12 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ukidanje školarina, Roditelji tuže zbog đačke školarine

pyost
post Mar 28 2007, 07:28 PM
Post #141

Deus Ex Makina
Group Icon

Group: Administratori
From: Beograd
Member No.: 2
Status: Bivši učenik MGa
Škola/Razred: RAF

Kako bi moglo? Mogu samo da nas zamrze sto tako nesto organizujemo dry.gif

--------------------
Baby, it's a violent world.

Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 07:32 PM
Post #142

Group: Članovi
Member No.: 479
Status: Učenik MGa
Škola/Razred: 4e

QUOTE(pyost @ Mar 28 2007, 07:28 PM)
Kako bi moglo? Mogu samo da nas zamrze sto tako nesto organizujemo dry.gif
*

Pa oni se cimaju zbog toga da ih ne zamrze profesori i najvise iz mog odeljenja posto sad kad smo normalna odeljenja moci ce da nas zajebavaju i da nas obore na popravni(pre nisu mogli posto smo placali). A najvise zato sto smo mi sve profesore mucili i zajebavali zadnje 3 godine i jos kad cuju za peticiju onda smo gotovi kompletno. Vi necete ali moje odeljenje i bez te peticije ima da najebe.

--------------------
Happiness comes from inside.....
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 07:46 PM
Post #143

From: Cambridge, UK
Member No.: 424
Status: Van MGa
Ime i prezime: Nikola Mrksic
Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014

pa da, sva E odeljena su tako sada najbala , ne zato sto ce profesori da vam se svete ...nego vas nece pustati.....mislim one koje su inace pustali....a to 2e je tako najbalo nisu svesni sta ce da im bude....

--------------------
All that is gold does not glitter, not all who wander are lost.
J.R.R.Tolkien
user posted image
I've gone beyond the truth... It's just another lie.
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:10 PM
Post #144

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 07:46 PM)
pa da, sva E odeljena su tako sada najbala , ne zato sto ce profesori da vam se svete ...nego vas nece pustati.....mislim one koje su inace pustali....a to 2e je tako najbalo nisu svesni sta ce da im bude....
*

Pa bar kod mene ce se svetiti zato sto smo iz zajebavali zadnje 3 godine ali nas nisu pustali.imali smo isti kriterijum kao druga odeljenja. Ali u pravu si 2e je gotovo za sva vremena. Nadam se samo da nece pokrenuti proces za vracanje para posto ce onda sva druga 3 e odeljenja stati na stranu skole a ne na stranu 2e. Znali su da treba da plate. Nek budu srecni sto nece placati sledece 2 godine.

--------------------
+Quote Post
jeele
post Mar 28 2007, 08:25 PM
Post #145

From: van sebe
Member No.: 89
Ime i prezime: Jelena Dimov
Škola/Razred: MG, IVe

cekaj cekaj...
oni sto beze non-stop i dobijaju neopravdane za to, nije li normalno da ce jednom da (ih) preseku...

drugo...mi nismo imali nista lakse gradivo od ostalih odeljenja, radili smo isto sto i ostali...s tim sto smo imali i mentorske casove...

trece, sumnjam da vas nisu obarali na popravni samo jer ste placali!!
pa svakom klikne u glavi kad zagusti...

cetvrto, IIIe ce ocigledno morati da se skrasi...to je kao ''problem'' ... ali naspram kakvih moze da bude izgleda bas...malo.

peto, zasto bi nas profesori mrzeli...kad oni nisu dobijali dodatak na platu od para koje smo mi davali? plate se odredjuju po broju casova, ucenika...a broj im je isti jer nismo ukinuti...i to ministarstvo isplacuje...
po istom principu funkcionisu i filoloska i muzicka gimnazija...jer su to tri gimnazije nestandardne je l' te...
sto bi znacilo, da i nemaju neke osnove da nas mrze...

jedino sto, ako je sve otislo za dobrobit skole, ne vidim zasto bi se toliko uzbudjivali oko povratka para...budimo moralni...ipak je to za Sve nas...i direktor ne mora nuzno da bude kriv...ako su mu nametnuli papire iz ministarstva...
i da....... nesto me je spopala cela moralna i emotivna strana problema...jer direktor ima cerku...itd. ...

--------------------
pritajeni tiganj, skriveno lonce za kafu

deviantART
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 08:37 PM
Post #146

Sta bre tripujes ti nisi normalne bre.....slobodno mi brisi post.....
ne znas bre sta pricas.....kakva muzicka....nema to veze sa tim.....filoloska opet nije ni blizu MGu jesu oni extra za jezike i elitna skola, ali MG je za nju Bog i otac.....
Zatim....
Pa videce se wink.gif Mada sada tupsoni nece moci d se upisuju sa 10 poena...dici ce se kvalitet ucenika......

--------------------
J.R.R.Tolkien
user posted image
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:37 PM
Post #147

QUOTE(jeele @ Mar 28 2007, 09:25 PM)
cekaj cekaj...
oni sto beze non-stop i dobijaju neopravdane za to, nije li normalno da ce jednom da (ih) preseku...

drugo...mi nismo imali nista lakse gradivo od ostalih odeljenja, radili smo isto sto i ostali...s tim sto smo imali i mentorske casove...

pa svakom klikne u glavi kad zagusti...

cetvrto, IIIe ce ocigledno morati da se skrasi...to je kao ''problem'' ... ali naspram kakvih moze da bude izgleda bas...malo.

peto, zasto bi nas profesori mrzeli...kad oni nisu dobijali dodatak na platu od para koje smo mi davali? plate se odredjuju po broju casova, ucenika...a broj im je isti jer nismo ukinuti...i to ministarstvo isplacuje...
po istom principu funkcionisu i filoloska i muzicka gimnazija...jer su to tri gimnazije nestandardne je l' te...
sto bi znacilo, da i nemaju neke osnove da nas mrze...

jedino sto, ako je sve otislo za dobrobit skole, ne vidim zasto bi se toliko uzbudjivali oko povratka para...budimo moralni...ipak je to za Sve nas...i direktor ne mora nuzno da bude kriv...ako su mu nametnuli papire iz ministarstva...
i da....... nesto me je spopala cela moralna i emotivna strana problema...jer direktor ima cerku...itd. ...
*

cekaj cekaj...
oni sto beze non-stop i dobijaju neopravdane za to, nije li normalno da ce jednom da (ih) preseku...objasni mi malo ovu tvoju recenicu. ne kapiram je uopste.

cetvrto, IIIe ce ocigledno morati da se skrasi...to je kao ''problem'' ... ali naspram kakvih moze da bude izgleda bas...malo. i ovu takodje.

prvo nisu nas obarali. Mozes bilo koga da pitas iz E odeljenja. Sta oni time dobijaju ako nas obore. To moze samo da im znaci da ce se neko ispisati i nece vise davati pare. A sad posto vise ne placamo imaju puno pravo da nas obore. A mi bezimo i dobijamo neopravdane kao i sva druga odeljenja(iako smo placali). Neki su smatrali posto smo e odeljenje da cemo imati povlastice a te povlastice su samo mentorski casovi. A mi kao i sva druga odeljenja isto ucimo i isto nas ocenjuju.

--------------------
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 08:39 PM
Post #148

To i ja kazem biggrin.gif pola njenog posta nisam razumeo.....

--------------------
J.R.R.Tolkien
user posted image
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:39 PM
Post #149

razmisli malo..mi smo podjebavali profesorku sprskog zadnje 3 godine i nista nam nije smela posto smo isto tako mogli kao i 2e da trazimo da se smeni. A sad posto ne placamo logicno je da ce moci sad da se izivljava nad nama. Sad ako ona to hoce nek se izivljava.

--------------------
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 08:40 PM
Post #150

E da, i da dodam , nije lose sto je sada ukinuto, jer su sada upisivali sa 10 poena , a pre je makar bilo 60? ili gresim?

--------------------
J.R.R.Tolkien
user posted image
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:40 PM
Post #151

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:39 PM)
To i ja kazem biggrin.gif pola njenog posta nisam razumeo.....
*

Evo po peti put citam i ne kapiram. Ona je u e odeljenju a izgleda kao da je ona protiv svega. Ne razumem je uopste.

--------------------
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 08:42 PM
Post #152

Hehe, svi osim 1e su valjda oni koji bi se upisali da je ulazilo 100, tako da i nije strasno sto ne placaju...ali iz prvo E ima ljudi koji ne bi ni 2 iz mate imali u bilo kojoj srednjoj...nije u redu da mogu da idu u MG a da ni ne plate tongue.gif

--------------------
J.R.R.Tolkien
user posted image
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:43 PM
Post #153

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:37 PM)
Sta bre tripujes ti nisi normalne bre.....slobodno mi brisi post.....
ne znas bre sta pricas.....kakva muzicka....nema to veze sa tim.....filoloska opet nije ni blizu MGu jesu oni extra za jezike i elitna skola, ali MG je za nju Bog i otac.....
Zatim....
  Pa videce se wink.gif Mada sada tupsoni nece moci d se upisuju sa   10 poena...dici ce se kvalitet ucenika......
*

pa nece moci da se upisuju sa 10 poena posto nece postojati vise mentorsko odeljenje.Postojace sad 5 odeljenja u koji se upisuju prvih 100 ucenika koji su polozili prijemni. E da u pravu si. Kakve veze imaju filoloska i muzicka gimnazija sa nasim problemom?

--------------------
+Quote Post
smorko_gusic
post Mar 28 2007, 08:43 PM
Post #154

Trandža

Member No.: 93

Direktor jeste kriv.
Direktor je povecao skolarine, ministarstvo je to samo odobrilo.
Dobio sam neke podatke od onih koji su se zalili:
Posto je ministarstvo odobrilo povecanje roditelji nekih iz 2e su se zalili direktoru (logicno, nisu hteli/imali da plate tu novu cenu) ali ih je on iskulirao i odbio cak i da razgovara o vracanju cene na staro ili blizu.
Tu su oni odlucili da mu se osvete, angazovali advokata, koji je negde iskopao da nije po zakonu skolarinu naplacivati i tu je nastalo ******.

Samo se nadam da to nece uticati na kvalitet rada skole, i da ce skola moci jos uvek da placa ucenicima odlazak na takmicenja.

P.S. Dobro bre tijana ne moras odma da se ljutis, samo sam se salio (a greskom zaboravio da stavim smajli:))

--------------------
"Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir.
Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov,
a kad jednom bude star, biće opet ista stvar.
Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don,
biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir.
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:45 PM
Post #155

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:40 PM)
E da, i da dodam , nije lose sto je sada ukinuto, jer su sada upisivali sa 10 poena , a pre je makar bilo 60?  ili gresim?
*

Pa neki su se upisivali sa 10 poena ali bilo dogovoreno da od 100 prvih ljudi na listi pa zadnjih 20 koji nisu na budzetu da se upisu u E odeljenje. A dosta njih nije htelo da se upise pa su rekli ko ima malo poena a hoce u mentorsko nek se upise i nek plati.

--------------------
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:46 PM
Post #156

QUOTE(smorko_gusic @ Mar 28 2007, 09:43 PM)
Direktor jeste kriv.
Direktor je povecao skolarine, ministarstvo je to samo odobrilo.
Dobio sam neke podatke od onih koji su se zalili:
Posto je ministarstvo odobrilo povecanje roditelji nekih iz 2e su se zalili direktoru (logicno, nisu hteli/imali da plate tu novu cenu) ali ih je on iskulirao i odbio cak i da razgovara o vracanju cene na staro ili blizu.
Tu su oni odlucili da mu se osvete, angazovali advokata, koji je negde iskopao da nije po zakonu skolarinu naplacivati i tu je nastalo ******.

Samo se nadam da to nece uticati na kvalitet rada skole, i da ce skola moci jos uvek da placa ucenicima odlazak na takmicenja.

P.S. Dobro bre tijana ne moras odma da se ljutis, samo sam se salio (a greskom zaboravio da stavim smajli:))
*

Ma opusteno,nisam ljuta smile.gif
Ma daj to 2e se za svaku sitnicu zali. Zadnjih 10 god se niko nije zalio sad su oni nasli. Daj molim te. U pravu si za to da su mu se osvetili. Ali trebali su da traze smanjenje a ne celo ukidanje. Pa i ja se nadam da nece uticati na kvalitet rada skole..

This post has been edited by tijana: Mar 28 2007, 08:54 PM

--------------------
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:50 PM
Post #157

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:42 PM)
Hehe, svi osim 1e su valjda oni koji bi se upisali da je ulazilo 100, tako da i nije strasno sto ne placaju...ali iz prvo E ima ljudi koji ne bi ni 2 iz mate imali u bilo kojoj srednjoj...nije u redu da mogu da idu u MG a da ni ne plate tongue.gif
*

Pa to jeste tacno. Ne znam koliko su imali oni poena na prijemnom ali znam da je po drugim e odeljenjima to da su svi polozili prijemni i da ih je ulazilo 100 usli bi medju tih 100. Ima ljudi u 1e koji zasluzuju da su u matematickoj ali ne znam za ostale. Ali ima i po drugim odeljenjima sem u D koji su upisali matematicku a nemaju blage veze sa zivotom. Imaju po par keceva na polugodistu. To stvarno nije normalno. Necu da navodim te ljude. Nemam ja nista protiv njih ali sto si onda upisao.

--------------------
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:51 PM
Post #158

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:42 PM)
*

E da jel ti Micicka predaje srpski? Mom odeljenju je cim da ona ne krene da se izivljava nad nama posto je podjebavamo zadnje 3 godine.

--------------------
+Quote Post
Turgon
post Mar 28 2007, 08:52 PM
Post #159

MA naci ce se za odlaske na takmicenja....ali sad se pitam za onaj treci sprat....e bas su mazge treba ih svih 14 izbaciti iz skole.....

--------------------
J.R.R.Tolkien
user posted image
#include<time.h>
+Quote Post
tijana
post Mar 28 2007, 08:56 PM
Post #160

QUOTE(Turgon @ Mar 28 2007, 09:52 PM)
MA naci ce se za odlaske na takmicenja....ali sad se pitam za onaj treci sprat....e bas su mazge treba ih svih 14 izbaciti iz skole.....
*

Iskreno bas me briga nek ih izbace samo nek ne diraju druga e odeljenja. Ali ja mislim da ce taj 3 sprat da plate od skolarina za ovu godinu. a krajem skolske godine pocinje da se gradi. A sta se gubi ova jeele..vidi se da je cepulja..nek se druzi malo sa direktorovom cerkom(sad ima da me smara zbog ovoga sto sam rekla)

--------------------
+Quote Post

12 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: