Omiljena Pesma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljena Pesma
ex-paydoman |
Jul 26 2006, 10:04 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
poshalji na pm...
-------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Jul 26 2006, 10:09 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kurjak @ Jul 26 2006, 04:12 PM) djoka je dobar... skazy-xtc ... je strawa.. This post has been edited by paydoman: Jul 26 2006, 10:11 PM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 27 2006, 12:21 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Djoka , stvar za opustanje
Napomena od: od samoga sebe Mislim na Djordja Balasevica, ako neko shvati drugacije This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jul 28 2006, 12:46 AM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Jul 27 2006, 10:44 PM
|
kako kome... JA WOLIM DEWOJCHICE -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 28 2006, 12:45 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Dooobro, mi izgleda ne mislimo na istog Djoku
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kurjak |
Jul 28 2006, 05:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
ЈА САМ ОДУШЕВЉЕН !!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА - КОЈА ФОРААААА !!!! ЂОКА - ХАХАХАХА !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Kurjak |
Jul 28 2006, 05:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
"Лутка са насловне стране "
или "Зелена трава дома мог " ИЛИм "Отцјепи се Мило" Знате на кога мислим ... ? -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
^_NiN0_^ |
Jul 28 2006, 05:59 PM
|
QUOTE(Kurjak @ Jul 28 2006, 05:37 PM) "Лутка са насловне стране " или "Зелена трава дома мог " ИЛИм "Отцјепи се Мило" Знате на кога мислим ... ? Da -------------------- Yo!hambin,
ex-paydoman |
Jul 29 2006, 12:17 PM
|
Bora chorba...
@Ljuba: moram malo da unesem zziwosti -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Jul 29 2006, 03:23 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jul 29 2006, 12:17 PM) Znam, znam ... a ja ne mogu bas da potvrdim svakakvih je po netu -------------------- Yo!hambin,
Valkyrie |
Aug 1 2006, 01:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE(paydoman @ Jul 20 2006, 10:15 PM) da li ste chuli "Roots Bloody Roots" od Sepulture? najjacha pesma... kao i "Ratamahatta"! metal mama... "moje suze padaju na gore" ceca... То ми је један од омиљених бендова. Али из периода када је Макс био у бенду - значи стара Сепултура. За Ratamahatta је снимљен и неки спот, али нажалост нисам успела да набавим. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Laza_91 |
Aug 1 2006, 05:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Zombie-Cranberries
Za Esmu-Bijelo dugme Sve ce to mila moja prekriti...-Bijelo dugme Peer Gynt-Edvard Grieg Rodjeni-Kaliopi .......... |
Eli0t |
Aug 5 2006, 12:53 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Djole rulez
|
Kurjak |
Aug 13 2006, 07:18 PM
|
Лепа протина кћи
Портрет мог живота Рингишпил -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Hannibal Lecter |
Dec 26 2007, 10:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
My favourite songs:
Rihanna - Unfaithful, Don't Stop The Music, Pon De Replay Jennifer Lopez - Get Right Linkin Park - Faint, Numb Amy Winehouse - Back To Black, Rehab Abba - Waterloo, Money, money, money, Happy New Year Fergie - Fergalicious, London Bridge Lily Allen - Alfie, OMG Gwen Stefani - 4 in the morning Maroon 5 - Wake Up Call Madonna - La Isla Bonita, Like A Prayer (feat. Black Legend) Nelly Furtado - Maneater, All Good Things, Te Busque Nightwish - Over The Hills And Far Away Novi fosili - Kako je dobro (nisam slusao 100 godina) Bijelo dugme - Selma, Ruzica si bila Marija Serifovic - U nedelju, Molitva (Rukoilen preferiram) iiiiiiiiiiiii jos milion pesama... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Dec 26 2007, 11:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Evo nekoliko mojih
System of a Down - Hypnotize, Chop Suey, B.Y.O.B, Snowblind ( BS cover ) Pantera - Walk, Cowboys From Hell Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Guns n' Roses - Civil War, Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Back off Bitch Marilyn Manson - The Beautiful People, Tainted Love, (s)AINT Serj Tankian - Empty Walls Slipknot - Pulse of the Maggots, Duality, The Nameless, Wait and Bleed Black Sabbath - Snowblind, Iron Man, Paranoid Ozzy Osbourne - Crazy Train This post has been edited by Slovenatz: Dec 26 2007, 11:29 PM -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Dec 28 2007, 09:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Samo jednu, a omiljenu niti cu imati niti mogu da imam.
Moze ovako: Sta slusam u poslednje vreme(?) : - Groove Coverage - The End, Poison, Runaway - Joe Satriani - If I could Fly, Crystal Planet, Ceremony, Crushing Day, Top Gun theme, Over the rainbow theme, Cryin', Tears in Rain, Crush of Love...ustvari - sve od Satrianija, da budem precizan (da ne bih pisao jos stotinak naslova ) - Dethklok (sve) - Megadriver (skoro pa sve) - Final Fantasy (moram da izdvojim) Omiljena pesma mi je mozda November Rain od Guns'a... a opet tu je i Missing u od Puff Daddy-a, zatim tu je i Needled 24/7 od Bodoma, a nikako da zaboravim i SVe pesme Nightwisha (with Tarja)... Argh. Ovo je ubijanje u pojam. Cinjenica je da nemam omiljenu pesmu ali najvise cenim Joe Satriani-a. Genius. Voli svemir i tako to -------------------- |
Šaban cepa matiš |
Dec 31 2007, 01:18 AM
|
Group: Blokirani Joined: 30-December 07 Member No.: 828 Status: Učenik MGa |
Beogrdski Sindikat-Govedina
-Ja u zivotu imam sve -Divljina -Mi smo ta ekipa -Oni su -Zivot je prevara... Bad Copy-Uno,due,tre Dr.Dre-Stil Dre 2pac-Ghetto Gospe Snoop Dogg-Ups and Downs 50 cent-Many man Arafat-Naš kraj Eminem-Slim Shady Ozzy - Crazy train (Zahvaljujući Vukašinu ) Busta Rhymes ft. Ozzy-This means war!! (Iron man-melodija) i naravo sve GROBARSKE pesme This post has been edited by Šaban cepa matiš: Dec 31 2007, 01:19 AM -------------------- Ključ je u umerenosti...
Da imam 2 života oba bih dao tebi... Svima je život keva,a nekome je keva kurva... Ubi,zakolji da šiptar ne postoji!! |
maxydelanoche |
Dec 31 2007, 07:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Napisala sam sve svoje omiljene pesme u onomeee 60 pesama ili sta je vec bilo
Ovih dana najvise slusam I shot the sheriff - Bob Marley. Inaceee Gentleman - Runaway iliii Leave us alone. Eminem... Aerials od System of a Down. 2pac - When ur hero falls iliii They don't give a **** about us. Maaa, ko jos moze da izdvoji samo jednog izvodjaca, a kamoli samo jednu pesmu P.S. Ok ok pyost moze da izdvoji samo jednog izvodjaca This post has been edited by maxydelanoche: Dec 31 2007, 07:28 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Jan 2 2008, 04:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Iron man melodija? Svetogrdje metal muzike!!
-------------------- |