Flash Igre, a i druge mini igrice
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Flash Igre, a i druge mini igrice
RZA |
Mar 22 2009, 04:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
iskoristi uv lampu tu
-------------------- cold
|
VIP <3 |
Mar 22 2009, 05:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ono sto se vidi uv lampom lici na .... klavir
-------------------- Opsti kriminal. |
username |
Mar 22 2009, 05:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
imas note tu negde u sobi
btw ne note kao do re mi... nego malo drugacijih naziva |
Kipar |
Mar 22 2009, 06:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(username @ Mar 22 2009, 06:59 PM) ne... imas bas lepe note po nazivu.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
username |
Mar 22 2009, 06:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
pa da, ali ne nazivu do re mi fa sol la si do
(nego a b c...) This post has been edited by username: Mar 22 2009, 06:06 PM |
VIP <3 |
Mar 22 2009, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ma skontala sam poentu nota, onog u koferu, itd, al nemam sad vremena time da se bavim, moram da radim malo i za skolu, nedelja je uvece, valja se
inace, posto imam 2 kljuca i plan kako cu kad budem imala vremena uzeti treci, samo mi kazite jel cu ondak izaci iz sobe i zavrsiti igricu ( ) ili ima jos izazova i nakon sto otvorim maleno koferce? ^^ -------------------- Opsti kriminal. |
Vitez_Koja |
Mar 23 2009, 07:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
nema, u koferčetu je kvaka :p
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
LoshMeeBre |
Mar 23 2009, 09:31 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sto se ste sad svi popalili na to Obicna point and click avantura samo ruzna.. Skinite Myst sa neta pa igrajte
-------------------- |
pyost |
Mar 23 2009, 10:30 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Eeee, Myst je perverzija
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Mar 23 2009, 10:33 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(pyost @ Mar 23 2009, 11:30 AM) To i ja kazem.. Razbijacete glave isto ili i vise, al usput imas da pogledas malo umetnicko delo na svakom cosku.. Ovo je ruzno i uprosceno, al kako ocete -------------------- |
^_NiN0_^ |
Mar 23 2009, 10:34 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(pyost @ Mar 23 2009, 11:30 AM) Eeeeeee Myst ... ja razbijam glavu da se setim ... Hvala. -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Mar 23 2009, 10:45 AM
|
QUOTE(^_NiN0_^ @ Mar 23 2009, 11:34 AM) Samo nemoj URU da instaliras, shitina je.. I teeeeesko i haoticno.. -------------------- |
Vitez_Koja |
Mar 23 2009, 11:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
imam myst 5 original a četvorku sam igrao i još je zajebanija... prethodne ću tek da igram
|
LoshMeeBre |
Mar 23 2009, 11:49 AM
|
QUOTE(Vitez_Koja @ Mar 23 2009, 12:38 PM) Izasla je 5ica Nisam znao Ja sam presao 3 i 4.. 2 sam igrao davno i nisam mnogo presao, odustao, klinac sam bas bio Inace 4orka mi je bolja od 3ojke, mada 3ojku generalno smatraju za najbolji deo serijala -------------------- |
Neonkitza |
Mar 23 2009, 12:25 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
moram negde da se pohvalim ^^ polozila sam testove iz voznje!yay for me!
|
Vitez_Koja |
Mar 23 2009, 01:35 PM
|
ja polažem za 3 dana :p myst 5 je poslednji, zove se end of ages i izašao je pre 4 godine :p
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
username |
Mar 23 2009, 01:39 PM
|
kakav je?
|
Vitez_Koja |
Mar 23 2009, 09:52 PM
|
početak je osrednji, al ima mesta gde ako ne pokupiš nešto i sejvuješ posle moraš ponovo da prelaziš... ja otključao par knjiga i stao na nekoj zagonetki sa zvezdama i antenom kao 4 teleskopa gde treba neke koordinate da se unose, mi puko sistem i ode sejv u qrac... sad me mrzi da igram nanovo
VIP <3 |
Mar 23 2009, 10:44 PM
|
Zavrsila sam ovu igricu, dajte mi nesto novo ^^ Hocu jos! Ne, ozb, jel se meni cini ili nikako ne mogu da nadjem free download tog Mysta?
-------------------- Opsti kriminal. |
calamity |
Mar 23 2009, 10:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Mozes... ali mislim da se pyost nece sloziti sa davanjem linkova
|