Koji Sport Trenirate
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koji Sport Trenirate
Iva |
Sep 15 2006, 01:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
OK.
QUOTE Imas 43 kg? blink.gif Da! A sta da ti kazem, imas u cokoladi dosta ugljenih hidrata. Pa se time onda hrani -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 15 2006, 09:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jedes bonzitu??? Fuj, bljak, zdravo=>odvratno... Vise volim cak i spanac! Naravno, to je ipak moj ukus.
Viva-cokolada. A u cemu je fora, hranis se zdravo zato sto se bavis sportom, pa da bi bio uspesniji (nisam bas prokljuvila)??? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Laza_91 |
Sep 16 2006, 08:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Sta fali bonzitii?
|
Neonkitza |
Sep 16 2006, 10:00 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja ne volim tolko cokoladu al volim voce
|
ex-paydoman |
Sep 16 2006, 01:00 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
chokoladna bonzzita je do jaja!!!
bonzzita ili tako neshto se jede pre treninga jer dobijesh snagu, a posle pijesh napitke pune proteina i amino kiselina, da bi ti se mi****ji razwili -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 16 2006, 05:03 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Najradije treniram sport koje se zove "Vrti kanale na Tv-u".. Sagorevas mnogo kalorija, a ne moras nista ni da jedes.. : D: D.
-------------------- cold
|
Iva |
Sep 17 2006, 02:35 PM
|
Ja sam poslala post da je Bonžita super i jos neke stvari ali izgelda da je post bio protumacen kao spam...
A inace ne volim abs tu cokoladnu bonzitu ali dobro. A za plivanje kao ne smes 30min minimalno pre da jedes nista... a ja se ne pridrzavam toga... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ex-paydoman |
Sep 20 2006, 01:41 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
meni pliwanje nije pliwanje ako sit ne udjem u wodu
redowno se najedem, pa skochim na glawu u kadu i onda ispliwam koji km i opustim se -------------------- ode..
|
maxydelanoche |
Sep 20 2006, 04:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ma, cisto JA ne gotivim bonzitu... Doduse, na listi onog sto ja volim se moze naci ne bas puno zdrave hrane... Ali prezivljavam kuvana jela nekako... No, to i nije ova tema!
Sta bi sa onim da mi neko ozbiljno preporuci neki sport, ne preterano naporan i npr da su treninzi dvaput nedeljno... Ne bih da pored mog imena iz osnovne (shtreber) stoji debeli... A i kicma imam osecaj da se izvila k'o violinski kljuc. Da je bar od sati provedenih u izradi zadataka iz mate i fize, pa mi mozda i ne bi bilo zao. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Sep 20 2006, 08:43 PM
|
Ma ja volim sve!!!
Eto, plivanje. Nego, od cega ti se uvila k'o violinski kljuc kicma? Mene vrat nesto boli uzasno, od preteranog sedenja u jednom polozaju (za kompom i knjigama...) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:47 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mene juce boleo vrat...i ledja...al i danas bole i niko nece da me iskrcka il izmasira il sta vec
|
Anchi |
Sep 20 2006, 08:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Cokoladna bonzita... Njammm... A sto se sporta tice... Ne, ja sam matematicar.. Salim se, ali opet, dovoljna mi je setnja sa psom 3-4 puta dnevno!
|
RZA |
Sep 20 2006, 09:02 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
u u .. kog psa imas?!
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 09:06 PM
|
ja imam dva moja i jedan od tetke i tece koji zive u istom dvoristu
|
RZA |
Sep 20 2006, 09:07 PM
|
aaa.. pa koja rasa.. na to mislim..
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 09:09 PM
|
dva zlatna retrivera...i mala prgava kokerka...
This post has been edited by Neonkitza: Sep 20 2006, 09:10 PM |
RZA |
Sep 20 2006, 09:09 PM
|
oooo. how cuteee. ja sam imala haskija.. jooj.. sto sam je volela.. ali morala sam da je dam. ..aaa..
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 09:10 PM
|
sto si morala?
|
RZA |
Sep 20 2006, 09:12 PM
|
pa kad sam upisala mg nisam imala vremena.. ni da je setam ni nista.. sve je bila frka neka.. i tako.. jos kad dodjem kuci onako umorna ne vodi mi se napolje.. a jos sam na desetom sspratu pa dok sidjem i dok se popnem... imam lift ali je prastar i spor..
|
Anchi |
Sep 20 2006, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Spaniel Breton. Slatka je, lovacki pas... Malo lenja i nece da seta ali je obozavam
|