da se gol ponisti(kao sto vidis nije kriv glavni sudija Spasic posto glavni sudija uglavnom postuje odluke liniskog sudije)... !!! I da napomenem start Gaja sa ledja na jovetica nije bio nista manje grub od onog koji je Rnic pravio na Basti E sad kad smo kod navijaca... Prvo i prvo taj lik sto su ga ubili nije navijac, a to nisu ni oni sto su ga ubili cisto da razgranicimo !!! Zao mi je sto su ga ubili. Ali nisam siguran da i on nebi pucao da je imao pistolj, a posto je isao u takvu vrstu tuce imao je nameru da ubije nekog i to nikako ne mozes da opovrgnes(na mestu dogadjaja nadjene nozevi,palice,cigle,metalni lanci)) I ako nisi primetio Zvezdini navijaci su iskoristili to kao bednu propagandu kako su oni miroljubivi, a jel su bili tako dobri kad su stavljali baklju u usta onom coveku i jel bio i neki transparent povodom njegovog ranjavanja na zvezdinoj tribini?? -------------------- Vidimo se u citulji
|
Nostradamus |
Apr 17 2008, 01:06 PM
|
Dve stvari.
Prvo nisam ni sumnjao da ce neko staviti onas post. Drugo kad su igrali pre jedno 50 godina Madjarska i Engleska u Engleskoj, tad je prvi put Engleska izgubila na ostrvu, sudjenje je bilo naravno namesteno, ali namesteno da su se svirali penali, Madjarima delili crvene bez razloga... i Puskasa su pitali posle utakmice da iskomentarise sudjenje, i on je rekao moze on da sudi kako hoce, bolji ce uvek da pobedi, ili nesto tome slicno -------------------- |
Eagle1914 |
Apr 18 2008, 09:54 AM
|
Добро, то је ок, да је Звезда била осетно боља, суђење јој не би сметало, али ради се о два тима прилично уједначеног квалитета тд суђење ту више добија на значењу. Но како год.... Није ни први ни последњи пут да се тако нешто дешава....гледаћемо ми тога још, наобе стране......
П.С. Али Јокановићева изјава: "Милијашев гол је личио на регуларан гол, али..." је чисто лицемерје... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
Apr 21 2008, 05:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(neki sajt sa vicevima) Pita mali Perica svoga oca: • Tata, kada je Partizan poslednji put pobedio Zvezdu u derbiju? A otac će na to: • Ne znam sine, pitaj dedu, možda on zna. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ilickapiten |
Apr 21 2008, 07:46 PM
|
maxydelanoche jel ti sad kao prosipas neke prozivke???
-------------------- Vidimo se u citulji
|
Cekaaa |
Apr 22 2008, 12:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
shta ces, kad izgube u derbiju moraju to nekako da nadoknade posle njega ...
|
Gaara |
Apr 22 2008, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 21 2008, 05:14 PM) QUOTE(neki sajt sa vicevima) Pita mali Perica svoga oca: • Tata, kada je Partizan poslednji put pobedio Zvezdu u derbiju? A otac će na to: • Ne znam sine, pitaj dedu, možda on zna. Koji su ljudi bagovi... Mi smo vas pobedili prosle godine FFS.. 4:2 secate se... noobovi @ne kazem tebi maro... This post has been edited by Yu-gi: Apr 22 2008, 07:20 PM |
maxydelanoche |
Apr 22 2008, 07:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Sta se lozite bre, ja u zivotu nisam ni odgledala jednu celu utakmicu samo sam naletela negde na ovaj vic...
P.S. Nisam ni mislila da meni kazes da sam noob, Yu gi This post has been edited by maxydelanoche: Apr 22 2008, 07:21 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |