Mg Forum, Savez, biteFight
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mg Forum, Savez, biteFight
paydoman |
Feb 9 2007, 07:23 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ako se admini slazzu, naprawitju u BiteFight-u savez [F.M.G.] (Forum MG)
1. uslow za swako chlana je da je Wukodlak, a 2. da je registrowan na mg forumu i da ima wishe od 50 postowa (ne rachunam spam)! za sad, wecina aktiwnih posetilaca ispunjawa uslowe! Mozze??? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
^_NiN0_^ |
Feb 9 2007, 08:45 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Naravno! Igram i ja bitefight!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Feb 9 2007, 08:48 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bolje MGF, ako je slobodno.. A i ne mozemo da ti zabranimo, tako da - razvali
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Feb 10 2007, 01:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Eh, a sto na serveru 3??? Ovako bih mogla da vas napadam da ste na kecu...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 10 2007, 03:25 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ja sam na 2..
ali mogu se registrujem i na drugim.. ocu i ja.. -------------------- cold
|
paydoman |
Feb 10 2007, 04:15 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja sam u savezu [lutalice]...
kad se svi ulogujete napravicu savez! Vukodlaci-server 3 ja sam lvl3 posle 3 dana 1.500 kg mesa -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
paydoman |
Feb 11 2007, 11:37 PM
|
sawez je naprawljen... [M.G.F.] tako neshto... klikni te na link u mom potpisu i pored slike MG posle renoviranja imacete opciju da se registrujete... u onome ime prijatelja upishete paydoman... posle nadjete moj sawez i kliknete da se kandidujete, ja cu was primiti!
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 11 2007, 11:55 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a da ne pricamo o tome kako ces se provesti kad ljudi saznaju da si ih prevari oko bitefighta.. nema gde da se klikne za savez.. ccc.. pokvareno.. samo da ljudi kliknu.. razocarao si me..
-------------------- cold
|
paydoman |
Feb 12 2007, 10:16 AM
|
kad kliknu... imam i ja koristi i oni... ja dobijem meso, a oni mogu da se registruju... kad se registruju imaju opciju savez:
1.udjete u opciju TRAZI SAVEZ 2.u onome IME FORUMA upisete mg_forum 3.kliknete da se prijawite za sawez i to wam je to... samo morate da idete na serwer 3! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
Feb 12 2007, 04:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
2. nije IME FORUMA, nego radioButton IME SAVEZA.
Dobra mu je fora, da mu kliknu na link Bolje vam je da igrate OGame, Bitefight ce vas pre smoriti... Ali je BF zato mnogo opusteniji i za zezanje i zato ga ja obozavam... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 12 2007, 05:03 PM
|
ne.. ja ne znam da li sam to samo ja ili ne mogu da nadjem to da kliknem.. ..
p.s. ne mora da se klikce da onaj link.. tako da moze samo idiote da zajebe da svaki put kliknu na to... -------------------- cold
|
paydoman |
Feb 12 2007, 10:49 PM
|
lepo mishljenje imash o sebi...
uchlanila si se, al se nisi kandidowala za sawez! zashto? ae i ti i jeele odma da udjete u sawez... i pozowi twoju crwenu drugaricu da se wrati na forum i da udje u sawez -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 12 2007, 10:52 PM
|
aje mi objasnis na sta da kliknem..
ja sam nasla savez i sve.. ali gde da kliknem da se prijavim?!?!?! crvena drugarica nije u skoli.. bolesna.. i guess.. a i nece se vrati na forum.. a i nece ona bitefight.. ... trust meee.. .. ona ima wow.. -------------------- cold
|
Eli0t |
Feb 12 2007, 11:18 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ako pocnete previse da smarate sa ovim, zabranicu bitefight linkove u potpisima..
|
RZA |
Feb 12 2007, 11:23 PM
|
dobro.. necemo..
p.s. nasla sam gde da se kandidujem.. i znam zasto nije moglo ranije.. .. -------------------- cold
|
paydoman |
Feb 13 2007, 10:55 AM
|
to shto si ti noob i ne znash da se igrash ne morash nas da sprechawash!
otworio sam topic da ne spamujemo po drugim! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|