Okruzno Takmicenje Iz Fizike, 2006/2007
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okruzno Takmicenje Iz Fizike, 2006/2007
^_NiN0_^ |
Mar 22 2007, 10:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Stigli su rezultati
Посебна одељења Остале школе 1. разред 82 72 Списак позваних ученика 2. разред 78 66 Списак позваних ученика 3 разред 46 35 Списак позваних ученика 4. разред 40 30 Cestitiam svima -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Mar 22 2007, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
preshla sam.. jok
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 22 2007, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ko hoce da se kladi da su pogresili za prvi razred?
Nema seme da je proslo 90 prvaka na Republicko! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Mar 22 2007, 10:39 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nema saveznog, pa je mozda zato veci broj...
Inace, JUPI!!!!!! -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Ana |
Mar 22 2007, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Ubicu se ko siroce!!!
-------------------- |
pyost |
Mar 22 2007, 10:55 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
1. 96 ucenika
2. 63 ucenika 3. 65 ucenika 4. 55 ucenika Stvarno dosta... -------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Mar 22 2007, 11:08 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
94 , malo li je . Mislim da su ovaj put DFS ispali fer, tacnije i vise nego fer
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Mar 22 2007, 11:11 PM
|
E lol. Marija budi sretna sto si presla
A Anna, ti se ubij k'o siroce, ali ne vredi -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Mar 22 2007, 11:14 PM
|
Hehe, vidi, Mara je ipak prosla Inace...
QUOTE Ученици првог разреда из Београда су освојили изузетно велики број поена на окружном такмичењу. Њих 20 је совојило 100 поена. Да задаци нису бас тако лаки, показали су резултати ученика из унутрашњости, који су на нивоу претходних година. Ако би позвали око 60 ученика на републичко такмичење, 2/3 би биле из Београда. Претходне године Београд је дао око 1/3 ученика на републичком такмичењу. Верујем да је разлог случајан рад најамње 2 задатка на припремама, што је немогуће избећи. Због свега наведеног, решили смо позвати неуобичајено велики број ученика првог разреда на републичко такмичење, и по цену прављења дупле комисије за преглед задатака. Скренута ми је пажња на неколико нелогичности у бодовању, да рецимо три ученика једног округа имају исти (велики) број поена. Да, имају, и исте задатке урађене на исти начин. Ипак, остаје само јака опомена организаторима тог такмичења, ако на републичком такмичењу ови ученици не показу одговарајуће резултате. Да би у будућности дестимулисали евентуалне недозвољене радње, после републичког такмичења ће на сајту бити истакнуте уочене очигледне нелогичности, ако их буде било, између резултата окружних и републичких такмичења. Надајмо се да их ипак неће бити. -------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Mar 22 2007, 11:17 PM
|
lepo sto ste SOVOJILI to, al' vecina spec. skl tako da..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 22 2007, 11:51 PM
|
OMG!
Sad cu morati da dam po pet dinara svima sa kojima sam se kladila da necu proci! BUG BUG BUG BUG BUG... Bankrotiracu! LOL Ni ja ne mogu da verujem da sam prosla. Znaci, najozbiljnije sam mislila da je greska! *** neko ima vise pameti, neko vise srece u zivotu nesto mi se ne cini da sam u ovoj prvoj grupi -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Mar 23 2007, 06:23 AM
|
Ma cini ti se, hiperbolises
|
Turgon |
Mar 23 2007, 08:45 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Viditi da preteca pisma pomacu
-------------------- |
pyost |
Mar 28 2007, 11:21 AM
|
QUOTE Свечана додела диплома освојених на градском такмичењу за средње школе у Београду биће одржана у четвртак 5. априла 2007. године у амфитеатру Физичког факултета у Београду, Студентски трг 16. Bas lepo sto su napisali u koliko sati -------------------- Baby, it's a violent world.
Anchi |
Mar 28 2007, 12:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ja gledam vec par dana i cekam da objave i vreme ali nista...
Samo da potrefe neko lepo vreme.. Mi tad idemo posle podne |
^_NiN0_^ |
Mar 30 2007, 09:07 PM
|
Dodele? Prosle godine nisam bio, a ne verujem da cu i ove! Sta cu ja tamo , ja sam (moram da upotrebim ovaj "super" smajli )
-------------------- Yo!hambin,
Anchi |
Mar 30 2007, 11:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Objavili su konacno i vreme:
QUOTE Свечана додела диплома освојених на градском такмичењу за средње школе у Београду биће одржана у четвртак 5. априла 2007. године u 13 сати у амфитеатру Физичког факултета у Београду Студентски трг 16 |
maxydelanoche |
Mar 30 2007, 11:53 PM
|
Vala bas su mogli i u sredu da stave...
I to recimo oko 9, 10 casova... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Turgon |
Mar 31 2007, 06:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
STani stani sto brisete svaki drugi moj post secam se d asam ovde napisao vreme......
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 31 2007, 10:51 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa nije obrisano...verovatno ti je spojio u jedan post
|