SMO, Srpska Matematicka Olimpijada za sred.sk
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
SMO, Srpska Matematicka Olimpijada za sred.sk
Turgon |
Apr 3 2007, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
ZUGI ZUGI ZUGI ZUGI ETO VAM GA NA !!!!!!
A VI MISLILI DA JE MARKOVICKA BOLJA HAHAHAHAHAHAH!!!!!! ZUGI ZUGI ZUGI ZUGI!!!!!!!!!!!!!!!! a i teodor je stvarno odvalio..... -------------------- |
NeverMore21 |
Apr 3 2007, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Osecam da se taj proslavljeni nece jawiti !
-------------------- |
Turgon |
Apr 3 2007, 09:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
sad mi je javio!!!!
ZUGI ZUGI ZUGI ZUGI!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
NeverMore21 |
Apr 3 2007, 09:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Pheheheheheeee, shta je owaJ pio danas ?
-------------------- |
Turgon |
Apr 3 2007, 10:02 PM
|
брате, знас како сам срећан због тога, лол ево пишем ћирилицом!!!
-------------------- |
NeverMore21 |
Apr 3 2007, 10:05 PM
|
Xaxaxaxxaxaaaxaaaa, па ћирилица се подразумева ЏД
едит: ЏД= This post has been edited by NeverMore21: Apr 3 2007, 10:06 PM -------------------- |
Eli0t |
Apr 3 2007, 10:08 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ajde dosta spamovanja..
|
NeverMore21 |
Apr 3 2007, 10:11 PM
|
Khm, khm dobro necemo wishe spamowati , dajte mi te zadatke da ih reshim pred spawanje (waljda necu imati koshmare) !
-------------------- |
Cekaaa |
Apr 3 2007, 10:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
lolz bas kad si zapeo evo ti zadaci()... http://www.matf.bg.ac.yu/~matic/competitio...i/smo_2007r.pdf
|
Turgon |
Apr 3 2007, 10:47 PM
|
Cim ih vidis, odustaces....jedini koji bi mogao da sedmen da radim je 3 , ali ne verujem da bi ga uradio
-------------------- |
Teodoros |
Apr 3 2007, 10:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
Hvala! Hvala! Hvala!
Prvo, od sad pa nadalje SVI da mi se obracate sa VI! Drugo, volim ujutru kad me caste cokoladicama - s lesnicima! Trece, ako me neko vidi u autobusu - da mi ustupi mesto! Dovoljno, za sada! |
mc007 |
Apr 3 2007, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 480 |
Cestitke svima koji su prosli na IMO .Ja sam resavao zadatke sa prvog dana,pa moram priznati da i nisu bili puno teski.Sa drugog dana jos nisam pogledao.
|
Turgon |
Apr 3 2007, 11:19 PM
|
a ko si ti?
-------------------- |
Teodoros |
Apr 4 2007, 11:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
[quote=mc007,Apr 3 2007, 11:05 PM]
Cestitke svima koji su prosli na IMO E, ono juce sam se 'malo' zezao! Naravno, hvala svima na cestitkama i cestitke 'kolegama'! |
pyost |
Apr 4 2007, 02:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Naravno, cestitam svima koji su prosli, i nadam se da cete (jos vise) osvetlati obraz MGa
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Apr 4 2007, 04:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(TEO @ Apr 3 2007, 10:53 PM) Prvo, od sad pa nadalje SVI da mi se obracate sa VI! Drugo, volim ujutru kad me caste cokoladicama - s lesnicima! Vi nemate pojma. Kakvi lesnici! Najlepse zelje sa jagodom su zakon! E stvarno cestitke svima. Jel' ovo svake godine po troje ima iz nizih (i puno nizih) razreda da prodje, ili su ove trenutne generacije pune genijalaca??? Mislim, prvak, drugak i sedmak. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 4 2007, 04:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Cekicu, tebi prvom cestitam (iz prostog razloga sto sam te mnogo zgotivila u SU Ne znam jel se secas, ali moja drugarica (sa nebo plavim ocima) i ja smo te maltretirale tamo u subotu vece a ti nisi pobegao kao sto je uradio onaj drugi lik Doduse, njemu sam uperila lampu u oci i glumila inspektora, postavljajuci mu pitanja na koja se odgovara sa ne vise od dve reci Mozda sam ga stvarno prepala?!? ) Kako god, svaka ti cast! Rasturices ih sledece godine... I have THE feeling
Oh, da, nikako ne smem zaboraviti Teodora! Ja se ovog deteta secam od kad sam ja bila V (ili mozda ipak VI?) razred, sa gradskog iz matematike: bila je dodela diploma, on se takmicio sa petacima a bio je tek trecak, i onda su tamo naglasavali kako je on mladji... Bas si me odusevio Da nisi mladji od mene, naterala bih te da me usvojis (a to je inace kompliment:P) Ok, cestitam ja i svima ostalima.... Ali ovoj dvojici sam stvarno morala da posebno cestitam A sada, moze li mi neko reci sta se desilo s Lukicom (Luka Milicevic).... Kako je moguce da ON nije prosao?! (A za ovo se posebno interesujem jer planiram da mu uzmem procenat od zarada za medjunarodna takmicenja ) P.S. Maro, pa oni se takmice svi zajedno pa ko sta uradi... Oh da, ipak su ovo deca genijalci This post has been edited by Miss Tattianna: Apr 4 2007, 04:08 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Cekaaa |
Apr 4 2007, 05:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 4 2007, 04:00 PM) Vi nemate pojma. Kakvi lesnici! Najlepse zelje sa jagodom su zakon! E stvarno cestitke svima. Jel' ovo svake godine po troje ima iz nizih (i puno nizih) razreda da prodje, ili su ove trenutne generacije pune genijalaca??? Mislim, prvak, drugak i sedmak. ovo ti je najmladja ekipa u istoriji Srbije,Srbije i Crne Gore, SRJ,SFRJ... sto znaci da su nadolazece generacije prepune pametne decice ... @tattianna hvala na cestitkama... ofc da se secam pa to je bilo pre dve nedelje Prepala si ga na smrt, posle je jedva dosao k sebi Luka(Lukica) je imao 11poena, bio je 15. na listi... nije prosao ove godine.. ali dobro tek smo prvi razred... ima vremena ... sledece godine cemo sve da ih RASTURIMO! zapamtite sta vam kazem, Luka sledece godine sigurno prolazi, a ostatak moje generacije(bez zugija) ima velike sanse... tako da nemojte da se iznenadite ako nam ekipa sledece godine bude prepuna drugaka.. |
mc007 |
Apr 4 2007, 09:01 PM
|
|
mc007 |
Apr 4 2007, 09:09 PM
|
I da ne zaboravim,posebne cestitke za Teodora i Dusana jer je ovo koliko mi se cini prvi put da se neko iz Srbije plasira na olimpijadu a da je ucenik 1.razreda ili mladji!
|