Omiljena Pesma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljena Pesma
ex-paydoman |
Feb 23 2006, 10:38 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
meni je omiljena "this love"-od Bobana
ali tu su i my immortal-Evanescence b.y.o.b.,deer dance, aerials, toxicity-S.O.A.D wait and bleed-slipknot get up,stand up, no woman no cry...-Boban -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Feb 25 2006, 12:12 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
I meni se svidja my immortal, super je pesma, mada trenutno najvise slusana na mom Winampu jeste Losing my religion i Sugar, mada ne bih zaobisao ni B.Y.O.B.Uostalom znate li od cega je to skracenica????
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Feb 25 2006, 12:13 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bring Your Own Bombs
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Feb 25 2006, 12:17 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Of course.....
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Feb 25 2006, 01:30 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Smooth Criminal
|
ex-paydoman |
Feb 25 2006, 08:12 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ja sam chuo da znachi
Bring Your Own Bodyguard [telohranitelj] This post has been edited by paydoman: Mar 5 2006, 08:37 PM -------------------- ode..
|
pyost |
Feb 25 2006, 08:57 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bodyguard
A Wikipedia kaze da to znaci: Bring Your Own Beverage/Bring Your Own Booze Beverage i Booze znaci pitje. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Valkyrie |
Mar 2 2006, 05:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Destruction - Mad Butcher
Testament - Over the Wall Testament - Alone in the dark Sodom - Outbreak of evil ... jako su mi drage i balade od Guns n Roses ali sam retko u raspoloženju da slušam prenemaganja drugih bendova sa power baladama. Led Zeppelin - Whole Lotta Love The Doors - light my fire Čudan miks žanrova, ali to sam samo ja -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
LoshMeeBre |
Mar 4 2006, 07:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Common - 6th Sense (produced by DJ Premier)
GangStarr - Battle The Roots - Don't Say Nuthin' -------------------- |
Puzzler |
Jul 16 2006, 09:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
System - B.Y.O.B.
Slipknot - Duality Nelly Furtado - Maneater Alicia Keys - Karma Madonna - Get together Scooter - Suavemente Colonia - A little bit of uh la la U2 - Vertigo Kanye West - Diamonds from Sierra Leone Nelly Furtado - Wait for you Aleksandra Kovac - Ti Gnarls Barkley - Crazy LL Cool J & Jennifer Lopez - Control myself Prince - Black sweat HIM - Killing loneliness itd. Valkyrie, a ti mislila da imaš čudan mix žanrova... -------------------- |
Iva |
Jul 17 2006, 08:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Green Day - Wake Me up when September Ends
Green Day - Boulevard of Broken Dreams Film - Zamisli zivot u ritmu muzike za ples R.E.M. - Losing my religion Prljavo Kazaliste - Lupi petama Rambo Amdeus - Cobane Queen - We will rock you Europe - We are the champions Europe - The final Countdown Zabranjeno Pusenje - Od istorijskog AVNOJ-a John Lennon - Imagine The Beatles - Hey Jude The Mammas and the Pappas - California Dreamin' Savage Garden - To the Moon and Back Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to say goodbye Ludwig van Beethoven - Meseceva Sonata Volfgang Amadeus Mozart - 40. simfonija Bijelo Dugme - Ruzica si bila Crvena Jabuka - Nekako s proljeca Doris Dragovic - Vrijeme prastanja Josipa Lisac - Magla Negative - Zbunjena ... Eto, ukratko Inace mogu tolerisati skoro sve, osim turbo-folka... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kurjak |
Jul 17 2006, 03:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
МА НАРОДЊАЦИ СУ КОНЗА
"Уз Мораву ветар дува,стари рибар тајну чува..." Или у мојој интерпретацији "Уз Мораву наркос дува,још у џепу џоинт чува,нико за то не мора да зна, мисли му ка трави лете, сви још мисле да је дете ... " -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Puzzler |
Jul 17 2006, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
-------------------- |
LoshMeeBre |
Jul 18 2006, 06:40 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Puzzler @ Jul 16 2006, 09:35 AM) Moram malo da off-topicujem Svaki put se najezim kad cujem ovu pesmu, a onda se setim da se ovaj Lower Level, Lack Lustre Last Least, Limp Lover Lousy Lame, Latent Lethargic Lazy Lemon, Little Logic Lucky Leech, Liver Lipped Laborious Louse, Loser's Lips Live in Limbo, Lyrical Lapse Cool J predstavlja kao neki hardcore rapper pa mi se jos vise smuci.. -------------------- |
Puzzler |
Jul 19 2006, 09:18 AM
|
Pa nisam ni ja neki fan, samo mi je ta pesma onako... Ne znam, nije loš ritam... Inače, slabo slušam rap & hip-hop!
-------------------- |
ex-paydoman |
Jul 20 2006, 10:15 PM
|
da li ste chuli "Roots Bloody Roots" od Sepulture?
najjacha pesma... kao i "Ratamahatta"! metal mama... "moje suze padaju na gore" ceca... -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 11:17 AM
|
QUOTE(paydoman @ Jul 20 2006, 10:15 PM) Da,da znam to... na Burek forumu je proglasena ta recenica za najvecu debilnu odvalu... ili tako nesto btw Mrzsi me da pisem omiljenje pesme jer ih ima mnoooogoo, al evo prva na pamet mi je Spiders - System -------------------- Yo!hambin,
Puzzler |
Jul 26 2006, 03:53 PM
|
Meni je apsolutno najdebilniji tekst...
"Celo selo šmrče bijelo, jooooooj (2x) prodaj stoku da kupimo koku..." Grrrrr -------------------- |
Kurjak |
Jul 26 2006, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
"Знате л' причу о Васи Ладачком?"
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Puzzler |
Jul 26 2006, 04:33 PM
|
Moja preporuka albuma
Nelly Furtado - Loose Madonna - Get together Andrea Bocelli - Amore Pussycat Dolls - PCD Rihanna - A girl like me Kanye West - Late registration System Of A Down - Hypnotize itd. This post has been edited by Puzzler: Jul 27 2006, 08:34 AM -------------------- |