Vicevi, stawite swoj wic!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vicevi, stawite swoj wic!
LoshMeeBre |
Aug 13 2007, 09:28 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Iva @ Aug 13 2007, 02:50 PM) LOL Zar to nije vic iz nekeog biltena, sa nekog takmicenja -------------------- |
^_NiN0_^ |
Aug 14 2007, 11:37 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Aug 13 2007, 10:28 PM) Milos procitao sve biltene Ko je to nama bio vredan za raspust ??? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
FootyStOrM |
Aug 14 2007, 11:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
ovo je najcrnji vic koji sam ikad cuo:
dobio sin rak mozga i razocarano pita mamu -mama sta cemo sad? -pa vodicu te u banju, sine. da se kupas u blatu... -'oce mi to pomoci?? -ne, sine, samo ces se navici na zemlju... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
The snorks |
Aug 14 2007, 11:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Evo i od mene par crnjaka...
Dolazi Hitler kod dece u logoru.,,Deco,volite li vi vase roditelje?" Deca odgovaraju:,,Daaaaaa!" A Hitler ce:,,E pa onda prijatno!" Sin : Mama, mama, ja ne volim ove spagete! Mama : Cuti i jedi ili cu ti izvaditi vene i iz druge ruke! Kada se dete stavlja u mesalicu zasto se uvek prvo stavljaju noge? Pa da se vidi izraz lica! |
FootyStOrM |
Aug 14 2007, 12:01 PM
|
kakva je razlika izmedju oraha i bebe?
nikakva! i jedno i drugo krckaju kad ih meljes... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
The snorks |
Aug 14 2007, 12:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Dode mali jevrej kod Hitlera i pita ga
J : "Ciko, gdje mi je tata?" H : "Treci sapun s desna!" Na rubu provalije stoji Hitler, a pored njega desetak Jevreja. I tako prozivao Adolf jednog po jednog: "Raširi ruke!" - gurne prvog. "Digni ruke!" - gurne drugog. "Ruke uz telo!" - gurne trećeg... Prilazi mu Gebels: "Adolfe, zaje*i tetris, i javi se na telefon." Dolaze dvojica u restoran u Nemackoj za vreme Drugog svetskog rata, i pitaju konobara: -Dali vi sluzite Jvreje u ovom restoranu? -Da. - odgovori konobar. -Dajte nam onda dva res pecena! This post has been edited by The snorks: Aug 14 2007, 12:07 PM |
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 14 2007, 12:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ide Hitler u obilazak logora. Pita jednog Jevreja koliko ima kila, pa drugog i tako redom. Oni odgovaraju: 10, 12, 15.... Tek ce jedan: 20, a Hitler na to: Buci, buci...
Dolazi sin kod mame, a sve mu ruke krvave i drzi noz, pa kaze: "Mama, tata spava kao zaklan" Ide Crnogorac sa devojkom preko mosta, pa kaze: "Odje se jedna bacila zbog mene" D: "Jel' iz depresije?" C: "Nije, jadna. Iz Nikshica." )))) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Aug 14 2007, 12:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Izbile demonstracije u ratnom periodu i stiglo naredjenje da se ugushe bez zrtava. Sutradan demonstracije stvarno ugushene i nema ni jednog lesha. Vracaju se ljudi iz izvidnice i tek vide u nekoj shumi 1000 mrtvaca. Pitaju policiju otkud toliki leshevi, a oni kazu: "Jeli otrovne gljive".
Lj: Pa zar 1000 ljudi pojelo otrovne gljive?" Nastave oni put, kad naidju ne jednog koji je upucan u glavu, pa pitaju:"A jel' i ovaj jeo otrovne gljive?" P: "A, pa taj nije hteo da jede" : ) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
The snorks |
Aug 14 2007, 12:35 PM
|
Q:Zasto u Crnoj Gori ne mogu da snimaju velikog brata?
A:Zato što ne mogu da nađu 15 ljudi koji se ne poznaju. Davi se žena u rijeci i u tom momentu prolaze Vukota i Mićun. Videvši to Vukota ce:"Anu Mićune,viđi zena se davi,a mi stojimo o'đe i gledamo!" Tek ce na to Mićun:"A u pravu si,ajde da šednemo!" Tako tipicno za crnogorce Q:Šta se dobije kada se ukrste Crnogorac i Japanac? A:Čovek koji želi da radi, ali ne može da ustane! Q:Zašto se u Crnoj Gori desio zemljotres? A:Crnogorac uzeo lopatu u ruke, a zemlja se nasmejala. |
milanche |
Aug 14 2007, 12:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Zali se Pirocanac svome prijatelju:
-Eh, druze moj, danas sam potrosio 8000 dinara za jedno prepodne! -Pa sta si toliko kupovao? - upita prijatelj. -100 eura! -odgovori Pirocanac. |
Ritualista |
Aug 14 2007, 01:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
A sad - malo lude voznje:
Vozi se pirocanac sa sinom taksijem. Stizu u Beograd, tkasista kaze: "100 evra" P:"Mnogo" T:"Sta cemo onda?" P:"Znas sta, ajde mi ti sada vozi kako hoces, ako ne kazem ni rec, ne platim ti voznju." T:"E ajde." I krene taksista manijak, vozi, kroz crveno, preko drugih, preko pesaka, a pirocanac cuti. Posle sat vremena stanu. T:"Boga mi, svaka ti cast, nisi ni zucno. Kada ti je bilo najteze?" P:"Kada je mali ispao iz kola." Dolazi Mujo Hasi i kaze:"Pu, ali vozi baba!" H:"Sta, sta je bilo?" M:"Ma cuti. Pu, ali vozi baba!" H:"Ajde ti meni lepo sve kazi." M:"Ma nista, ja stopiram, sat, dva i stane neka baba. Pu, ali vozi baba!" H:"I sta onda?" M:"Onda vozi luda baba. Obilazi kolone, pravo kroz crvena svetla... Pu, ali vozi baba!" H:"I onda?" M:"Onda dodjemo do nekih ostrih krivina kod litica. Ja joj kazem:'Baba, ako ovo prezivimo, polizacu ti djanu!" H:"I onda?" M:"Pu, ali vozi baba!!!!" Popravlja pilot avion dvokrilac, kada dodje neki deda i krene da mu sere kako je i on bio jednom veliki pilot. Smori to pilota i kaze:"E deda, oces na jednu voznju?" D:"Ajde." Krenu onu i poce pilot da cima avion levo-desna. D:"E ocekivao sam ovo!" Iznrevira se pilot, pa poce da radi propadanje. D:"I ovo sam ocekivao." Popizdi pilot i krene da radi lude lupinge. P:"A jesi i ovo ocekivao?" D:"E ovo nisam." P:"AHA!" D:"Ocekivao sam da cu i da se uneredim, i da cu da se ispovracam, ali da ces sve to da mi prospes na glavu, to ocekivao nisam!" -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Aug 14 2007, 03:06 PM
|
Srele se dve muve posle pet godina
1: Gde si bila? Znash otkad te nisam videla? 2: Ma bezi bre, upala sam u novchanik nekog Pirocanca. -------------------- Good
Legenda |
Aug 26 2007, 03:49 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Umro zagriženi kompjuteraš i ode u pakao. Posle nekoliko dana zove đavo Boga i pita ga:
• Dođavola, šta ste mi ono poslali umesto čoveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve đavolčiće i evo već treći dan trči po hodnicima i viče: "Gde je prelaz na sledeći nivo?" |
FootyStOrM |
Aug 26 2007, 09:25 PM
|
idu dva mrava i odoshe....
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Kuzman |
Aug 26 2007, 09:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Voze se majka, otac, sin i cerka sadisti kolima po ivici litice. I prolaze preko jedne krivine, kad otac otvori suvozacka vrata i gurne majku u provaliju. Otac i sin pocnu da se smeju grohotom, ali devocica pocne da place na sav glas. Pita je otac:" Sto places dete? Pa mi smo sadisti!", a devojcica ce na to: " NISAM VIDELAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!"
-------------------- |
FootyStOrM |
Aug 26 2007, 09:47 PM
|
idu sasha i dejan matic sumom i sretnu dzimija humunukunukuapuu i pita ih dzimi:
''gde cete?'' a kaze sasha matic: ''nemam pojma'' -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Pera Detlic |
Aug 29 2007, 10:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
U bolnici doktor pozove Muju sa strane da mu kaže vest o ženi:
- Mujo, biću iskren, Fata loše izgleda.. -Ma znam, ali dobro kuva, brine se za decu, sprema... Napad'o sneg u Sarajevu i Haso sluša na radiju vest: "Mole se građani da parkiraju svoje automobile na strani ulice sa neparnim brojevima, da bi se mogao očistiti sneg barem sa jedne strane ulice." I Haso ode i preparkira auto. Sutradan, napadao jos veći sneg i Haso opet sluša vesti na radiju: "Mole se građani da danas parkiraju automobile na strani ulice sa parnim brojevima." I Haso opet preparkira automobil. Treći dan, opet napadao sneg i Haso sluša vesti. Baš kad je spiker trebao kazati na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje. "Šta ću sad?", misli Haso, misli, pa onako za sebe doda: - Ma, ko ga jebe, nek' danas ostane u garaži! Mujo i Haso lete avionom za Zimbabve. Pre sletanja sa razglasa se začuje obaveštenje: "Opominjemo putnike da se čuvaju pri kontaktu sa stanovništvom, jer 60% boluje od tuberkuloze, a 40% od AIDS-a". Mujo: - Šta kaže ova, bolan? Haso: - Kaže da smemo jebat' samo one što kašlju! Gleda Fati proročica u karte i odjednom vikne: - Kuku! - Šta je, bona? -Ma joj, ma ne smem da ti kažem... - Kaži bolan, šta ima veze. - Ma gde smem 'vako nešto? - Pa sad kad si počela, moraš... - Pa kako da ti rečem... izgleda da će ti umreti Mujo! - A to, znam, nego gledni malo tu dal' će biti kakve istrage? This post has been edited by Pera Detlic: Aug 29 2007, 11:01 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
calamity |
Aug 30 2007, 05:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
A woman was helping her computer-illiterate husband set up his computer, and at the appropriate point in the process, told him that he would now need to choose and enter a password. Something he will use to log on.
The husband was in a rather amorous mood and figured he would try for the shock effect to bring this to his wife's attention. So, when the computer asked him to enter his password, he made it plainly obvious to his wife that he was keying in, "p..e..n..i..s". His wife fell off her chair laughing when the computer responded: "Not Long Enough" |
Ritualista |
Aug 31 2007, 12:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Dođe Muhamed Isusu i kaže: Da igramo basket?
Isus: Može, ali nema zakucavanja! Kupi pop kuću, kupi imam kuću. Sagradi pop bazen i garažu, imam uradi isto. Kupi pop džip, imam isto kupi džip. Pop ga blagoslovi, a imam krene da seče auspuh. Pop: Pa šta to radiš? Imam: Ako ti možeš da ga blagosloviš, mogu i ja da ga sunitim! -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Ritualista |
Sep 5 2007, 08:37 PM
|
Idu 4 mačora ulicom, šmekerišu se i naiđu na mače.
Mače: Gde ste pošli? Mačor: Da *****o! Mače: Mogu sa vama? Mačor: Ajde! Odu oni tako uz neki zid i bleje, bleje, bleje ... prošlo dva sata. Mače: Ej, ja ću da ***** još 15 minuta i odoh. -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|