Flash Igre, a i druge mini igrice
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Flash Igre, a i druge mini igrice
username |
Mar 21 2009, 05:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
imam brojeve ali ne mogu da otvorim sef (garant radim ovo kako ne treba). moze pomoc?
|
SBS |
Mar 21 2009, 06:17 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
XX ti je broj koji trebaš da provališ šta je
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
username |
Mar 21 2009, 06:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
znam, provalio sam ga
klikcem levo desno onoliko puta koliko mi kaze ova lampica ali nece jel treba nesto da kliknem kad otkucam pravu kombinaciju ili se sam otvara? This post has been edited by username: Mar 21 2009, 06:20 PM |
Kipar |
Mar 21 2009, 06:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ja sam se tu za***** isto.. ako hoces reci cu ti odgovor na pm posto necu svima da kazem.. Moras da znas kako ti sefovi rade , svi rade na istom principu. Tvoj princip je los.. razmisli kako jos moze da se tumaci
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
username |
Mar 21 2009, 06:32 PM
|
nemam pojma... ae posalji mi resenje na pm
|
username |
Mar 21 2009, 06:35 PM
|
nema veze, uspeo sam nekako
|
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 06:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
blah, uzela baterije za ovu lampu i shvatila da se sada vide mnoge cudne stvari izmedju ostalog jos jedan sef. good luck
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Mar 21 2009, 06:41 PM
|
Ni meni neće da radi :S ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 06:49 PM
|
Sef se automatski otvara kad se unese sifra pravilno. Fazon nije da okrenes za n podeoka, nego do n-tog podeoka...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
username |
Mar 21 2009, 06:50 PM
|
dobro, sad nemam pojma sta da radim...
kockica, radio, one sifre sa bojama... This post has been edited by username: Mar 21 2009, 06:51 PM |
Kipar |
Mar 21 2009, 06:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(username @ Mar 21 2009, 07:50 PM) e za kasetofon necu da vam kazem bar nekoliko dana mucite se ovo je tesko ja uspeo -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 07:13 PM
|
ako se igrate par sekundi sa radiom, nekako je intuitivno sta treba da se uradi da bi se nesto dogodilo
a ako ste otvorili sef, valjda ste nasli odvrtac, pa razmislite sta treba da odvrtite... iii takodje, razmislite sta vam je ona velika lampa, kakva je to lampa i sta joj treba da proradi -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 21 2009, 07:16 PM
|
:'( ne radi mi sef
šta im je desno a šta levo ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Kipar |
Mar 21 2009, 07:23 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 21 2009, 08:13 PM) ako se igrate par sekundi sa radiom, nekako je intuitivno sta treba da se uradi da bi se nesto dogodilo a ako ste otvorili sef, valjda ste nasli odvrtac, pa razmislite sta treba da odvrtite... iii takodje, razmislite sta vam je ona velika lampa, kakva je to lampa i sta joj treba da proradi si izasla iz sobe mahi? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
username |
Mar 21 2009, 07:35 PM
|
@badza imas pored sefa slova L i R
|
SBS |
Mar 21 2009, 07:53 PM
|
znam, nego sam ja kreten , nego šta se radi sa onim sranjima iz sefa ? :S
edit : provalio sam kako se otvara ono srebrno čudo iz sefa ? This post has been edited by SBS: Mar 21 2009, 08:07 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 21 2009, 08:21 PM
|
QUOTE(Kipar @ Mar 21 2009, 08:23 PM) nisam, odustala sam kad mi jos samo ostalo da otvorim kljuceve... samo ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 21 2009, 08:42 PM
|
ja isto ne mogu više, našao sam tajni sef i to je dosta od mene za danas . . .
Kipar |
Mar 21 2009, 09:44 PM
|
izasao sam iz sobe )) , hvala za usmerenje za sef
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Mar 21 2009, 11:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ono sto sam uzela iz epruvete je poruka, jel? posto ja ne mogu da otvorim onaj papiric
inace, nasla sam ja tu bateriju u Da Vinciju, i nasla sam onu jos jednu, al ne znam gde je treca -------------------- Opsti kriminal. |