Predstavljanje, Da se predstavim
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Predstavljanje, Da se predstavim
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Sad ce dragi nam paydoman da ostavi neki mudar komentar (mudar kako samo njegov moze biti ) na ovo sa nickovima
-------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 21 2008, 10:30 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ocu i ja cakano ime..
nisam in -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(paydoman @ Feb 21 2008, 10:30 PM) Znala sam znala sam znala sam da ces ostaviti tako neki komentar Ali znala sam znala sam znala sam I napisala sam post pre tebe Ne brini, Luka, sutra cemo ti i ja u wcu (hahahhaa kad dobijemo inspiraciju ) da smislimo neke jako kul i in nickove za tebe i mene -------------------- Opsti kriminal. |
RZA |
Feb 21 2008, 10:37 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
njemu bi bas pristajalo nesto tipa:
rozilicastodivnadramaqueen -------------------- cold
|
estranged |
Feb 21 2008, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
Auu bre ne moze to je rezervisano samo da prvakinje! cakana imena, leptirici, srculenca i te fore....
A i realno valjda u wc-u imate pametnija posla od smisljanja imena -------------------- Born to be wild
|
RZA |
Feb 21 2008, 10:38 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
e. kako sam leptirice zaboravila.
pa fala bogu. wc sluzi za izlucivanje viska tecnosti a ne za perverzije tipa smisljanje nickova drugima. ^^^^^ -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:40 PM
|
Hahahhaa imam ja drustvo za "neka pametnija posla" u wcu.... bar su prvakinje upucene u to.... (Dont worry, vec sam navikla da me ljudi ogovaraju )
Uglavnom, HVALA LUKI STO ME JE PROSVETLIO DOGOVORIVSI NA PITANJE U MOM POTPISU @KiKa: Luki je dovoljno prosto KraljicaNoci This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 21 2008, 10:42 PM -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 21 2008, 10:41 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 10:37 PM) Auu bre ne moze to je rezervisano samo da prvakinje! cakana imena, leptirici, srculenca i te fore.... A i realno valjda u wc-u imate pametnija posla od smisljanja imena imamo, ali to nije za shire narodne mase... btw wc je najbolje mesto u shkoli... kad Bella nije tu -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
estranged |
Feb 21 2008, 10:45 PM
|
A jbg ja nisam upucena za ta tvoja pametnija posla, samo sam prirodno maalo perverzna..?
al jbg sad si se odala -------------------- Born to be wild
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:46 PM
|
QUOTE(paydoman @ Feb 21 2008, 10:41 PM) Ali kad Bela nije tu nema ko da nas prosvetljuje o runima.... i onda to nije zanimljivo... Uostalom ona je nasla objasnjenje zasto je moj mozak uvek na OFF: ja meditiram i onda moram da ne mislim ni o cemu...jbg a ja izgleda meditiram 24h dnevno Ich volim Belu! A ti Luka??? -------------------- Opsti kriminal. |
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:48 PM
|
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 10:45 PM) A jbg ja nisam upucena za ta tvoja pametnija posla, samo sam prirodno maalo perverzna..? al jbg sad si se odala Ljubavi ironija Sta cu kad pola smene prica o mojim (izmisljenim by neki bolestan um) aktivnostima sa polovinom generacije... prosto sam se privikla .... mada, sve je mnogo bolje sad kad je Luka prestao da me proziva za te aktivnosti Ali neka neka, videce oni jednog dana da su se ogresili na mene... -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 21 2008, 10:49 PM
|
ofc... DISHEM ZA BELLU!!!!! NIKAD NECE ZNATI TOOOOOOO!
@malacakanastlatkastoimenovana prvakinja: kad porastesh recice ti se samo -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 21 2008, 10:51 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 21 2008, 10:48 PM) Ljubavi ironija Sta cu kad pola smene prica o mojim (izmisljenim by neki bolestan um) aktivnostima sa polovinom generacije... prosto sam se privikla .... mada, sve je mnogo bolje sad kad je Luka prestao da me proziva za te aktivnosti Ali neka neka, videce oni jednog dana da su se ogresili na mene... Bre Tanja, dosta si se sama isprozivala sad na ovom topicu za celo vece.. This post has been edited by kiKa™: Feb 21 2008, 10:52 PM -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:52 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Feb 21 2008, 10:51 PM) Bas sam u elementu veceras -------------------- Opsti kriminal. |
estranged |
Feb 21 2008, 10:54 PM
|
Ae sad mnoogo trazhite od mene! Previshe sam skoncentrisana na shmekanje i komentarisanje muskog pola, da bi stigla da ogovaram zenski... Jbg. Heh, ima bar neka interesantna prichica, ili samo neke boleshtine..? da znam jer propushtam neshto bitno?
-------------------- Born to be wild
|
estranged |
Feb 21 2008, 10:56 PM
|
Tanja? Ona sto je dosla iz rg-a, jel ta?
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 10:56 PM
|
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 10:54 PM) Ae sad mnoogo trazhite od mene! Previshe sam skoncentrisana na shmekanje i komentarisanje muskog pola, da bi stigla da ogovaram zenski... Jbg. Heh, ima bar neka interesantna prichica, ili samo neke boleshtine..? da znam jer propushtam neshto bitno? Nema nista interesantno, samo se ti koncentrisi na smekanje Uci se zanatu Salim se ofc Inace, jel se mi poznajemo? Tj jel ti znas mene i jel ja znam tebe? edit: okkeeej vidim ti znas mene. A ja tebe? This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 21 2008, 10:57 PM -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Feb 21 2008, 11:05 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 10:56 PM) Tanju svi znaju, tanja ima reputaciju -------------------- |
VIP <3 |
Feb 21 2008, 11:09 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 21 2008, 11:05 PM) Svi me znaju zato sto se s tobom druzim -------------------- Opsti kriminal. |
estranged |
Feb 21 2008, 11:15 PM
|
Pa kao, tijana sto je bila sa cirom..?Lol mrzim kad me ljudi po ovome prepoznaju, al jbg...najdelotvornije,jbg...
|