Last FM, navalimo narode
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Last FM, navalimo narode
pyost |
Apr 26 2009, 03:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Proxy.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Vitez_Koja |
Apr 26 2009, 08:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
jel dovoljno da se stavi proxy samo u options od last.fm aplikacije? ja probao nešto ranije pa nije radilo, mada moguće da je bio srajne prohi
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
dadkristy94 |
Apr 26 2009, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Cekaj Nenade tebi prolazi muzika kroz proxy ?
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Apr 26 2009, 09:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne... Ja ne koristim proxy.
Kuzman |
Apr 26 2009, 09:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Ne...Ja ne nosim gaće.
-------------------- |
dadkristy94 |
Apr 26 2009, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Ma ne koristim ga ni ja, al kad se prebacim na proxy sve jedno i dalje ne mogu da slusam muziku. Koliko ja znam kroz proxy ide samo web ne znam kako bi mogao audio da se provuce....
Vitez_Koja |
Apr 26 2009, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
pa ako proxy ima dobar link, odna najnormalnije... u čemu je problem?
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
dadkristy94 |
Apr 26 2009, 10:25 PM
|
Kako god, kad budem imala vremena izvrtecu one proxy linkove pa cu videti da li sa nekog radi
SBS |
Apr 27 2009, 01:07 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Apr 26 2009, 03:41 PM) Ne Uglavnom sada kada sam uradio TO da dobijem drugi IP last.fm mi prikazuje mnogo vise pesama kao full track, ako razumete. Tek sada sam skontao da ne mogu sve zemlje da slusaju sve pesme ... Ko hoce moze da mi se javi na pm, poslacu mu uputstva ... Da li si uspeo da pokreneš radio ? Šalji meni uputstva -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
^_NiN0_^ |
Apr 27 2009, 08:41 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Da, memi radi radio :=) i nije proxy
*lol, kaki to * -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
dadkristy94 |
Apr 27 2009, 09:31 AM
|
Pa tako sto imas stranu IP adresu... Proxy je druga stvar.
Turgon |
Apr 27 2009, 09:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Cek, ajde nek mi neko objasni sta ce vam taj radio, kolko se secam ukucas neku grupu i pusti jednu njenu pesmu na 10x lame kopija tih grupa....
-------------------- |
dadkristy94 |
Apr 27 2009, 10:11 AM
|
Nah, posaljes ti meni Ljubo ta svoja uputstva da poksuam ja sa njima. Broj mojih pesama se smanjuje, a kroz proxy definitivno nece da prodje zvuk. Mislim ako neko ima Prohy link kroz koji prolazi zvuk moze i to
Iva |
May 2 2009, 09:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Turgon @ Apr 27 2009, 10:58 AM) Cek, ajde nek mi neko objasni sta ce vam taj radio, kolko se secam ukucas neku grupu i pusti jednu njenu pesmu na 10x lame kopija tih grupa.... Ja upravo zato i volim. Čujem za nove cool grupe Ako mi se ne sviđa, skip -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Vitez_Koja |
May 2 2009, 11:43 AM
|
QUOTE(Turgon @ Apr 27 2009, 10:58 AM) automatski pravi dobre liste muzike koja mi se sluša u tom trenutku, a pritom je dovoljno da ja samo jednom kliknem... ili skraćeno ČITA MI MISLI (zna bolje od mene šta mi se sluša) -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
dadkristy94 |
May 6 2009, 06:58 PM
|
Ja sam na kraju prosla kroz VPN. Nekako mi se cini kao najbolje resenje Ok sa tim sto cu morati da nadjem neki VPN u Engleskoj, jer ovaj iz Nemacke ima jako los ping
pyost |
Aug 9 2009, 06:36 PM
|
S obzirom da se Last.FM radio sada placa, jako dobra (i besplatna) alternativa je Jango. Imate "radio stanice" rasporedjene po zanrovima, a mozete i da ukucate ime neke grupe i blablabla, znate vec kako to ide
SBS |
Aug 9 2009, 09:36 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
last fm je cooliji
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
pyost |
Aug 10 2009, 06:19 PM
|
A ja znam da ti mnogo volis da dajes pare za tako cool stvari
Hannibal Lecter |
Apr 15 2010, 11:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Last.fm se nešto izbagovao, nekima je obrisan ceo library, nekima samo deo.. Trenutno most prolly
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |