Flash Igre, a i druge mini igrice
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Flash Igre, a i druge mini igrice
Kipar |
Mar 21 2009, 12:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e kada dodjes do sefa , javi mi se to je negde na pocetku. Skapirao sam sta treba da radim ali ne i odakle da krenem.. videces
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
^_NiN0_^ |
Mar 21 2009, 12:57 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 21 2009, 01:35 PM) e kada dodjes do sefa , javi mi se to je negde na pocetku. Skapirao sam sta treba da radim ali ne i odakle da krenem.. videces Dosao sam ja do sefa ... nasao sam dve baterije i epruvetu, valjda je ono epruveta ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Mar 21 2009, 01:09 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Presao sam sef...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Mar 21 2009, 01:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nasla sam 4 stvari, tj pet ako brojim onu dasku, ali i dalje ne znam sta je poenta da uradim? Treba da otvorimo vrata ili kofer? I Pjoste, daj hint, radi li se nesto sa onim dugmicima pored kojih je kljuc?
-------------------- Opsti kriminal. |
Vitez_Koja |
Mar 21 2009, 01:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ja prešao, pitajte šta nije jasno
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
VIP <3 |
Mar 21 2009, 01:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Znaci nasla sam epruvetu, 2 ona mala kao dugmeta, papir, iskoristila sam ono sa papira da nadjem sef, uzela polugu, iskoristila polugu da mi se digne ono u cosku, ali nemam predstavu sta sad
Koliko ja vidim u onoj epruveti je neki papiric, samo ne znam kako da ga izvucem? -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Mar 21 2009, 01:58 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To malo su bataerije Treba da otvoris kofer, za pocetak..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
SBS |
Mar 21 2009, 02:08 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Kako da onu dasku zadržim ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(SBS @ Mar 21 2009, 03:08 PM) QUOTE(VIP <3 @ Mar 21 2009, 02:47 PM) odakle? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Mar 21 2009, 02:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
kakav sam mentol.. pyost je video moju logiku otvaranja sefa.. sada znam pravu
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Mar 21 2009, 02:54 PM
|
bleh, ja sam uzeo zlato, lampicu i otvorio kofer, i sad ne znam šta da radim, video sam da ima upustvtvo i sad sam u iskušenju da ga koristim, nemam pojma šta dalje da radim . . .
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 03:57 PM
|
errr... ja sam otkljucala kofer... jel' mi treba jos neki item da ga otvorim ili sam samo suvise retardirana?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Mar 21 2009, 04:16 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 21 2009, 04:57 PM) errr... ja sam otkljucala kofer... jel' mi treba jos neki item da ga otvorim ili sam samo suvise retardirana? isto pitanje -------------------- Opsti kriminal. |
VIP <3 |
Mar 21 2009, 04:19 PM
|
maro, ne treba drugi item, samo smo retaaaaardirane
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 04:29 PM
|
Hm, da. Sad mi je bas laknulo
omg, sta tacno je ono belo sranje sto lici na olovku :S This post has been edited by maxydelanoche: Mar 21 2009, 04:35 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Mar 21 2009, 04:38 PM
|
lampica....
jel treba da imam 3 baterije? posto moje 2 nisu napunile lampicu -------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
Mar 21 2009, 04:42 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Da, lol
Treca otkriva tajnu >P A treba pronaci trecu! HINT Leonardo da Vinci -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 04:49 PM
|
Da, moras da nadjes trecu bateriju. Ali lol Nino, ja sam tu prvu nasla ffs
Nije kao da kapiram sta da radim sa ovim sada -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 21 2009, 05:33 PM
|
za treću mora da ideš looooow i unutra
šta da radim sa kockicom :S ? šta da radim kad napunim bateriju sa onim brojevima :S ? This post has been edited by SBS: Mar 21 2009, 05:38 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 05:46 PM
|
pogledaj malo bolje ono sto vidis lampicom (tj laserom). uoci slova koja se ponavljaju i seti se starih dobrih filmova sa pljackasima
sta se radi sa belim pistecim cudom? ogluvecu uskoro o.O This post has been edited by maxydelanoche: Mar 21 2009, 05:48 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.