Bad Copy, AJS i Vikler u kući VB
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Bad Copy, AJS i Vikler u kući VB
Neonkitza |
Mar 2 2008, 12:31 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
vi stvarno mislite da u kucu velikog brata ulaze normalni ljudi?lol gde bi bila zabava da su svi fini i kulturni i da imaju 2 grama mozga
|
cipiripi |
Mar 2 2008, 12:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
nisam gledala VB(samo kad mi je komsija Karlo bio tamo,cim je ispao prestala sam da gledam),i mislim da je glupost,al posto su ova dvojica usla,moze da ispadne nesto od onoga...
tako da ,kad budem imala vremena,gledacu sta se desava,imam osecaj da ce onom Petru manekenu dupe pomeriti... najjace je bilo kad su usli u qcu sinoc,i kao "znate,mi vazimo za jednu osobu,sve radimo zajedno,jedemo,nominujemo,cak spavamo zajedno,eto,zbog nas su odlucili da uvedu taj gej element" -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
LoshMeeBre |
Mar 2 2008, 01:29 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 2 2008, 12:31 PM) vi stvarno mislite da u kucu velikog brata ulaze normalni ljudi?lol gde bi bila zabava da su svi fini i kulturni i da imaju 2 grama mozga Ko to misli?? a dobro vikluh i chava imaju vise od 2g... zajedno -------------------- |
Kajl is a Jew |
Mar 2 2008, 01:29 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
-------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Wolfbrother |
Mar 2 2008, 02:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Ja sam se cepao kada je ulazio Era, a Vikler se udara pesnicom u glavu.
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
ShadyLady |
Mar 2 2008, 04:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Sve, sve, ali nemojte da pljujete tako po Bati Zivojinovicu, covek je ipak zasao u neke odredjene godine i jeste da jedva hoda, ali to je zato sto je imao operaciju srca. Mislim, zamislite da neko o vasem dedi tako govori, to mi je stvarno grozno...
Sto se tice kuce... pa, ne znam, keva mi je zavisnik od Vb, tako da cu gledati... Ekipa obecava... Za svako ga ima ponesto, par dobrih riba, jedan extra frajer, par glumaca, reperi, roker, folkeri...Pa, sta ko voli, nek izvoli... I, ona voditeljka dizanja deluje kao ok riba, sta znam... |
maxydelanoche |
Mar 2 2008, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Bata Zivojinovic je sada u kuci VB-a? o.O
Zasto takav covek dozvoljava sebi to ffs... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Mar 2 2008, 04:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Nostradamus |
Mar 2 2008, 04:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 2 2008, 04:14 PM) Ne mogu da verujem, pa de njega nadjose. Inace ako njemu trebaju pare uvek moze da ode u Kinu i snimi par reklama, ili tako nesto -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 2 2008, 04:44 PM
|
QUOTE(The snorks @ Mar 2 2008, 05:21 PM) Tako sto dobijaju po 3.000 za svaku nedelju koju provedu u kuci,a coveku verovatno trebaju pare...Sumnjam bas da se kao glumac u Srbiji mozes ne znam kako obogatiti Tuzno i to sto za budalisanje u toj kuci za nedelju dana dobiju 3k eura, a prosecna mesecna plata u Srbiji je 200 eura (na mesecnom nivou), a i to sto je tako dobar glumac primoran da se budalise zbog novca. Nisam znala ovo da dobijaju tolike pare... Sada mi se jos vise gadi cela ta prica o VB-u. Mislim da bih sada radije pogledala 10 Spuzvinih linkova nego odgledala ijednu epizodu VB-a. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
Mar 2 2008, 05:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Koliko sam ja skapirao on je tu samo u ulozi valtera nece se takmiciti
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Mar 2 2008, 05:04 PM
|
Uloga valtera?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
^_NiN0_^ |
Mar 2 2008, 05:07 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Jao mocno ! Jeste da ne volim ni BC ni VB ali osecam da ce biti zanimljivo
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ShadyLady |
Mar 2 2008, 05:20 PM
|
To najbolje oslikava stanje u nasoj zemlji da covek koji je snimio tolike filmove i ima takvu karijeru iza sebe mora da se majmunise za sitne pare sa kojekakvim anonimusima da bi preziveo... Iz protesta nisam stavla zareze...
|
^_NiN0_^ |
Mar 2 2008, 05:27 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pricas o Bati Zivojinovicu?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Mar 2 2008, 05:56 PM
|
Па не прича сигурно о овим реперима HuM
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
ShadyLady |
Mar 2 2008, 06:17 PM
|
Pa, da, o njemu. Moze nama da se svidja ili ne svidja on kao pojava ili njegova politicka s***a, ali da je napravio karijeru - jeste...
|
maxydelanoche |
Mar 2 2008, 06:26 PM
|
Ako zanemarimo njegov politicki angazman, covek je bez mrlje u karijeri. Who knows sta li mu je ta politika trebala ali jedan od nasih najboljih glumaca
^_NiN0_^ |
Mar 2 2008, 06:57 PM
|
QUOTE(JTforeva @ Mar 2 2008, 07:17 PM) Pa, da, o njemu. Moze nama da se svidja ili ne svidja on kao pojava ili njegova politicka s***a, ali da je napravio karijeru - jeste... I on usao u kucu? -------------------- Yo!hambin,
Nameless_one |
Mar 2 2008, 07:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 2 2008, 07:26 PM) Ako zanemarimo njegov politicki angazman, covek je bez mrlje u karijeri. Who knows sta li mu je ta politika trebala ali jedan od nasih najboljih glumaca A sto mislish da mu je politicki angazman 'mrlja u karijeri'. 1)Ako mislish da glumcima nije mesto u politici,necu se sloziti sa tobom 2)Ako mislish da je razlog to sto je socijalista-so what? nije mafijash ili neshto slicno,sta vishe nije mu ni politicka karijera neshto impresivna... Ja o tom coveku,inace,mislim sve najbolje. Enivej,zaboravih na temu ...ja ne gotivim Badcopy,pesme su im njesra,skaredne i besmislene,al' se slazedm da ce Ajs i Skaj da naprave haos u kuci This post has been edited by Nameless_one: Mar 2 2008, 08:02 PM -------------------- |